«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων – κάνει το έργο του Θεού με τη δολοφονία του Bad Seed

Barbara H. Peterson

Farm Wars

 

Μας κατακλύζουν από όλες τις πλευρές με δηλητήρια στον αέρα, στα τρόφιμα, στο νερό, στο έδαφος, καθώς και μέσω των μεγάλων Pharma φάρμακα και εμβόλια. Μας λένε ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι καλό για εμάς, ενώ εμείς που μπορούμε  να διαβάσουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών και ανεξάρτητες μελέτες λένε ότι δεν είναι.

Στην πραγματικότητα, αυτές οι ανεξάρτητες μελέτες και τα αποτελέσματα των δοκιμών δείχνουν σαφώς ότι μας δηλητηριάζουν και ότι οι δόσεις αυξάνονται σε καθημερινή βάση.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Πραγματικά  είναι μια ομάδα ανθρώπων που έχουν την πρόθεση να μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ;

Ναι.

Και πιστεύουν ότι κάνουν το έργο του Θεού.

Στην πραγματικότητα, οι ίδιοι έχουν συσταθεί ως δικαστές, ένορκοι και δήμιοι, και είναι οι μόνοι που κρίνουν ποιος  ακριβώς του αξίζει να ζήσει και ποιος του αξίζει να πεθάνει.

Αυτές είναι οι ευγονιστές. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι εκλεκτοί του Θεού, και αισθάνονται ότι έχουν επιλεγεί δια της  Θεότητος και να έχουν την ευθύνη να αποφασίσουν.

Και έχουν ονόματα.

Αναρωτιέμαι γιατί το ΔΝΤ  έχει τον πλήρη έλεγχο στις βιοτεχνολογίες αγροτικών προϊόντων  και την πλήρη κυριαρχία για να καταστρέψουν τις οικονομίες και τα οικοσυστήματα, προκειμένου να υποδουλώσουν και να λιμοκτονήσουν ολόκληρους πληθυσμούς ; Αναρωτιέμαι γιατί τα εμβόλια Bill Gates που  προωθεί αποστειρώνονται για να σκοτώσει τους πληθυσμούς που υποτίθεται ότι πρέπει να βοηθήσει; Είναι όλα σύμφωνα με το σχέδιο. Ένα σχέδιο ευγονικής, αυτό είναι. Και αυτό λέγεται καταστροφή των κακών σπόρων. Και ποιος καθορίζει ακριβώς ποιος κακός σπόρος είναι; Γιατί το κάνουν, φυσικά! Ποιοι είναι αυτοί; Ας ρίξουμε μια ματιά.

Έχετε ακούσει Barbara Marx Hubbard;

Έχει γράψει πέντε βιβλία, παραδόθηκαν περισσότερες από 80 ομιλίες και να δώσει περισσότερες από 75 συνεντεύξεις. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Ιδρύματος για Συνειδητή Εξέλιξη , που συνίδρυσε το 1990 με Sidney Lanier. Λ. Ρον Χάμπαρντ χαρακτηρίστηκε στην entheogen ταινία του 2006: Ξύπνημα το Θείο μέσα, ένα ντοκιμαντέρ για την εκ νέου ανακάλυψη ένα μαγεμένο σύμπαν στο σύγχρονο κόσμο. Ήταν, επίσης, χαρακτηρίστηκε στην ταινία του 2011 Thrive .

https://en.wikipedia.org/wiki/Barbara_Marx_Hubbard

Έγραψε επίσης το βιβλίο “Η Αποκάλυψη: Η κρίση μας είναι μια Γέννηση (The Book of Co-Creation) Ίδρυμα Συνειδητή Εξέλιξη, 1993. ISBN 0-9631032-0-2 “

Barbara Marx Hubbard, συγγραφέας του βιβλίου της συν-δημιουργίας, υποστηρίζει στα βιογραφικά της να «ίδρυση εξελικτική κύκλους σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη μικρών ομάδων στην ανάδειξή τους ως ιδρυτές καθολική ανθρώπους, ενός παγκόσμιου πολιτισμού.”

Ως ψυχολόγος με την Task Force Delta, ένας στρατός think tank των φουτουριστών, στρατηγοί, και την ψυχολογία και την παραψυχολογία ερευνητών, Hubbard πιστώνεται με την ιδέα της «βομβαρδίζουν» τους Σοβιετικούς με την “ψυχική αγάπη», και το σχηματισμό του πρώτου Τάγματος της Γης (FEB ). Το πιστεύω των «γκουρού ανταρτών” Φεβρουάριος αναφέρει: “Παίρνω προσωπικά την ευθύνη για τη δημιουργία εξελικτική συνωμοσίες ως μέρος της δουλειάς μου. Θα επιλέξετε και να δημιουργήσουν συνωμοτικές μηχανισμούς … που θα δημιουργήσει και να εκτελέσει την εξελικτική επαναστατικές δράσεις για λογαριασμό των ανθρώπων και του πλανήτη. Ένας από τους ανθρώπους, έναν πλανήτη. “

http://www.conspiracy-cafe.com/apps/blog/show/9483302

Αλλά προφανώς, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι θα επωφεληθούν από αυτό το «ψυχικό αγάπη.” Σύμφωνα με αυτήν τη νέα φιλοσοφία Age ότι ενστερνίζεται, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη, και οι Bad Seeds πρέπει να εξαλειφθούν. Αυτό είναι ό, τι γράφει:

