«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ 7ο – Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΑΜΕΣΗΣ)

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ..ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ..ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ !! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !!

Διαδίδουμε με κάθε τρόπο το μήνυμα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ακόμα και μετά τις 28 Οκτωβρίου 2013 για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να φτάσει η αλήθεια σε αρκετούς πολίτες.
Κατεβάσετε στον υπολογιστή τα βίντεο (π.χ με downloadhelper)
Δείξτε το σε φίλους, συγγενείς, και πλατείες, μοιραστείτε τους συνδέσμους(Links), ανεβάστε το ξανά με άλλο όνομα, δημιουργήστε DVD και μοιράστε τα σε ανθρώπους χωρίς σύνδεση. Εκτυπώστε φυλλάδια με τους βασικούς στόχους και μοιράστε τα.

Έφτασε η στιγμή της απελευθέρωσης.

Είναι η μάχη, που ιστορικά οι Έλληνες δίνουν, για τα δικαιώματα όλων των λαών, όλων των ανθρώπων. Η Ελλάδα υπήρξε πάντα η πηγή του φωτός. Που θα βρεθούν όμως, οι ηγέτες, που θα μας οδηγήσουν σε μια διέξοδο?
Έφτασε λοιπόν η στιγμή, να σας αποκαλύψουμε, τους ηγέτες αυτούς. Εμάς όλους, τους απλούς καθημερινούς Έλληνες, που έχουμε την δύναμη να διαδώσουμε την αλήθεια σε ολόκληρη την Ελλάδα, και να παρακάμψουμε επιτέλους, τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, για την απελευθέρωση μας. Το δεύτερο βήμα είναι να οργανωθούμε και να δρούμε ομαδικά, να σταματήσουμε επιτέλους, να συνεργαζόμαστε και να πληρώνουμε τις προδοτικές κυβερνήσεις. Χωρίς τον λαό οι κυβερνήσεις είναι κάστρα χτισμένα στην άμμο.

RevelationOfTruth01

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>