«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αντώνης Σαμαράς: Ελληνικέ λαέ σήμερα αναγκάστηκα να βάλω την Ελλάδα στον γύψο και να παύσω το σύνταγμα! Διότι μερικά εκατομμύρια Έλληνες θέλουν να με ρίξουν!!!

Πατριώτες και πατριώτισσες που έχετε οικονομήσει όπως και εμείς κλέβοντας τον κόπο και την ζωή  του λαού  θα με καταλάβετε και θα με στηρίξετε!!!

Ελληνικέ λαέ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να κάνω  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ πραξικόπημα  διότι μερικά αναρχικά στοιχεία με εγκληματικές πράξεις  υπονόμευσαν το σύνταγμα. «ουχα χουχα τι λέει ρε;;;»

Μερικοί κουρελήδες φώναζαν ότι πεινάνε!

Μερικοί γαμώ την τρέλα μου κρεμάστηκαν ή πήδηξαν από ταράτσες!

Μερικοί είναι δυο χρόνια άνεργοι!

Μερικοί έχασαν τις επιχειρήσεις τους και έμειναν στο δρόμο με τους υπαλλήλους τους!

Μερικούς τους πήραν το σπίτι!

Μερικοί δεν έχουν φάρμακα!

Μερικοί δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!

Μερικοί είναι τρομοκράτες αφού φοράνε την Ελληνική σημαία!

Μερικοί έχουν το θράσος να βρίζουν τους φίλους μας φιλέλληνες τοκογλύφους!

Και πολλά άλλα που θα σας περιγράψουμε τις επόμενες ημέρες, ήθελαν να διαταράξουν την λειτουργία του κράτους με διαμαρτυρίες, απεργίες, μηνύσεις!!!

Οσονούπω η δημοκρατική βουλή με τα ζώα που πρέπει να μαντρώσουμε να μην τα φάει ο λύκος, αποφασίσαμε να αναστείλουμε το σύνταγμα και τις κοινοβουλευτικές εργασίες οι οποίες θα εκτελούνται στο εξής με προεδρικά διατάγματα από τον δημοκράτη πρόεδρο!!!

Παρακαλώ τον λαό να πεθάνει αδιαμαρτύρητα για το καλό της χώρας μας! Όσοι συνευρίσκονται πάνω από δυο άτομα με την σημαία στο χέρι, ή εθνόσημο, ή λένε βρισιές για την δημοκρατική κυβέρνηση και τους ξένους φίλους μας θα συλλαμβάνονται και δεν θα τους βρίσκει ούτε η μάνα τους!

Η επαναστατική κυβέρνηση αποφάσισε με την συμπαράταξη της βουλής και των κομμάτων να κάνουν τα  νόμιμα όπως έφτιαξε το σύνταγμα ο αντιπρόεδρος της επαναστατικής κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος! Το ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι τόση είναι τώρα θα διωχθούν ως συμπαραστάτες στην  τρομοκρατική οργάνωση χρυσή αυγή!!!

Με αγάπη προς όλους τους Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς δικτάτορας!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>