Από όλο το φάσμα της ανθρώπινης προσωπικότητας, το ένα τέταρτο είναι να ξεπεράσουμε την εκλογή …. Ένα τέταρτο είναι καταστροφική [και] είναι ελαττωματικά σπόρους. Στο παρελθόν είχαν τη δυνατότητα να πεθάνει «φυσικό θάνατο». … Τώρα καθώς πλησιάζουμε την κβαντική μετάβαση από το πλάσμα του ανθρώπου με την συν-δημιουργική ανθρώπου – ο άνθρωπος ο οποίος είναι κληρονόμος του Θεού-όπως τις δυνάμεις – την καταστροφική ένα τέταρτο πρέπει να εξαλειφθούν από το κοινωνικό σώμα …. Ευτυχώς, δεν είστε υπεύθυνοι για αυτήν την πράξη. Είμαστε. Είμαστε στο τέλος της διαδικασίας επιλογής του Θεού για τον πλανήτη Γη. Ο ίδιος επιλέγει, καταστρέφουμε. Είμαστε οι αναβάτες του ωχρού ίππου, ο θάνατος.

http://www.conspiracy-cafe.com/apps/blog/show/9483302

Εάν δεν είστε ένας από αυτούς επέλεξαν να “ανέβει”, τότε είστε ένα ελαττωματικό σπόρων και προορίζονται για την εξόντωση. Εδώ είναι μερικά περισσότερα για θεοσοφική πεποιθήσεις Μπάρμπαρα:

Barbara Marx Hubbard, μια Νέα Εποχή μελλοντολόγος, αναφέρει ότι ο στόχος της νεότερο βιβλίο της, Συνειδητή Εξέλιξη “, είναι ότι εξυπηρετούν την εκπλήρωση του σχεδίου.« Μπορεί Φως, η Αγάπη και η Δύναμη ας αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη. ” Αυτή είναι η προσευχή μου “Εκείνη δεν αναφέρει την πηγή αυτής της προσευχής? Είναι το τελευταίο στίχο της”. Η Μεγάλη Επίκληση, “μια Θεοσοφική προσευχή που παρέχεται από το Trust Lucis με κάθε ένα από τα βιβλία της Alice Bailey.

http://www.mdep.org/NewAgeComplete.html

Ένα κομμάτι για Alice Bailey και Νέες απόψεις Ηλικία της:

Από την έναρξη του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι το θάνατό της το 1949, Alice Bailey έγραψε ότι ο πόλεμος ήταν αναγκαίος για την Νέα Εποχή για να έρθει. Πίστευε ότι η Νέα Εποχή θα προηγηθεί ένα “καταστροφικό κύκλο, όπου η παλιά τάξη πεθαίνει» και «ανθρώπινου πολιτισμού με τη συνοδεία των οργάνων της -. Καταστρέφεται” She δίνει πίστωση στην «Ιεραρχία» αναληφθέντων πνευματικοί δάσκαλοι για τους ” απόφαση, που ελήφθη στις αρχές αυτού του αιώνα, η οποία καταβυθίστηκε … ότι μεγάλο καταστροφικό οργανισμό, ο κόσμος του πολέμου (1914-1945). “Τον Απρίλιο του 1943, ο Bailey είπε,” Ένας από τους λόγους που βρίσκονται πίσω από το σημερινό ολοκαύτωμα (Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο) έχει η αναγκαιότητα για την καταστροφή των ανεπαρκών μορφές. … Ο νόμος της καταστροφής είχε το δικαίωμα να εργαστούν μέσα από την ίδια την ανθρωπότητα, και οι άνδρες καταστρέφουν σήμερα τα έντυπα μέσω των οποίων πολλοί μάζες των ανθρώπων λειτουργούν “(” Καταστροφή μορφές »δεν σημαίνει τεμαχισμό IRS χαρτιά?. Είναι η Θεοσοφιστή κωδική λέξη για το θάνατο ). Μετά τον πόλεμο, Μπέιλι έγραψε ότι «οι θεματοφύλακες του Σχεδίου του Θεού” είδαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ως μια “σημαντική χειρουργική επέμβαση”, που είχε “επιτυχία” στην αφαίρεση “μια βίαιη streptococcic μικρόβιο» που είχε «απειλείται η ζωή της ανθρωπότητας “. Προειδοποίησε ότι αυτό θα ήταν μόνο η αρχή ωδίνων:« Το μικρόβιο, να είστε σίγουροι, δεν έχει εξαλειφθεί και να κάνει αισθητή την παρουσία της σε μολυσμένες περιοχές του σώματος της ανθρωπότητας. Μια άλλη χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι απαραίτητη. “

http://www.mdep.org/NewAgeComplete.html

Η εμπιστοσύνη Lucis :

Η εμπιστοσύνη Lucis είναι ο εκδοτικός οίκος που τυπώνει και διαδίδει υλικό Ηνωμένων Εθνών. Είναι μια καταστροφική κατηγορητήριο της Νέας Εποχής και Pagan φύση του ΟΗΕ.

Λούσις Τραστ ιδρύθηκε το 1922 ως Lucifer εμπιστοσύνη από την Alice Bailey, όπως η εκδοτική εταιρεία για τη διάδοση των βιβλίων της Bailey και Μπλαβάτσκυ και της Θεοσοφικής Εταιρείας . Η σελίδα τίτλου του βιβλίου της Alice Bailey, «Μύηση, Ανθρώπινη και Ηλιακή» ήταν αρχικά τυπωμένο το 1922, και δείχνει καθαρά το εκδοτικό οίκο ως «Lucifer Publishing Coin 1923.

