«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Oι σαστισμένοι κυβερνητικοί.

Η σφίγγα μιλάει άσχημα και τρομάζει(;) τα λαμόγια .

1.ΕΙΔΗΣΗ: Τη διοίκηση του ΟΑΣΑ «ξήλωσε» ο Χρυσοχοΐδης.
Πηγή δημοσίευσης: Ο τύπος

Σχόλιο: Η σφίγγα πιστεύει ότι εδώ δεν κωλώνουν με πολιτικό κόμμα μια διοικησούλα θα μας νοιάξει.

******

2. ΕΙΔΗΣΗ : Τσίπρας: «Δεν βγαίνουμε στις αγορές με αυτά τα επίπεδα χρέους»
Πηγή δημοσίευσης : Ο τύπος

Σχόλιο: Η σφίγγα αναρωτιέται τι από όλα πιστεύεις από αυτά που λες.

******

3 ΕΙΔΗΣΗ: KKE: Δημιουργεί ερωτηματικά η μη προφυλάκιση των βουλευτών της ΧΑ
Πηγή δημοσίευσης: Ο τύπος

Σχόλιο: Η σφίγγα διερωτάται αν στον Περισσό έχουν διαβάσει Μπρέχτ.

 

******

 

4. ΕΙΔΗΣΗ: Κύπρος: Έρευνα για το αν έχουν σταλεί όπλα στη Χρυσή Αυγή.
Πηγή δημοσίευσης: Ο τύπος

Σχόλιο: Η σφίγγα συστήνει στους αδελφούς ηρεμία ,αρκετά προβλήματα έχουν με τις παρατυπίες που διέλυσαν το νησί. Κοινώς , κοιτάξτε την στραβωμάρα σας.

******

5.ΕΙΔΗΣΗ: Επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ: Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε την χώρα.
Πηγή δημοσίευσης: Ο τύπος

Σχόλιο: Η σφίγγα σκέφτεται να τους κηρύξει τον πόλεμο, τώρα που τους βρήκαμε με τα βρακιά κάτω.

******

6.ΕΙΔΗΣΗ : Le Monde: Το οικονομικό «μπλακ-άουτ» ευνοεί το… ευκαιριακό σεξ στο Λευκό Οίκο!
Πηγή δημοσίευσης: Ο τύπος

Σχόλιο: Η σφίγγα αναγνωρίζει ότι μόλις σταμάτησαν να πληρώνονται οι νταβατζήδες άρχισαν να κυνηγάνε τους ενοίκους του Οίκου.

*******

7.ΕΙΔΗΣΗ: Πούτιν: Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο για τη Συρία.
Πηγή δημοσίευσης: Ο τύπος

Σχόλιο: Η σφίγγα νόμιζε ότι τον είχες χάσει Βλαδίμηρε.

*******
Η φωτογραφία της ημέρας για την σφίγγα: Ποιος θα πληρώσει για την ηλιθιότητα των συλλήψεων;

Η σφίγγα
2-10-2013

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>