«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“PEOPLE FREE”: Ενα παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους ιδιοκτήτες του χρήματος γεννιέται

Το παρακατω κείμενο όσοι θέλουν να σωθούμε ας το φωτοτυπήσουν και ας το μοιράσουν σε αυτούς που  δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή δεν γνωρίζουν και θέλουν να μάθουν ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

09/08/2013 – 12:40

Δεν είμαστε μόνοι.

Τον ίδιο καιρό που εμφανίζεται στην Ελλάδα, ένα κίνημα “αποφασισμένων ανθρώπων” ενάντια στους λίγους ιδιοκτήτες του χρήματος, κάνει την εμφάνιση της μια διεθνής οργάνωση ανώνυμων ανθρώπων και στέλνει το πρώτο της μήνυμα. Πλήρης ταύτιση απόψεων.

Το μήνυμα των “PEOPLE FREE – Άνθρωποι Ελεύθεροι”:

 • “Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Είναι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Αθόρυβος, καταστροφικός, σαν ένα τοξικό νέφος που τυλίγει ολόκληρη την ανθρωπότητα… Όπως κάθε πόλεμος, οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι, διαιρέσεις, κατακτήσεις και καταστροφές…  Με την μόνη διαφορά τώρα, τα όπλα να μην είναι τα τουφέκια, οι βόμβες κι οι πύραυλοι… Ονομάζονται Spread, Ευρωπαϊκη Κεντρική Τράπεζα, Swap, Μνημόνια, Δημοσιονομικά Σύμφωνα, Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, Χρηματιστηριακές Εταιρείες Αξιολόγησης και πολλά ακόμα…

 • Πρέπει να ξαναπάρουμε την εξουσία! Να την αρπάξουμε από τις δυνάμεις της οικονομίας”.

Στέλνουν και ένα μήνυμα στην Ελλάδα και την Κύπρο: 

 • «Θα πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα. Ο τοκογλύφος μόνον ένα πράγμα φοβάται. Να μην πεθάνει ο δανειζόμενος. Ο τοκογλύφος πρέπει να τον αρπάξει από το λαιμό, να τον κάνει σκλάβο, αλλά ο πελάτης δεν πρέπει να πεθάνει!».

Αποσπάσματα από το μήνυμα:

 • ...’Ισως, είναι η τελική επίθεση ενός οργανισμού που δεν έχει σημαίες και ταυτοποιημένη προέλευση. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, αυτή των χρηματοπιστωτών, η οποία σιγά σιγά απόκτησε την εξουσία, αφαιρώντας την από την πολιτική, η οποία με τη σειρά της έγινε δούλος τους. Κανείς δεν τολμάει να υψώσει τη φωνή του. Κανένας εκπρόσωπος του κυρίαρχου λαού δεν τολμάει να μιλήσει.

 • Όμως εγώ θα το κάμω. Πρέπει να ξαναπάρουμε την εξουσία. Να την αρπάξουμε από τις δυνάμεις της εξουσίας, που με ένα μαγικό τρόπο δημιουργεί χρήμα από το πουθενά. Πρέπει να την επιστρέψουμε πίσω στους πολίτες. Κανένας πολιτικός ηγέτης δεν λέει ότι το χρήμα τυπώνεται από ιδιωτικές εταιρείες: η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι ιδιωτική. Η αμερικάνικη Federal Reserve είναι ιδιωτική. Οι τράπεζες λειτουργούν χωρίς ΤΙΠΟΤΑ… Αν αύριο όλοι οι ιδιοκτήτες λογαριασμών και καταθέσεων, πήγαιναν στις τράπεζες να για ανάληψη, μόνο το 3% θα καλυπτόταν, εως ότου τελειώσει το ρευστό χρήμα.

 • Ρίξτε μια ματιά στην κατάσταση που αντιμετωπίζει η Κύπρος. Όλο και περισσότερες χώρες θα την ακολουθήσουν.

 • Maurice Allais, βραβείο Νόμπελ στην Οικονομία. Το 1999 έγραψε: “Η σημερινή δημιουργία χρήματος από το τίποτα γίνεται από το τραπεζικό σύστημα και είναι πανομοιότυπη με τη δημιουργία χρήματος από τους παραχαράκτες. Στην πραγματικότητα τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. Η μοναδική διαφορά βρίσκεται στο ποιος κερδίζει από αυτό”.

 • Bertold Brecht, πριν 80 χρόνια: “Είναι πιο εγκληματικό να ιδρύσεις μια τράπεζα από το να την κλέψεις”.

 • Ο “Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας”(ESM) μετατράπηκε σε Ταμείο Διάσωσης Τραπεζών. ή βοήθειας τραπεζών. Δείτε την περίπτωση της Ελλάδας: Από αυτή τη “βοήθεια”, το 52% πηγαίνει στις διεθνείς τράπεζες, για να τις βοηθήσουν να σωθούν.  Το 23% πηγαίνει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Το 20% πηγαίνει στις ελληνικές τράπεζες και, τελικά, μόνο το 5% πηγαίνει στο ελληνικό κράτος και τους πολίτες”.