Bailey άλλαξε το όνομα σε Lucis Trust, διότι Lucifer Εμπιστοσύνη αποκάλυψε την αληθινή φύση του κινήματος της Νέας Εποχής πάρα πολύ καθαρά. (Constance Cumbey, Το Κρυφό Κίνδυνοι του Ουράνιου Τόξου , p. 49). Ένα γρήγορο ταξίδι σε κάθε βιβλιοπωλείο New Age θα αποκαλύψει ότι πολλά από τα hard-core Νέα βιβλία Age δημοσιεύονται από Lucis Trust.

Lucis χορηγούς Εμπιστοσύνη μεταξύ άλλων, είναι οι ακόλουθες οργανώσεις:

Ηνωμένα Έθνη

Greenpeace International

Greenpeace USA

Διεθνής Αμνηστία

UNICEF

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust04.htm

Εδώ είναι ένας μερικός κατάλογος των δημίων που παρακολούθησαν «Εμείς, ο κόσμος και οι Συνεργάτες του 11 Days of παγκόσμιας ενότητας, το 2004,” εκ των οποίων Barbara Marx Hubbard ήταν επίτιμος Συμπρόεδρος:

Η Καταγωγή των 11 Ημέρες παγκόσμιας ενότητας

Ο ΟΗΕ Διεθνής Ημέρα της Ειρήνης ξεκίνησε το 1981 ως μια ημέρα για να ανακοινώσει και να γιορτάσουμε κατάπαυσης του πυρός στις περιοχές των συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε ως μια κινητή ημερομηνία που λαμβάνουν χώρα την ημέρα των εγκαινίων της κάθε νέας συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο. Το 2001, την ημέρα των εγκαινίων της νέας συνόδου του ΟΗΕ είχε προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτέμβρη. Έτσι, η Διεθνής Ημέρα της Ειρήνης στην πραγματικότητα συνέπεσε με την τραγωδία της 11/9. Ένα ψήφισμα του ΟΗΕ μόνιμα τη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το 2004, ο κόσμος ξεκίνησε 11 ημέρες της παγκόσμιας ενότητας 11 – 21 Σεπτέμβριος συμβολικά σηματοδοτεί την μεταμορφωτική ταξίδι ανά τον κόσμο από το φόβο στην ελπίδα. Υποστηρικτές της εκτόξευσης περιλαμβάνονται βραβείο Νόμπελ ειρήνης Αρχιεπίσκοπος Desmond Tutu και 11 ημέρες Επίτιμος συμπροέδρους Jane Goodall, Deepak Chopra, Αϊρίν Χαν (Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Αμνηστίας), Marianne Williamson, John McConnell (ένας από τους αρχικούς ιδρυτές της Ημέρας της Γης), Hazel Henderson, Ervin Laszlo, Jonathan Granoff, Barbara Marx Hubbard, Robert Thurman, Sally Fisher, Riane Eisler, Lynne Twist, Paul Winter, Nina Meyerhof, και τη Νέα Υόρκη Councilman Alan J. Gerson.

http://we.net/11days

Παίζει επίσης ρόλο στην “Πολιτεία του Παγκόσμιου Φόρουμ:”

Ένας άλλος από οργανώσεις του Γκορμπατσόφ, η έδρα το Σαν Φρανσίσκο κράτος του Παγκόσμιου Φόρουμ, αντλεί χρηματοδότηση από ένα γαλαξία των εταιρειών Ίδρυση και ιδρύματα, που κυμαίνονται από Archer Daniels Midland, CNN, Hewlett-Packard και Occidental Petroleum στο Carnegie Corporation, η Kellogg Foundation , και το Ταμείο Rockefeller Brothers.

http://www.mdep.org/NewAgeComplete.html

Το πρώτο κράτος της συλλογής Παγκόσμιου Φόρουμ πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, 27 Σεπ-1 Οκτ 1995. Συγκλήθηκε από τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, πάνω από 400 καινοτόμα ηγέτες και στοχαστές από 50 χώρες συναντήθηκαν. Το κεντρικό ερώτημα του κ. Γκορμπατσόφ αμφισβήτησε αυτήν την συλλογή για να αναλάβουν ήταν ποιες είναι οι αρχές, οι προτεραιότητες και οι αξίες θα πρέπει να καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα καθώς κινείται πέρα από τις επικρίσεις του Ψυχρού Πολέμου στην επόμενη φάση της ανάπτυξης. Αυτό συζητήθηκε και συζητείται από τις οπτικές γωνίες της επιστήμης, της οικονομίας, της παγκόσμιας ασφάλειας, τη θρησκεία και τις τέχνες.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ του 1996 και του 1997, αυτή η συζήτηση συνεχίστηκε. Η ένταξη των νέων και η έμφαση στην ισότητα των φύλων, σε συνδυασμό με τους ανθρώπους που έρχονται από όλο τον κόσμο και εκπροσωπεί όλο τον τρόπο των εκλογικών περιφερειών και κλάδων, που προκάλεσε συζητήσεις, οι οποίες ήταν τόσο καταλυτική και μετασχηματιστική. Θέματα που απευθύνεται κυμάνθηκε σε όλο το φάσμα της ανθρώπινης ενδιαφέροντος στα τέλη του εικοστού αιώνα. Όλες οι προοπτικές ήταν ευπρόσδεκτη κάθε άποψη ακούστηκε, και ο καθένας είχε προσκληθεί να τιμήσει διαφορετικότητα ως το κλειδί για τη δημιουργικότητα.

http://worldforum.percepticon.com/mission/about_us.html

Μερικοί από τους κορυφαίους στοχαστές και ηγέτες που συμμετέχουν στο παρελθόν Φόρουμ περιλαμβάνουν:

