«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

34 χρονών, νεκρός!

Έχω πει με κεφαλαία δεν θα τα ανεβάζω, αλλά λόγω του σοβαρού γεγονότος κάνω μια παράβλεψη.

Παίρνοντας  αφορμή το παρακάτω σχόλιο θέλω πρώτα να πω για πολλοστή φορά ότι δεν είμαι ούτε μαύρος φασίστας, κόκκινος φασίστας, μπλε φασίστας, πράσινος φασίστας, παρδαλός φασίστας, είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και υπάρχω όσο υπάρχει η πατρίδα μου! Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να προσβάλει κανέναν ΕΛΛΗΝΑ πολίτη και να τον ξεχωρίζει ως (αυγουλοκέφαλο). Μπορώ να κάνω  σκληρή κριτική στα 11.000.000 Ελληνες, αλλά όχι σε συγκεκριμένους ψηφοφόρους, αλλά μόνο στα κόμματά τους. Τα ιστολόγια οφείλουμε να σεβόμαστε τους πολίτες και να μην μοιάσουμε στα πουλημένα ΜΜΕ. Έχω γράψει πολλά άρθρα ότι ο μόνος σκοπός αυτής της βουλής είναι να ΟΔΗΓΗΣΕΙ τον λαό σε ΕΜΦΥΛΙΟ, τα δείγματα είναι ολοφάνερα! Καλά τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είμαστε ώστε να ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ότι αυτή η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ προκειμένου να μην πέσει αυτό το προδοτικό σύστημα και φυσικά θα οδηγηθούν όλοι αυτοί στην ΦΥΛΑΚΗ θα σφάξουν τον μισό ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό σε ΕΜΦΥΛΙΟ αν χρειαστεί χωρίς ενδοιασμούς!

Εκλιπαρώ Έλληνες πατριώτες προσοχή να ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ  αυτά που ακούτε και ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Παρακάτω το άρθρο του φίλου αναγνώστη Περαστικού.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΓΛΥΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΑ ΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ: ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ……..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ……
ΞΕΝΟΙ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ……ΚΤΛ

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ……..

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ, ΒΛ.ΠΕΤΡΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ…..

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΒΛ.ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ 100 ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ 20 ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ….

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΓΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ….. ΤΟ 60% ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ…..

Μοιραστείτε το!

4 comments to 34 χρονών, νεκρός!

 • GERMA

  διόρθωσε …λόγω
  …δείγματα

  φίλε το παιχνίδι είναι στημένο απο έξω. Ποιος δεν μιλάει και δεν εμφανίζετα; ΗΠΑ και ΑΓΓΛΙΑ. ΤΗΝ ΈΧΟΥΜΕ ΒΆΨΕΙ . ΘΑ μας φάνε σαν τραγιά.Η ΚΥΠ συμμετέχει στο παιχνίδι.

 • Περαστικος

  Φιλε μου το παιχνιδι ειναι σιγουρα στημενο, αλλα για να γινει εμφυλιος το αποκλειω, το μεγιστο που μπορει να γινει, ειναι να ακουμε καθε μερα και απο 1-2 δολοφονιες και απο τις δυο πλευρες.
  Και να μην πιανονται ποτε οι δραστες.
  Παντως δεν βλεπω σαν λυση τις γενικες απεργιες, γιατι θα δημιουργηθει απεραντο χαος και θα χασει το παιδι την μανα,και η μανα το παιδι, στην κυριολεξια.
  Γιατι αν χαθει ο ελενχος θα εχουμε λεηλασιες καισυμμοριες που θα εφαρμοζουν δικους τους νομους ανα περιοχες,και καπως ετσι ερχετε και ενας εμφυλιος.

  Αφου ολου συμφωνουμε οτι μας το εχουνε στησει, πως πιστευουμε οτι με απεργια 1 μηνα θα ριξουμε κυβερνηση; Θα μας αφησουνε; Δεν θα αντισταθει το καθεστως για να μας απομονωσει;
  Θα φροντισουνε το κεντρο να λειτουργει, και εμεις θα ειμαστε περιθωριοποιημενοι σε περιοχες οπου δεν θα υπαρχουν νομοι.

  Σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω να μεινουμε με σκυμενο το κεφαλι, και μετα απο 20 χρονια να μας φτυνουν τα παιδια μας.
  Αλλα με τοσους πρακτορες, τοσους ρουφιανους,τοσους λαθρομεταναστες, τοση διχονια που υπαρχει, ειναι δυσκολο να βρουμε λυσεις και να δρασουμε αποτελεσματικα.

  • φίλε μου ο εμφύλιος μαγειρεύεται, το τραπεζικό σύστημα όταν κινδυνεύει, και το εμπόριο έχει στοκ, και λιανικές πωλήσεις παγκοσμίως έχουν καθίσει και οι πόλεμοι δεν τους βγαίνουν στο λογαριασμό κάνουν εμφύλιους για να αναζωογονήσουν την αγορά! Σε ότι μας αφορά δεν λέω γενική απεργία της πλάκας αλλά απεργία παντού διαρκείας μέχρι τελικής πτώσης! Σε μια γενική απεργία δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι αφού εξαντλήσουν τους μικρό τραμπουκισμούς και απειλές να καβαλήσουν το αεροπλάνο και να να φύγουν! Στο θέμα του χάους είναι η δική μας ευθύνη να οργανώσουμε πολιτοφυλακές κατά τόπους να προλάβουμε γενικά λεηλασίες και λιντσαρίσματα. Σίγουρα δεν είναι απλά έτσι όπως γράφονται αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

 • Περαστικος

  Φιλε πατριωτη δεν ειμαι απολυτος σε ολα αυτα που γραφω, απλα υπενθυμιζω τους κινδυνους,λογο της διχονιας που επικρατει.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>