«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μπορείτε να λέτε άνετα το αληθινό όνομα της Αμερικής που είναι FED!!!

Και το αληθινό πρόσωπο της FED παρακάτω στην φωτογραφία!

Τι ρόλο βαράει η FED που τα έχει κάνει πλακάκια με την ΕΚΤ;

Καθώς ψάχναμε να βρουμε πληροφορίες, για ξένες τράπεζες και τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και τον κόσμο, “πέσαμε” στην επίσημη σελίδα του Ομοσπονδιακού Θησαυροφυλακίου των ΗΠΑ, το πασίγνωστο FED.

Ο συγκεκριμένος οργανισμός, αν και έχει παραπλανητικό όνομα, δεν αποτελεί ούτε κατά διάνοια μέρος του….κράτους των ΗΠΑ, αλλά όπως και στην Ευρώπη με την Τράπεζά της (για την οποία σχεδόν κανένας δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ), είναι μία ιδιωτική εταιρεία, που βεβαίως έχει τις δικές της μυστικές βλέψεις και σκοπούς.

Είναι ο οργανισμός που πάντα τυπώνει το Δολάριο, χωρίς έλεγχο από κανέναν και χωρίς πραγματικό αντίκρισμα.

Ως εκ τούτου, είναι φυσικό να είναι κυρίως υπεύθυνη για το πού πάνε τα δις των χαρτιών που τα ξέρουμε ως “δολάρια” και με τι κόστος, για όποιον τα χρεωθεί…Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πού ακριβώς βρίσκει το ΔΝΤ τα πολλαπλά Δίς και μας τα δίνει;

Γιά ψάξτε λίγο την σχέση του ΔΝΤ με το ΦΕΔ και θα έρθετε λίγο πιο κοντά σε μια απάντηση…Αλλά, πίσω στο θέμα μας.

Συγκεκριμένα λοιπόν, “πέσαμε” στην παρακάτω σελίδα:http://www.federalreserve.gov/releases/h10/hist/Τι βλέπουμε εκεί;;;;

Βλέπουμε όπως ξεκάθαρα γράφει, ιστορικά αρχεία των ισοτιμιών μεταξύ του δολαρίου και διάφορων άλλων νομισμάτων.

Ως εδώ καλά.

Πριν συνεχίσω, να αναφέρω, ότι στην σελίδα αναφέρεται ξεκάθαρα, ότι αυτή ανανεώνεται ΚΑΘΕ Δευτέρα στις 4:15, οπότε σύμφωνα με τα γραφόμενά τους, η εν λόγω σελίδα είναι ΠΑΝΤΑ ενημερωμένη.

Επίσης, αναφέρει ότι περιέχει πλήρη στοιχεία από το 2000 μέχρι και σήμερα.

Θα έπρεπε λοιπόν, από το 2000 μερχι και σήμερα, όταν αλλάζει κάτι στα νομίσματα και σχετικές περιστάσεις, να αλλαχθεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την σημερινή κατάσταση, έτσι δεν είναι;

Και από ότι μας λένε, έτσι κάνουν…Αλλά για προσέξτε καλύτερα…Ενώ λοιπόν έχει τις Ευρωπαϊκές χώρες που ως γνωστόν είναι εκτός της Νομισματικής Ένωσης, (π.χ. Μ. Βρετανία, Δανία και Νορβηγία), βλέπουμε ΚΑΙ την Ελλάδα με νόμισμα την Δραχμή!!!

Βλέπετε εσείς καμιά Ολλανδία; Καμιά Γαλλία; Όχι, η ΜΟΝΗ χώρα που το ΦΕΔ αναφέρει εκτός της νομισματικής ένωσης, ενώ (από όσα ξέρουμε και μας λένε;;;) είναι μέσα, είναι η Ελλάδα.

Και μάλιστα αναφέρει το νόμισμα ως Drachma (Δραχμή). Για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, που αναφέρονται συνολικά ως “EMU member countries”, αναφέρει ως νόμισμα το Ευρώ…Για κάποιο λόγο λοιπόν, η Ελλάδα αναφέρεται, ως ειδική περίπτωση.

Ποια είναι αυτή η ειδική περίπτωση;

Θυμάστε να ανέφεραν καμιά ειδική περίπτωση όταν μας βούτηξαν (χωρίς αναπνευστήρα) μέσα στο Ευρώ;

Πολλοί θα έλεγαν, ότι η σελίδα είναι παλαιά, αλλά το γνωστό archive.org που κρατά τις προηγούμενες εκδόσεις σελίδων, μας διαβεβαιώνει ότι η εν λόγω σελίδα ανανεώνεται κανονικά μέχρι και σήμερα και αν πάει κανείς αρκετά πίσω, βλέπει πως οι χώρες (π.χ. Γερμανία), κάποια στιγμή, φεύγουν από τον κατάλογο, και ενώνονται με την νέα κατηγορία (“EMU member countries”) …Πολλά μπορούν να ειπωθούν εδώ, αλλά σε αυτό το σημείο σας αφήνω να βγάλετε τα συμπεράσματα δικά σας.

Μήπως “ξέχασαν” να μας πουν κάτι;;;

 http://www.inews.gr/

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>