Oscar Arias Sanchez, Jean-Bertrand Aristide, James Baker, Zbigniew Brzezinski , Τζορτζ Μπους, Deepak Chopra, Stephen Covey, λεβέντη μου, Σόνια Γκάντι, Jane Goodall, Thich Nhat Hanh, Dee Hock, Jose Ramos-Horta, Rigoberta Menchu ​​Tum Τάμπο Μπέκι, David Packard, John Naisbitt, Lew Platt, Jehan Sadat, George Shultz, ο Τεντ Τέρνερ, Μάργκαρετ Θάτσερ, Margaret Wheatley, Marianne Williamson, Marian Wright Edelman και Muhammad Yunus.

http://worldforum.percepticon.com/mission/about_us.html

Ο Καταστατικός Χάρτης της Γης βασίζεται στις αρχές της Barbara Marx Hubbard ενστερνίζεται:

Καταστατικού Χάρτη της Γης και REAL φιλοσοφία του κινήματος της Νέας Εποχής

Ο Καταστατικός Χάρτης της Γης είναι το πνευματικό τέκνο του Γκορμπατσόφ, ενεργώντας ως πρόεδρος της Green Cross International και Maurice Strong, ένας πλούσιος υποστηρικτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ένας ηγέτης στα Ηνωμένα Έθνη του περιβάλλοντος συναντήσεις, και σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ted Turner επίσης συμμετέχει, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πράσινου Σταυρού International. Γκορμπατσόφ θεωρεί ότι η προτεινόμενη Χάρτα της Γης ως «ένα είδος Δέκα Εντολές, η« επί του όρους ομιλία », που παρέχει έναν οδηγό για την ανθρώπινη συμπεριφορά προς το περιβάλλον κατά τον επόμενο αιώνα και μετέπειτα.” Maurice Strong, λέει, «ο πραγματικός στόχος της Καταστατικός Χάρτης της Γης είναι ότι στην πραγματικότητα θα γίνει σαν τις Δέκα Εντολές, όπως η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου . “

Ισχυρή, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Γης, ​​είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF)? Klaus Schwab, πρόεδρος και ιδρυτής του WEF, είναι μέλος του Συμβουλίου της Γης. Το WEF, η οποία συνεδριάζει κάθε χρόνο στο Νταβός της Ελβετίας, η ίδια περιγράφει ως «την πιο σημαντική παγκόσμια σύνοδο κορυφής των επιχειρήσεων συγκεντρώνοντας περίπου 2.000 επιχειρήσεων και πολιτικοί ηγέτες, εμπειρογνώμονες, ακαδημαϊκοί, καθώς και τα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, για να ρυθμίσετε την παγκόσμια ατζέντα για το επόμενο έτος “. Κορυφαία στελέχη των δισεκατομμυρίων δολαρίων εταιρείες πληρώνουν τέλη και τα έξοδα μετακίνησης των 30.000 έως $ 250.000 δολαρίων ετησίως για το προνόμιο της schmoozing με πρόεδροι πολλών χωρών και από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο – συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Κλίντον, ο βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, ο Bill Gates, ο Κόφι Ανάν (Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ), John Smith (διευθύνων σύμβουλος της General Motors), Peter Sutherland ( Πρόεδρος της Goldman-Sachs), Kim Woo-Τσουνγκ (πρόεδρος της Daewoo Corporation), Jürgen Schrempp (πρόεδρος της Daimler-Benz), και George Soros.

http://www.mdep.org/NewAgeComplete.html

Έτσι, όταν ο Bill Gates σκοτώνει φιλανθρωπικώς από τα παιδιά της Αφρικής με δηλητηριώδη εμβόλια και υποστηρίζει Monsanto et. al. ‘s χρήση δηλητηριωδών χημικών ουσιών και γενετικά τροποποιημένων σπόρων στον εφοδιασμό μας σε τρόφιμα, που κάνει το έργο του Θεού και θανάτωσης των Bad Seeds. Όταν τα αεροπλάνα ψεκασμού δηλητηριώδεις χημικές ουσίες από τον ουρανό που κάνουν το έργο του Θεού και θανάτωσης των Bad Seeds. Όταν hydrofluosilisic οξύ προστίθεται στο πόσιμο νερό μας κατ ‘ευθείαν από τα επικίνδυνα απόβλητα στοίβες Cargill, όσοι υποκίνηση της πολιτικής έχουν κάνει το έργο του Θεού και θανάτωσης των Bad Seeds. Κάθε δηλητήριο είμαστε που προκλήθηκε με είναι μέρος ενός συστήματος grand ευγονική με στόχο τη δολοφονία από το κακό σπόρο και ανύψωση των “εκλεκτοί” για να “ανέβηκε” την κατάσταση.

Και ακριβώς τι είναι ανάληψη; Για κάποιους είναι εντελώς «πνευματικό», και για τους άλλους, είναι μετανθρωπισμός. Στην πραγματικότητα, για τους μετανθρωπιστής “εκλεκτούς” που αναζητούν την αθανασία, είναι δουλειά τους να επιφέρουν την αθανασία μέσω της συγχώνευσης του ανθρώπου και μηχανής, και, τέλος, μια ολογραφική ον. Και οι θρησκείες του κόσμου δεξιά ακολουθώντας μαζί. Η ψευδαίσθηση είναι μεγάλη. Είναι touted ως την ειρήνη και την αγάπη και την πνευματικότητα. Αυτό που δεν μπορώ να σας πω είναι ότι για να κερδίσει αυτό πνευματικότητα που ζητούν, οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να πεθάνει. Σύμφωνα με αυτούς, εμείς είμαστε οι Bad Seeds, και είναι προφανές, από την ανάγνωση μέσα από τα βουνά της προπαγάνδας που διατυπώνεται από αυτές τις οργανώσεις New Age προώθηση της “ειρήνης και της βιωσιμότητας», ότι πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να ξεγελαστούν από αυτή την ήπια και ειρηνική ήχο ρητορική .