Στη συνέχεια, αναφέρονται στον τελευταίο αμερικανό Πρόεδρο, που προσπάθησε να αφαιρέσει την αποκλειστική δικαιοδοσία της εκτύπωσης χρήματος από τους τραπεζίτες και δολοφονήθηκε (“τυχαία”): J.F.Kennedy. Είχε προηγηθεί η “ανεξιχνίαστη” δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν, που έκανε ακριβώς το ίδιο: Τύπωσε κρατικό χρήμα.

Και κλείνουν το μήνυμα:

 • Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το να αντικαταστήσετε τους πολιτικούς πολύ απλά δεν φτάνει, ακόμα και οι παλαιοί γηραιοί γνωστοί χοντροφαγάδες να φύγουν από το κοινοβούλιο δεν αρκεί. Η αληθινή επανάσταση είναι μία εσωτερική πράξη, βρίσκεται στη συνείδηση μας, βασίζεται στην αλλαγή της ψυχικής μας αντίληψης, στο ξεπέρασμα του εγωισμού μας και στη συνειδητοποίηση για το ποιος είναι ο τελικός σκοπός της κοινωνίας μας. Όχι το κέρδος για τους λίγους, αλλά ο πλούτος για όλους. Εσύ πες μου: Είσαι ευτυχισμένος; Οπότε από αυτή τη στιγμή, μιας και η οικονομία αποφάσισε να μας κηρύξει τον πόλεμο, με υψωμένη τη φωνή μου, κηρρύτω τον πόλεμο σε όλους τους ισχυρούς της εξουσίας… που είναι τόσο μεγάλοι… τόσο λίγοι… τόσο δειλοί. Με ποια όπλα θα τους πολεμήσουμε; Με τη δύναμη της Πληροφόρησης. Με την Επικοινωνία μέσω της διάδοσης της γνώσης σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου. .. Φίλοι μου η ευτυχία είναι ελευθερία. Η ελευθερία είναι ακόμα μακριά, όμως  η επιλογή έχει γίνει“. 

 

Η Αληθινή επανάσταση είναι μέσα στον καθένα μας. Να πάψει η ψυχή μας να ταϊζεται από τα ψίχουλα που πέφτουν από το δικό τους μεγάλο φαγοπότι. Να πάψουμε να φοβόμαστε ή να λέμε “δεν γίνεται τίποτα”.

Όταν θέλεις μπορείς.

Αυτή είναι  η προσωπική ευθύνη του καθένα:

5 λεπτά την ημέρα, από τη ζωή του καθενός μας. Η Απελευθέρωση δεν θέλει (για την ώρα) κόπο. Θέλει τρόπο.

Από χέρι σε χέρι και από στόμα σε στόμα, μοιράζουμε την αλήθεια και δηλώνουμε το σκοπό των Ελεύθερων Ανθρώπων: Πληροφόρηση και Επικοινωνία, είναι το πρώτο βήμα. Να το πούμε στο διπλανό μας. Και αυτός να το πάει πιο πέρα. Να απλωθεί το μήνυμα , με τον τρόπο της Φιλικής Εταιρείας: 4 ξεκίνησαν κι από στόμα σε στόμα, οι Έλληνες οργανώθηκαν. Κι όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, έπραξαν το χρέος τους. Το μόνο χρέος μας, απέναντι στην ιστορία, τον εαυτό μας, τα παιδιά μας, τον διπλανό μας και την πατρίδα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Κι όταν μετρηθούμε και βρεθούμε πολλοί, όταν από κάθε γωνία της πατρίδας, έρθει το μήνυμα: “είμαστε έτοιμοι”, θα δοθεί το σύνθημα της τελικής επίθεσης. Για την απελευθέρωση της πατρίδας και των ανθρώπων της από την Παγκόσμια Αυτοκρατορία και τους ντόποιους Νενέκους της. 

Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα ορίσουμε και τον τρόπο: Αγώνας με όλα τα μέσα, ακόμα και με τις εκλογές. Αλλά, να μη ξεχνάμε ότι οι Κυρίαρχοι σηκώνουν τα όπλα, όταν μια πατρίδα δεν ελέγχεται ή αποφασίζει να φύγει από την υποταγή στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Για να πάρουμε την εξουσία από τους λίγους… τους μεγάλους… τους δειλούς, και να τη δώσουμε στο λαό, στον εαυτό μας, στον καθένα μας.

“Ηγέτης” είναι  ο καθένας μας που θα πείσει έναν ακόμα. Είμαστε οι ηγέτες του μέλλοντος μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ξεκινάμε, με τελικό σκοπό την εγκαθίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με την ελληνική σημασία της λέξης.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.

(Όποιος επιθυμεί το κείμενο σε μορφή που μπορεί να φωτοτυπηθεί: ithacanet.gr@gmail.com)

To βίντεο των PEOPLE FREE:

http://www.ithacanet.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to “PEOPLE FREE”: Ενα παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους ιδιοκτήτες του χρήματος γεννιέται

 • Περαστικος

  ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

  ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΜΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΧΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
  ΟΧΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΟ. ΟΧΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΟΧΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΝ ΣΥΧΤΙΡΥΖΑ.

  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..

  ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ;
  ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ; Η ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ;

  ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟΚΑΡΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΟΚΑΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
  ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>