«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λαός Ελληνικός

αν δεν το μπορέσουμε εμείς, δεν το μπορεί κανείς)

«Είμαστε 1. υλιστές/καταναλωτές/παρτάκηδες, 2. μιζαδόροι/λαμόγια/με ειδικότητα στο μαύρο χρήμα, 3. άβουλοι/πρόβατα/χειραγωγίσιμοι.

Συγκριτικά με ποιους;;;;;;

Το 2010 κυκλοφόρησε ένα μέιλ με στοιχεία που αποδείκνυαν ότι σαν χώρα έχουμε τον μικρότερο οικογενειακό δανεισμό!! Αυτό σημαίνει ότι το διεθνές κολπάκι των τραπεζών που στόχο είχε την υπερχρέωση των νοικοκυριών, με απώτερο σκοπό την κατάσχεση περιουσιών και υποδούλωση των λαών, στην Ελλάδα πέτυχε στον ελαχιστότερο βαθμό (ανάλογα την πάτησαν και με τα εμβόλια.. αλλά το θέμα μας είναι ο καταναλωτισμός). Συγκριτικά λοιπόν με ποιους είμαστε οι περισσότερο υλιστές/καταναλωτές/χωρίς αξίες και αρχές;

Σχετικά με τις μίζες και τα μαύρα χρήματα, αν δεν κάνω λάθος τις λαμογιές τις κάναμε με τους ΗΘΙΚΟΥΣ Γερμανούς!!! Οι περισσότερες μίζες δόθηκαν από αυτόν τον άμεμπτο, αξιοσέβαστο λαό στους άχρηστους Έλληνες. Και δεν δόθηκαν ΤΣΑΜΠΑ, αλλά αντί ΒΑΡΥΤΑΤΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ!! Ήτοι: να αγοράζουμε τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, αλλά/και για να χαρίζουμε ΜΟΝΟ Σʼ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΑ (χρυσάφι) ΑΓΑΘΑ (γαλακτοκομικά, οπωρικά κλπ), για να μας τα μεταπουλάνε σε υψηλότατες τιμές!! Οι ηθικοί αυτοί και άμεμπτοι άνθρωποι, εξαγοράζουν όποια ελληνική κυβέρνηση γίνει εξουσία, για να κερδοσκοπούν στην καμπούρα μας.

Σχετικά με το άβουλοι/πρόβατα/χειραγωγίσιμοι. Είμαστε δύο κατηγορίες, ο λαός και οι εκπρόσωποί του. Για τον λαό έχω να πω:
1. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, που απεγνωσμένα αναζητούνται νέα πρόσωπα να δώσουν την λύση: α. κανένα κόμμα δεν μπορεί να μαζέψει τον κόσμο, β. καμία ομάδα, ηγεμονίσκος, σωτήρας δεν πείθει κανέναν.
2. Ενώ η εργατική τάξη είναι η μόνη που πλήγεται: η αριστερά έχει τα μικρότερα ποσοστά σε ολάκερη την ιστορία της.
3. Ενώ η ανάγκη για αγώνα είναι μεγαλύτερη από ποτέ: είμαστε ο μόνος λαός που οι ξεπουλημένοι συνδικαλιστές δεν μας σέρνουν από τη μύτη.
Για τους προδότες έχω να πω: Προσπάθησα να βρω το βίντεο με τον ολάντ που τον σέρνει η μέρκελ στον κόκκινο διάδρομο, το έχουν εξαφανίσει από το διαδίκτυο!!! (βρήκα αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=KGvfw8J7qRY κι αυτό: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22777&subid=2&pubid=63658867&mmid=28496516) Όσον αφορά την μέρκελ είναι ο πιο κέρινος, άψυχος εκπρόσωπος χώρας που μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί (δες το σκηνικό με την μπύρα http://www.youtube.com/watch?v=P5SsNW2rcYI, σαν να μην κυλά αίμα μέσα της), θα κερδίσει επάξια το χρυσό βραβείο της μαριονέτας.
Συγκριτικά με αυτούς, ο δικός μας παπούλιας είναι μεν υποκινούμενος, αλλά σκαλιά πιο κάτω. Ας μην ξεχνάμε ότι τον έχουν σε καταστολή, με χάπια συντηρούν την μούμια.

Τέλος, όσον αφορά την προδοσία, που νομίζουμε ότι έχουμε την αποκλειστικότητα. Οι άλλοι λαοί δεν εμπαίχτηκαν από τους εκπροσώπους τους; Για να τους εμπαίξουν δεν πληρώθηκαν; Αυτοί οι άλλοι εκπρόσωποι που παρέδωσαν τους λαούς τους και τα πάτριά τους βορά στους κατέχοντες δεν πιάνονται για προδότες;;;;;

Το χρήμα και η εξουσία εκκολάπτουν την προδοσία, όχι ο ήλιος και η θάλασσα, για να θεωρηθεί αποκλειστικό προνόμιό μας.

 

stefanialigerou@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>