Τι είναι εμείς;

WE είναι μια συνείδηση, μια εκστρατεία, και μια συνεργασία των ατόμων, των οργανώσεων και των κοινωνικών κινημάτων αλλαγή από όλο τον κόσμο.

WE Συνείδηση: WE προωθεί κάνοντας μια στροφή από το «εγώ» στο «εμείς» σε επιμέρους δράσεις και τις συμπεριφορές μας και σε κοινωνικές προτεραιότητες και τις πολιτικές μας.

Αγωνιζόμαστε: WE είναι μια συνεχής εκστρατεία ευαισθητοποίησης και δράσης? Τέσσερις WE Καμπάνιες δράσης ετησίως, με αποκορύφωμα Παγκόσμια Public Events κάθε 3 μήνες. WE θα εμπνεύσει, ενημέρωση και συμμετοχή εκατομμυρίων ανθρώπων μέσω WE.net σε λύσεις για:

Διασφαλισθούν οι βασικές ανθρώπινες ανάγκες και την ευημερία σε όλο τον κόσμο

Επαναφορά υγιή οικοσυστήματα και περιβαλλοντική διαχείριση

Δημιουργία ενός πολιτισμού της ειρήνης και της μη βίας – από ιδιώτες σε έθνη-κράτη.

WE Συνεργασία – Η WE Network, WE.net, παρέχει ένα όχημα για τη σύνδεση, την αλληλεπίδραση και την ευκαιρία για την πρωτοφανή συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων, οργανώσεων και κινημάτων. Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία και διαισθητικό σχεδιασμό ιστοσελίδων, Συνεργάτες της WE αποτελείται από χιλιάδες οργανισμούς και ένα μαζικό κίνημα των ανθρώπων που δημιουργούν μια συνεχώς διευρυνόμενη κοινωνικό δίκτυο αλλαγή απαραίτητη για έναν κόσμο που λειτουργεί για όλους.

http://we.net/about

Ένας κόσμος που δουλεύει για όλους; Τι θα λέγατε για έναν κόσμο που λειτουργεί για όλα τα “επιλέξει”. Μετά από όλα, αυτό είναι ό, τι σημαίνει όλο αυτό λουλούδια και παραπλανητική ρητορική. Εμείς μόνο να υποθέσουμε ότι μας σημαίνει πάρα πολύ. Αυτό δεν συμβαίνει για τους περισσότερους ότι το μόνο “όλα” που θεωρείται εδώ είναι όλα εκείνα που κρίνουν το «καλό σπόρο.”

Ας δούμε τι Barbara Marx Hubbard, υποστηρικτής, βασικό υποκινητή και έμπνευσης για παγκόσμια ενότητα έχει να πει και πάλι:

Από όλο το φάσμα της ανθρώπινης προσωπικότητας, το ένα τέταρτο είναι να ξεπεράσουμε την εκλογή …. Ένα τέταρτο είναι καταστροφική [και] είναι ελαττωματικά σπόρους. Στο παρελθόν είχαν τη δυνατότητα να πεθάνει «φυσικό θάνατο». … Τώρα καθώς πλησιάζουμε την κβαντική μετάβαση από το πλάσμα του ανθρώπου με την συν-δημιουργική ανθρώπου – ο άνθρωπος ο οποίος είναι κληρονόμος του Θεού-όπως τις δυνάμεις – την καταστροφική ένα τέταρτο πρέπει να εξαλειφθούν από το κοινωνικό σώμα …. Ευτυχώς, δεν είστε υπεύθυνοι για αυτήν την πράξη. Είμαστε. Είμαστε στο τέλος της διαδικασίας επιλογής του Θεού για τον πλανήτη Γη. Ο ίδιος επιλέγει, καταστρέφουμε. Είμαστε οι αναβάτες του ωχρού ίππου, ο θάνατος.

Τώρα ας δούμε τι Γραφή έχει να πει γι ‘αυτούς που θα θέσουν τους εαυτούς τους πάνω από τους υπόλοιπους από εμάς, δηλώνουν δικαστής, ένορκος και δήμιος των Bad Seeds και καταδέχονται να είναι υπεύθυνος για «διαδικασία επιλογής του Θεού για τη Γη πλανήτη”, καθώς και για αυτά που λένε “Isa 14:14 Θα ανέβω πάνω από τα ύψη των νεφών? θα είμαι όμοιος με τον Ύψιστο:”

Isa 14:19, όμως εισαι ρίχνει έξω από τάφο σου σαν μια αποτρόπαια κλάδο, και ως raiment εκείνων που σκοτώθηκε, ώση μέσα με ένα σπαθί, που κατεβαίνουν στις πέτρες του pit? Ως σφάγιο πατήσει κάτω από τα πόδια.

Isa 14:20 θελεις να ενωθεί με τους ταφή, γιατί εσύ hast κατέστρεψε γη σου, και σκοτώθηκε σου ανθρώπους: ο σπόρος των κακοποιών δεν είναι γνωστή.

