«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν έχουν ηθικούς ενδοιασμούς οι Μακιαβέληδες!

34 χρονών, νεκρός!

Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι είναι πληρωμένο από τους Αυγουλοκέφαλους το κάθαρμα που μαχαίρωσε δυο φόρες το θύμα του και που τη δεύτερη, όπως τονίζουν με έμφαση τα βοθροκάναλα, έστριψε και τη λάμα του μαχαιριού μέσα στο στήθος του αδικοσκοτωμένου συνανθρώπου μας. 

Πρώτα από όλα, ας μη μας διαφεύγει το προφανές, το γεγονός δηλαδή ότι όλη αυτή η αναμπουμπούλα δημιουργεί βολικό θόρυβο που σκεπάζει για λίγο, για αύριο, τις πομπές της κυβέρνησης των Ολετήρων για μεθαύριο έχει ο Βερζεβούλης. 

 

 

Δε θα μου έκανε λοιπόν καθόλου εντύπωση αν μάθαινα ότι ο φονιάς δεν πληρώθηκε από τα ταμεία των Αυγουλοκέφαλων, αλλά από άλλους που κινούνται με φαεινές ιδέες εκπορευόμενες από τα υπόγεια του Μεγάρου της Αλήθειας εκείνων που κυβερνούν. 

Μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα σκοτεινά μυαλά, ένθεν κι ένθεν, έχουν διαθέσιμα ταμεία γεμάτα λεφτά από τους φόρους μας και μπορούν να πληρώνουν τους φονιάδες! Ηθικούς ενδοιασμούς, ασφαλώς δεν έχουν, οι Μακιαβέληδες! 

Εξάλλου, όσο θα βαθαίνει ετούτη η κρίση, τόσο φτηνότερη θα γίνεται και η ανθρώπινη ζωή∙ αναλόγως φθηνότερη κι η κάθε λογής προβοκάτσια. 

Είναι λογικό, δε λέω -και βολικό από μια μεριά, θα συμπλήρωνα- να πιστεύει κανείς ότι ο φονιάς ήταν αυγουλοκέφαλος, αφού μάλιστα εντοπίστηκε και αποδεικτικό υλικό: μαζί με τα φονικά σύνεργα, βρέθηκε και προκήρυξη των Αυγουλοκέφαλων στο σπίτι του φονιά, ίσως δίπλα στο κομοδίνο του, για να τον παίρνει ευκολότερα τα βράδια ο ύπνος, για να πηγαίνει γρηγορότερα να κάνει παρέα με τις Ερινύες του, το κάθαρμα. 

 

Αλλά θα ήταν εξίσου λογικό να έχει μεθοδευθεί ετούτη η ειδεχθής πράξη από άλλα κέντρα, αφού μια χαρά βολεύεται η κυβέρνηση των Ολετήρων από την φρίκη που σκορπά η είδηση του μαχαιρώματος στους ξεπεσμένους νοικοκυραίους που κάποτε τους υποστήριζαν, αλλά τώρα, καθώς γυρνάνε σιγά-σιγά, από την ιταλική παντόφλα στην κινέζικη σαγιονάρα, μαζί γυρνάνε και την πλάτη στους Ολετήρες, ζητώντας αίμα και τιμή -και τις ιταλικές τους παντόφλες πίσω.

 

Συντρέχουν, λοιπόν, κι άλλοι λόγοι που βολεύουν το δίδυμο της συμφοράς που μας κυβερνά. Αυτό το κακέκτυπο του Χοντρού και του Λιγνού και της κουστωδίας τους, που με την απάθειά μας τους επιτρέπομε να μας κυβερνούν ακόμα –για να το πω σωστότερα.

 

Ας το πάρουμε απόφαση, βρισκόμαστε μπροστά στην αναίσχυντη δράση μεταξύ παρακρατικών εγκληματικών οργανώσεων. Όποιος κι αν είναι ο ηθικός αυτουργός αυτού του εγκλήματος, ένα πράγμα είναι βέβαιο: η ατέλειωτη κατάπτωση αυτής της κοινωνίας, η κατρακύλα, δε φτάνει να έχει τέλος κι ας έχει αρχίσει να γίνεται αφόρητη και στους πιο χοντρόπετσους η σημερινή κατάσταση και να θυμίζει ιστορικά αναγνώσματα εποχών που κανείς νεότερος άνθρωπος δεν θέλει να ζήσει κι ο ίδιος.

 

Το μόνο που θα μπορούσε να ευχηθεί κανείς αυτή τη στιγμή, θα ήταν να μη βρεθούν τίποτα θερμοκέφαλοι επαναστάτες να πάνε να ξεκοιλιάσουν κανέναν ανεγκέφαλο, αυγουλοκέφαλο, δίκην αντιποίνων. 

 

Μόνο οι βεντέτες μας έλειπαν ετούτες τις ώρες… 

 

Ετούτες τις ώρες, πρέπει να μείνομε προσηλωμένοι στη σύνταξη ενός χάρτη εξόδου από ετούτον τον εφιάλτη που ζούμε κι όχι να κάνομε τον κοινωνικό μας περίγυρο ακόμα πιο τρομακτικό, ακόμα χειρότερο.

 

Εξάλλου ακριβώς σε κάτι τέτοιες αντιδράσεις ποντάρουν και οι Ολετήρες. 

 

Όπως μπουκάρανε οι αστυνόμοι του κράτους τους χθες στα γραφεία των Αυγουλοκέφαλων, αλλά έφυγαν άπρακτοι, έτσι θα βρουν αφορμή –πάντα με εισαγγελέα- για να αρχίσουν να μπουκάρουν στις καταλήψεις που έχουν απομείνει και στους άλλους χώρους κοινωνικής αντίστασης. Για να βρουν ενόχους. Για να βρουν αποδεικτικά στοιχεία. Για να φυτέψουν, αν χρειαστεί,  αποδεικτικά στοιχεία. Αλλά από εκεί δε θα φύγουν άπρακτοι. Εκεί θα καρφώσουν τα παράθυρα και θα χτίσουν τις πόρτες πριν φύγουν. 

 

Γι’ αυτό, προσοχή ρεμάλια, μην τσιμπήσετε το δόλωμα…

Alexandros Raskolnick

http://my-pillow-book.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Δεν έχουν ηθικούς ενδοιασμούς οι Μακιαβέληδες!

 • Περαστικος

  34 χρονών, νεκρός!

  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???

  ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΓΛΥΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΑ ΜΟΥ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ: ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ……..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ……
  ΞΕΝΟΙ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ……ΚΤΛ

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ……..

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ, ΒΛ.ΠΕΤΡΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ…..

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΒΛ.ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΗ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ 100 ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ 20 ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ….

  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΓΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.

  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ….. ΤΟ 60% ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ…..

 • Περαστικος

  Κωνσταντινε ενα σχολιο που εγραψα, για το πως η Χρυση Αυγη εφτασε εδω που εφτασε που ειναι μηπως δεν ηρθε;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>