«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σπείρατε ανέμους και θερίζετε θύελλες


Μπορείς ή δεν μπορείς να είσαι υπερήφανος και ανεξάρτητος;

Μπορώ αλλά δεν μπορώ!

Σχιζοφρενική δουλικότητα μετά φόβου έχει καταλάβει τις ψυχές των ελλήνων!

Ένας λαός αιμοδότης των ευρωπαϊκών εργοστασίων και της οικονομίας για 200 χρόνια σιωπηλά και αδιαμαρτύρητα δούλευε στα ξένα και ντόπια κάτεργα και πλήρωνε για μια ελευθερία και ανεξαρτησία που δεν απέκτησε ποτές!

Σε αυτόν τον λαό οι ευεργετημένοι του νόθευσαν την ιστορία, την κληρονομιά του, τα ήθη και έθιμα, την παιδεία, τον χρησιμοποίησαν όπου τους βόλευε σε πολέμους που δεν ήθελε σαν ειρηνικός λαός. Διάλεξαν ότι ποιο σάπιο και βρόμικο υπήρχε σε ηγέτες και τους γαλούχησαν στην προδοσία. Όταν αυτός ο λαός ετοιμαζόταν να ανατρέψει και να ξεπλύνει τον κόπρο του Αυγεία του έστηναν ένα πόλεμο, έναν εμφύλιο, πολιτικές ίντριγκες, και αφού ξεπάστρεψαν ότι δημοκρατικό στοιχείο γεννιόταν, ξανά άρχιζαν την λεηλασία και στο σώμα και στην ψυχή των Ελλήνων‼!

Πως αυτός ο λαός να μην είναι σήμερα τρομοκρατημένος αφού γενιές ολόκληρες γαλουχήθηκε με προδοσίες, ο θάνατος του άλλου είναι η δική του ζωή, συμβουλές των δουλικών και δειλών γονιών! Άστον αυτόν παιδάκι μου, δεν έχεις καμιά δουλειά με αυτόν τον αλήτη! Η μόνη αλητεία του ήταν ότι ήταν πτωχός και ξυπόλυτος! Εσένα η θέση δεν είναι με αυτούς τους βρομιάρηδες, εσύ είσαι ανώτερος! Αυτά ήταν τα διδάγματα των προδοτών δωσίλογων γωνιών στα παιδιά τους!

Πριν ένα χρόνο είχα γράψει για τα σενάρια που υπάρχουν στα συρτάρια των ανθελλήνων και ντόπιων προδοτών.

Έλεγα ότι η θα κάνουν πολεμικό επεισόδιο λίγων ημερών για να αναστείλουν την κατακρεουργημένη δημοκρατία, ή θα δολοφονήσουν κάποιον πολιτικό!

Σήμερα την βλέπουμε με εμπροσθοφυλακή την χρυσή αυγή που μόνο χρυσή δεν είναι αλλά σκέτη σκουριά, να έχουν επιδοθεί σε οργουελικό θέατρο με τα μεγάλα κανάλια οχετούς να σπέρνουν τόνους λάσπης και προδοσίας προς όλες τις κατευθύνσεις για να μην ξέρει κανένας ποιος είναι ποιος και ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα!

Αυτό το σιχαμένο, πρόστυχο, κατεστημένο του Κολωνακίου που παράγει προδοσίες, δουλείες, θανάτους, εμφυλίους 200 χρόνια προς ιδίαν τέρψιν και καλοπέραση, έχει φτάσει πλέον να φέρεται ανοιχτά ξεδιάντροπα κατά των ελλήνων και της Ελλάδος!

Τι έχουμε σήμερα που η Ελλάδα ζητά βοήθεια από τα παιδιά της;

Πολίτες με ποδοσφαιρικό πατριωτισμό! Μέχρι εκεί φτάνει ο πατριωτισμός μας!

Είμαι σε ένα καφενεδάκι και ακούω τους διάλογους τους γύρο, η αγανάκτηση τους μεταφράζετε μαντριά για τα πρόβατα, όχι η χρυσή αυγή είναι πατριώτες, όχι η νέα δημοκρατία είναι, όχι το πασοκ είναι, καλά τώρα θα έρθει ο Σύριζα και θα τα πούμε, ναι άλλα γήπεδο στην ΑΕΚ; τώρα δα δείτε με τον Σαμαρά‼!

Αυτό είναι το μόνο τους πρόβλημα σαν λαός ποδοσφαιρικό είναι το πρόβλημα δεν είναι εθνικής επιβιώσεις!