Μου φαίνεται αυτά τα Νέα Παγκόσμια Τάξη / New Age παγκοσμιοποίησης έχουν δαγκωθεί από λίγο περισσότερο από ό, τι μπορεί να μασήσει. Στην πραγματικότητα, το μόνο που θα μπορούσε να καταλήξει στην ίδια δυσάρεστη κατάσταση ότι μας βάζοντας μέσα Ο κυνηγός πρέπει να είναι το κυνήγι και οι πράοι θα κληρονομήσουν τη γη. Δεν υπάρχει αιτιολόγηση, δεν πομπώδη εγώ θα αλλάξει το γεγονός ότι η μόνη στην κατηγορία της «διαδικασίας επιλογής του Θεού για τον πλανήτη Γη» είναι ο ίδιος ο δημιουργός, και δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του καθενός που τοποθετεί τον εαυτό του / της στη θέση της την προσπάθεια για να τον εκδιώξουν από τη θέση του. Εμείς απλά δεν είναι τόσο έξυπνοι.

Ναι, αυτοί που κυβερνούν πέρα ​​από τη γη να αποφασίσει ποιος είναι να ζήσει και ποιος να πεθάνει, αυτοί που το κακό οικόπεδο στην καρδιά τους – είναι αυτοί που είναι οι Bad Seeds, οι κακοποιοί. Και οι σπόροι τους δεν πρέπει ποτέ να είναι γνωστή.

Παρακάτω το πρωτότυπο

The New World Order – Doing God’s Work by Killing the Bad Seed

truther September 22, 2013 11

 

Barbara H. Peterson

 

Farm Wars

 

We are being deluged on all sides with poisons in the air, food, water, soil, and through big Pharma drugs and vaccines. We are told that all of these things are good for us while we can read the test results and independent studies saying they are not. In fact, these independent studies and test results clearly indicate that we are being poisoned and that the doses are increasing on a daily basis. Why is this happening? Could there really be a group of people who are intent on our destruction? Yes. And they believe that they are doing God’s work. In fact, they have set themselves up as judge, jury and executioner, and the only ones qualified to determine just who deserves to live and who deserves to die. These are the eugenicists. These are people who believe they are God’s elect, and feel that they are chosen for Godhood and have the responsibility to rule. And they have names.

 

The New World Order – Doing God’s Work by Killing the Bad Seed

 

Wonder why the IMF and biotech agribusiness have full reign to destroy economies and ecosystems in order to enslave and starve whole populations? Wonder why the vaccines Bill Gates promotes sterilize and kill the populations they are supposed to help? It is all according to plan. A eugenics plan, that is. And it’s called the destruction of the bad seed. And who determines just who that bad seed is? Why they do, of course! Who are they? Let’s take a look.

 

Have you heard of Barbara Marx Hubbard?

 

She has written five books, delivered more than 80 keynote speeches and given more than 75 interviews. She is currently President of the Foundation for Conscious Evolution, which she co-founded in 1990 with Sidney Lanier. Hubbard was featured in the 2006 film Entheogen: Awakening the Divine Within, a documentary about rediscovering an enchanted cosmos in the modern world. She was also featured in the 2011 film Thrive.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Barbara_Marx_Hubbard

 

She also wrote the book “The Revelation: Our Crisis is a Birth (The Book of Co-Creation) Foundation for Conscious Evolution, 1993. ISBN 0-9631032-0-2”

 

Barbara Marx Hubbard, author of The Book of Co-Creation, claims in her curricula vitae to be “establishing Evolutionary Circles throughout the world to support small groups in their emergence as universal humans, founders of a global civilization.”

 

As a psychologist with Task Force Delta, an army think tank of futurists, strategists, and psychology and parapsychology researchers, Hubbard is credited with the idea of “bombarding” the Soviets with “psychic love,” and formation of the First Earth Battalion (FEB). The credo of the FEB “guerilla gurus” states: “I take personal responsibility for generating evolutionary conspiracies as a part of my work. I will select and create conspiratorial mechanisms … that will create and perform evolutionary breakthrough actions on behalf of people and planet. One people, one planet.”

 

http://www.conspiracy-cafe.com/apps/blog/show/9483302

 

But evidently, not all of the people will benefit from this “psychic love.” According to this New Age philosophy that she espouses, there are too many people on the planet, and the bad seeds need to be eliminated. This is what she writes:

 

Out of the full spectrum of human personality, one-fourth is electing to transcend …. One-fourth is destructive [and] they are defective seeds. In the past they were permitted to die a ‘natural death.’ … Now as we approach the quantum shift from the creature-human to the co-creative human — the human who is an inheritor of god-like powers — the destructive one-fourth must be eliminated from the social body …. Fortunately, you are not responsible for this act. We are. We are in charge of God’s selection process for planet Earth. He selects, we destroy. We are the riders of the pale horse, Death.

 

http://www.conspiracy-cafe.com/apps/blog/show/9483302

 

If you aren’t one of the ones chosen to “ascend” then you are a defective seed and are destined for extermination. Here is some more about Barbara’s theosophical beliefs:

 

Barbara Marx Hubbard, a New Age futurist, says that the goal of her newest book, Conscious Evolution, “is that it serve the fulfillment of the plan.’May Light and Love and Power restore the plan on Earth.’ That is my prayer.” She doesn’t mention the source of this prayer; it is the final verse of “The Great Invocation,” a Theosophical prayer provided by the Lucis Trust with each of Alice Bailey’s books.

