«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κάποιοι αγωνίζονται και κάποιοι αυνανίζονται! Τι με νοιάζει, δεν αφορά εμένα, ούτε θα μολύνει τα δικά μου παιδιά! Καλομελέτα δειλέ έρχεται και σε σένα! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

“Μπαρούτι” στις “Λιμνες”. Αποφασισμένοι οι διαμαρτυρόμενοι ενισχύουν το μπλόκο (Φωτο

Τρίτη μεσημέρι. Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους για να μην γίνει σκουπιδότοπος στην θέση “Λίμνες” και να μην εγκατασταθεί εκεί ο δεματοποιητής, είναι οι κάτοικοι των διπλανών χωριών.

 

Ενισχύουν συνεχώς το μπλόκο και νέα άτομα ακόμα και ομάδες ατόμων καταφθάνουν στο σημείο διαμαρτυρίας με κάθε μέσο. Με αυτοκίνητα, με μηχανάκια, με μηχανάκια ακόμα και με αγροτικάμε γεμάτα κόσμο καρότσες.

 

Άτομα κάθε ηλικίας και φύλου παραμένουν στο μπλόκο.

 

Δηλώνουν αγανακτισμένοι με την όλη κατάσταση. Δεν μπορεί, λένε, να παίρνονται αποφάσεις να γίνει σκουπιδότοπος ένας χώρος μέσα στο δάσος και μόλις λίγα μέτρα απο τον ποταμό.

 

Δεν μπορεί στο ποτάμι που περνά δίπλα στα σπίτια μας να πέφτουν τα ζουμιά από τα σκουπίδια.

 

Δεν μπορεί να μιλούν για τουριστική αναβάθμιση και τα τουριστικά λεοφορεία που πηγαίνουν απο Επικούρειο – Κρέστενα – Αρχαία Ολυμπία να περνούς λίγα μέτρα από τον σκουπιδότοπο και τις δεματοποιημένες μπάλλες.

 

Σήμερα το πρωί μέλη της  Επιτροπής Αγώνα συναντήθηκαν με τον Εισαγγελέα, ο οποίος τους είπε ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος.

 

Οι εκπρόσωποι της Επιτροπής μετέβησαν στις «Λίμνες», όπου σε λαϊκή συνέλευση ενημέρωσαν για το τι είπε ο κ. εισαγγελέας.

 

Όλοι οι παρεβρισκόμενοι δια βοής ψήφισαν  να συνεχίσουν στο μπλόκο  και να μην επιτρέψουν σε απορριμματοφόροα να αδειάσουν στη χωματερή με οποιοδήποτε τίμημα.

 

Δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στο μπλόκο μέχρι τελικής δικαίωσής τους που είναι η αλλαγή του χώρου εγκατάστασης του δεματοποιητή και του προσωρινού έστω σκουπιδότοπου.

 


 

http://www.iliaoikonomia.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Κάποιοι αγωνίζονται και κάποιοι αυνανίζονται! Τι με νοιάζει, δεν αφορά εμένα, ούτε θα μολύνει τα δικά μου παιδιά! Καλομελέτα δειλέ έρχεται και σε σένα! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>