Δίπλα είναι το πρώην ΙΚΑ εκεί παίζονται δράματα, έπεσε το σύστημα ναι αλλά εγώ είμαι άρρωστος, ετοιμοθάνατος και θέλω φάρμακα εξετάσεις; Και τι θέλεις να σου κάνω εγώ έπεσε το σύστημα, το σύστημα πέφτει μόνιμα και εγώ κλείνω ραντεβού εβδομάδες πριν! Και τι θέλεις να σου κάνω εγώ;

Αυτός ο κύριος γιατρός όμως πληροφορήθηκα ότι όταν κάποιοι γιατροί με φιλότιμο είπαν να παραιτηθούν μη αντέχοντας να βλέπουν την αναλγησία κατά των ασθενών, αυτός και η πλειοψηφία αρνήθηκαν! Γιατί τους βολεύει να έχουν το ιδιωτικό ιατρείο! Τον παρακολουθούσα μέχρι που έφυγε από περιέργεια με τι απάθεια συμπεριφερόταν στους ασθενείς και μετά από λίγο πήρε την τσάντα του και έφυγε, την ώρα που έφευγε το σύστημα λειτούργησε αυτός όμως είχε τελειώσει την βάρδια του λες και είναι αχθοφόρος σε κυλιόμενες βάρδιες και οι ασθενείς διώχθηκαν από διάφορα χωριά χωρίς φάρμακα και εξετάσεις! Λέω πόσο γιατρός είσαι όταν δεν λες, δεν πειράζει περιμένετε λίγο θα κάτσω και εγώ αν έρθει το σύστημα να σας εξυπηρετήσω;;;

Τι;;; Λέω μαλακίες, ναι σωστά λέω μαλακίες γιατί αυτοί δεν έχουν ορκιστεί στον Ιπποκράτη αλλά στον διάολο‼!

Το καφενεδάκι με το ΙΚΑ απέχουν 30 Μέτρα στο καφενεδάκι άλλος λαός και δίπλα στο ΙΚΑ άλλος λαός. Αυτοί που είναι στο καφενεδάκι όταν βρεθούν στα νύχια του συστήματος στο ΙΚΑ γίνονται άλλοι άνθρωποι με δικαιώματα, επαναστάτες και το αντίθετο με αυτούς που υποφέρουν σήμερα από το σύστημα, λαός γαλουχημένος και προσαρμοσμένος στο όπως με βολεύει εμένα, οι άλλοι να πάνε να κουρευτούν!

Αυτόν τον λαό το προδοτικό πολιτικό σύστημα τον γνωρίζει και για αυτό δεν φοβάται από μια μερίδα πατριώτες που ξεσηκώνονται !

Αυτόν τον λαό ποιος ηγέτης θα τους ενώσει, θα τους δώσει το αληθινό νόημα για την αληθινή ζωή, τον πολιτισμό, την δημοκρατία, την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, ποιος;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

4 comments to Σπείρατε ανέμους και θερίζετε θύελλες

  • μαικ

    ΜΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Κ.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ Η ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΕΙΧΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ{ ΡΑΛΛΗΣ,ΕΒΕΡΤ ΚΛΠ}ΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΗ ,ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΗ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΓΕΤΗ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    • Αγαπητέ φίλε συμφωνώ, είναι έτσι όπως τα λες, πάντα κάποιος θυσιάζετε για να σώσει τους υπολοίπους, για αυτό και στην αρχή της ιστοσελίδας εχω μόνιμα την γενική πολιτική απεργία ως μοναδική λύσει!

  • μαικ

    θα ειθελα να προτεινω σαν θεμα διαδικτιακης συζητησης την ιδεα της καθολικης στασεις πληρωμων σε εφορειες,δεκο,κλπ ωστε να πεση αυτη η προδοτικη κυβερνηση ανεμακτα,και να σκεφτουμε τροπους ωστε να απεγκλωβιστουμε απο αυτο το συστημα που στηριζει την εξουσια του πανω στο χρημα.πιστευω οτι μονο αν απαλαγουμε απο την εξαρτηση απο το χρημα θα ελευθερωθουμε πραγματικα γιατι η απληστια ειναι μια αρωστεια που δημιουργη συνθηκες για κλοπες,λαμογιες,προδοσιες,ακρατο καταναλλωτισμο,και καταστροφη των φυσικων πορων στον βωμο του κερδους.ισως να μπορεσουμε με ενα συστημα σαν αυτο που χρησιμοποιουνε σε ενα χωριο της ισπανιας[μου διαφευγη τωρα το ονομα του]να μοιρασουμε τον χρονο των εργασιων που χρειαζομαστε για να καλυψουμε ολες τις αναγκες της χωρας.χρονος που θα ειναι σιγουρα λιγοτερος απο αυτον που χαριζουμε στα αφεντικα με τα οκταωρα μιας και υπεραρυθμες και ανωφελες δουλειες μπορουν να καταργηθουν και οι νεοι ανεργοι μαζι με τους ειδη υπαρχωντες να μοιραστουν τις δουλειες και τα προοιοντα που θα παραγονται απο αυτες

    • Αγαπητέ φίλε είδη το εχω ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ στην ιστοσελίδα, Γενική πολιτική απεργία, είναι η μόνη μας σωτηρία, αποφεύγοντας με ειρηνικό τρόπο τον ΕΜΦΥΛΙΟ και αφαιρώντας τους όλα τα όπλα για να κάνουν έκτροπα με την δύναμη της εξουσίας!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>