 

http://www.mdep.org/NewAgeComplete.html

 

A bit about Alice Bailey and her New Age views:

 

From the start of World War II until her death in 1949, Alice Bailey wrote that the war was necessary for the New Age to come. She believed that the New Age would be preceded by a “destructive cycle, wherein the old order passes away” and “human civilization with its accompanying institutions – is destroyed.” She gives credit to the “Hierarchy” of ascended spiritual masters for “their decision, taken early in this century, which precipitated … that major destructive agency, the world war (1914-1945).” In April 1943, Bailey said, “One of the purposes lying behind the present holocaust (World War II) has been the necessity for the destruction of inadequate forms. … the Law of destruction was permitted to work through humanity itself, and men are now destroying the forms through which many masses of men are functioning.” (“Destroying forms” does not mean shredding IRS paperwork; it is the Theosophist code word for death.) After the war, Bailey wrote that “the Custodians of God’s Plan” viewed World War II as a “major surgical operation” that had been “largely successful” in removing “a violent streptococcic germ” that had “menaced the life of humanity.” She warned that this would be only the beginning of sorrows: “The germ, to be sure, is not eradicated and makes its presence felt in infected areas of the body of humanity. Another surgical operation may be necessary.”

 

http://www.mdep.org/NewAgeComplete.html

 

The Lucis Trust:

 

The Lucis Trust is the Publishing House which prints and disseminates United Nations material. It is a devastating indictment of the New Age and Pagan nature of the UN.

 

Lucis Trust was established in 1922 as Lucifer Trust by Alice Bailey as the publishing company to disseminate the books of Bailey and Blavatsky and the Theosophical Society. The title page of Alice Bailey’s book, ‘Initiation, Human and Solar’ was originally printed in 1922, and clearly shows the publishing house as ‘Lucifer Publishing CoIn 1923.’

 

Bailey changed the name to Lucis Trust, because Lucifer Trust revealed the true nature of the New Age Movement too clearly. (Constance Cumbey, The Hidden Dangers of the Rainbow, p. 49). A quick trip to any New Age bookstore will reveal that many of the hard-core New Age books are published by Lucis Trust.

 

Lucis Trust sponsors among others are the following organizations:

 

UN

Greenpeace International

Greenpeace USA

Amnesty International

UNICEF

 

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust04.htm

 

Here is a partial list of the executioners who attended “We, The World and Partners of 11 Days of Global Unity in 2004,” of which Barbara Marx Hubbard was an Honorary Co-Chair:

 

The Origin of 11 Days of Global Unity

 

The U.N. International Day of Peace was started in 1981 as a day to announce and celebrate ceasefires in conflict areas around the world. It began as a moveable date taking place on the opening day of each new Session of the U.N. General Assembly in September. In 2001 the opening day of the new U.N. Session was scheduled for September 11th. So the International Day of Peace actually coincided with the tragedy of 9/11. A U.N. resolution permanently fixed the International Day of Peace on September 21st.

 

In 2004 We, The World launched 11 Days of Global Unity September 11-21 symbolically marking the transformative global journey from fear to hope. Supporters of the launch included Nobel Peace Laureate Archbishop Desmond Tutu and 11 Days Honorary Co-Chairs Jane Goodall, Deepak Chopra, Irene Khan (Secretary General of Amnesty International), Marianne Williamson, John McConnell (one of the original Founders of Earth Day), Hazel Henderson, Ervin Laszlo, Jonathan Granoff, Barbara Marx Hubbard, Robert Thurman, Sally Fisher, Riane Eisler, Lynne Twist, Paul Winter, Nina Meyerhof, and New York City Councilman Alan J. Gerson.

 

http://we.net/11days

 

She also plays a part in the “State of the World Forum:”

 

Another of Gorbachev’s organizations, the San Francisco-based State of the World Forum, draws funding from a galaxy of Establishment corporations and foundations, ranging from Archer Daniels Midland, CNN, Hewlett-Packard, and Occidental Petroleum to the Carnegie Corporation, the Kellogg Foundation, and the Rockefeller Brothers Fund.

 

http://www.mdep.org/NewAgeComplete.html

 

The first State of the World Forum gathering took place in San Francisco, September 27-October 1, 1995. Convened by Mikhail Gorbachev, more than 400 innovative leaders and thinkers from 50 countries came together. The central question Mr. Gorbachev challenged this gathering to take up was what principles, priorities and values should guide humanity as it moves beyond the strictures of the Cold War into the next phase of development. This was debated and discussed from the vantage points of science, economics, global security, religion and the arts.

 

During the 1996 and 1997 Forums, this conversation was continued. The inclusion of youth and the emphasis on gender parity, combined with people coming from all over the world and representing all manner of constituencies and disciplines, engendered discussions which were both catalytic and transformative. Issues addressed ranged across the entire spectrum of human interest in the late twentieth century. All perspectives were welcome, every point of view was heard, and everyone was invited to honor diversity as the key to creativity.

 

http://worldforum.percepticon.com/mission/about_us.html

 

Some of the leading thinkers and leaders participating in past Forums include:

 

Oscar Arias Sanchez, Jean-Bertrand Aristide, James Baker, Zbigniew Brzezinski, George Bush, Deepak Chopra, Stephen Covey, Walter Cronkite, Sonia Gandhi, Jane Goodall, Thich Nhat Hanh, Dee Hock, Jose Ramos-Horta, Rigoberta Menchu Tum, Thabo Mbeki, David Packard, John Naisbitt, Lew Platt, Jehan Sadat, George Shultz, Ted Turner, Margaret Thatcher, Margaret Wheatley, Marianne Williamson, Marian Wright Edelman and Muhammad Yunus.

 

http://worldforum.percepticon.com/mission/about_us.html

 

The Earth Charter is founded on the principles Barbara Marx Hubbard espouses:

 

THE EARTH CHARTER and REAL PHILOSOPHY of the NEW AGE MOVEMENT

 

The Earth Charter is the brainchild of Gorbachev acting as chairman of Green Cross International and Maurice Strong, a wealthy proponent of world government, a leader at UN environmental meetings, and an adviser to the World Bank. Ted Turner is also involved, as a member of the Green Cross International board. Gorbachev views the proposed Earth Charter as “a kind of Ten Commandments, a ‘Sermon on the Mount,’ that provides a guide for human behavior toward the environment in the next century and beyond.” Maurice Strong says, “The real goal of the Earth Charter is that it will in fact become like the Ten Commandments, like the Universal Declaration of Human Rights.”

 

Strong, Chairman of the Earth Council, is on the board of the World Economic Forum (WEF); Klaus Schwab, president and founder of the WEF, is a member of the Earth Council. The WEF, which meets annually in Davos, Switzerland, describes itself as “the most significant global business summit bringing together close to 2,000 business and political leaders, experts, academics, and members of the media, to set the global agenda for the coming year.” Top executives of billion-dollar companies pay fees and travel costs of $30,000 to $250,000 each year for the privilege of schmoozing with presidents of many countries and of the world’s largest corporations – including President Clinton, British Prime Minister Tony Blair, Bill Gates, Kofi Annan (UN Secretary General), John Smith (CEO of General Motors), Peter Sutherland (Chairman of Goldman-Sachs), Kim Woo-Choong (Chairman of Daewoo Corporation), Jürgen Schrempp (Chairman of Daimler-Benz), and George Soros.

 

http://www.mdep.org/NewAgeComplete.html

 

So, when Bill Gates philanthropically kills off African children with poisonous vaccines and supports Monsanto et. al.’s use of poisonous chemicals and genetically engineered seeds in our food supply, he is doing God’s work and killing the bad seeds. When planes spray poisonous chemicals from the sky they are doing God’s work and killing the bad seeds. When hydrofluosilisic acid is added to our drinking water straight from Cargill’s hazardous waste stacks, those instigating the policy are doing God’s work and killing the bad seeds. Every single poison we are being inflicted with is part of a grand eugenics scheme aimed at killing off the bad seed and elevating the “chosen ones” to “ascended” status.

 

And just what is ascension? For some it is completely “spiritual,” and for others, it is transhumanism. In fact, for the transhumanist “chosen ones” who seek immortality, it is their job to bring about that immortality through the melding of man and machine, and finally, a holographic being. And the religions of the world are following right along. The illusion is great. It is touted as peace and love and spirituality. What they don’t tell you is that in order to gain this spirituality that they seek, most of us must die. According to them, we are the bad seeds, and it is apparent, from reading through the mountains of propaganda put forth by these New Age organizations promoting “peace and sustainability’ that a lot of people will be fooled by this benign and peaceful sounding rhetoric.

 

What is WE?

 

WE is a Consciousness, a Campaign, and a Collaboration of people, organizations and social change movements from around the world.

WE Consciousness: WE promotes making a shift from “I” to “WE” in our individual actions and attitudes and in our societal priorities and policies.

WE Campaign: WE is an ongoing Awareness and Action Campaign; four WE Action Campaigns per year with culminating Global Public Events every 3 months. WE will Inspire, Inform and Involve millions of people through WE.net in solutions to:

Ensure basic human needs and well being worldwide

Restore healthy eco-systems and environmental stewardship

Create a culture of peace and nonviolence – from individuals to nation-states.

WE Collaboration – The WE Network, WE.net, provides a vehicle for connection, interaction and opportunity for unprecedented cooperation between people, organizations and movements. Utilizing advanced technology and intuitive web design, Partners of WE consisting of thousands of organizations and a mass movement of people create an ever-expanding social change network essential for a world that works for all.

 

http://we.net/about

 

A world that works for all? How about a world that works for all of the “chosen.” After all, that is what is meant by all of this flowery and deceptive rhetoric. We only assume that they mean us too. It doesn’t occur to most that the only “all” that is considered here is all those that they deem the “good seed.”

 

Let’s see what Barbara Marx Hubbard, supporter, key promoter and inspiration for Global Unity has to say again:

 

Out of the full spectrum of human personality, one-fourth is electing to transcend …. One-fourth is destructive [and] they are defective seeds. In the past they were permitted to die a ‘natural death.’ … Now as we approach the quantum shift from the creature-human to the co-creative human — the human who is an inheritor of god-like powers — the destructive one-fourth must be eliminated from the social body …. Fortunately, you are not responsible for this act. We are. We are in charge of God’s selection process for planet Earth. He selects, we destroy. We are the riders of the pale horse, Death.

 

Now let’s see what Scripture has to say about those who would place themselves above the rest of us, declare themselves judge, jury and executioner of the bad seeds, and deign to be in charge of “God’s selection process for planet Earth,” and for those that say “Isa 14:14 I will ascend above the heights of the clouds; I will be like the most High:”

 

Isa 14:19 But thou art cast out of thy grave like an abominable branch, and as the raiment of those that are slain, thrust through with a sword, that go down to the stones of the pit; as a carcase trodden under feet.

 

Isa 14:20 Thou shalt not be joined with them in burial, because thou hast destroyed thy land, and slain thy people: the seed of evildoers shall never be renowned.

 

Methinks these New World Order/New Age globalists have bitten off a bit more than they can chew. In fact, they just might end up in the very same predicament that they are putting us in. The hunter shall be the hunted and the meek shall inherit the earth. No justification, no pompous ego will change the fact that the only one in charge of “God’s selection process for planet Earth” is the Creator Himself, and I would not want to be in anyone’s shoes who places him/herself in the position of attempting to oust Him from His position. We just aren’t that smart.

 

Yes, they who rule over the earth deciding who is to live and who is to die, they who plot evil in their hearts – it is they who are the bad seeds, the evildoers. And their seed shall never be renowned.

 http://www.pakalertpress.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>