«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΝΟΨΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ

Ναι στην πρόταση! Άριστη! Έχουμε αρίστους να εξειδικεύσουν τις Κατηγορίες παρακάτω! Ναι είναι μια ολιγόλογη καθαρή μεστή πρόταση!

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

……………………………………………….

Η ιδεολογία μας με δύο λόγια .

Λίγα και απλά πράγματα για να λέμε στον κόσμο .

( 6-9-2013)

Μια επανάσταση απαιτεί πρώτα :

# Μια ιδεολογία

# Μια ηγεσία

Καταθέτω μια πρόταση επι της ιδεολογίας μας . Χρήσιμη σαν βάση συζήτησης στις συγκεντρώσεις μας .

Καταθέστε καλύτερες προτάσεις , εάν έχετε .

Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ;

Απάντηση με απλά λόγια ( για τον λαό ) :

# Είμαστε αυτοί που παίζουν “ομαδικό παιγνίδι” . Δεν μπορώ να είμαι ευτυχής εάν εγώ είμαι χορτάτος αλλά όλη η κοινωνία γύρω μου μαστίζεται απο πείνα και παρακμή . Δεν υπάρχει ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ . Ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΥΤΥΧΗΣΟΥΜΕ Ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ !

# Είμαστε αυτοί που δεν θέλουμε το μπάχαλο . Μια κοινωνία πρέπει να έχει στόχους που να τους υπηρετεί με θρησκευτική ευλάβεια . Δεν μπορεί ο κάθε ξένος να μπαίνει ό,τι ώρα θέλει ακάλεστος . Δεν μπορεί κανείς να εγκληματεί και να μένει ατιμώρητος . Δεν μπορεί κανείς να αποφεύγει τις υποχρεώσεις του .

Απάντηση για τους πιο εξοικειωμένους με επιστημονικούς όρους :

# Είμαστε αυτοί που πιστεύουμε οτι στην κοινωνία πρέπει να ισχύει η αλληλεγγύη ενός πολυκύτταρου οργανισμού . Το συκώτι δεν κλέβει τροφή απο τα πνευμόνια . Αν πεθάνουν τα πνευμόνια πόσο θα ζήσει το συκώτι ;!!! Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ !

# Είμαστε αυτοί που θέλουν ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ . Η Φύση μειώνει την εντροπία στην βιόσφαιρα του πλανήτη επι 4,5 δίς χρόνια τώρα . Ποιοί είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα στην Φύση ; Μόνο η nea taksi διανοήθηκε να πάει κόντρα στην Φύση .

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

Αποδεχόμαστε πλήρως τους αρχαίους Έλληνες σε θέματα αισθητικής :

Αρχιτεκτονική

Γλυπτική

Ποίηση

Γλώσσα

Ενδυμασία

Ονόματα

σε αυτά ήταν κορυφαίοι και αξεπέραστοι .

ΔΕΝ τους αποδεχόμαστε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ :

# Πήραν χρήματα απο τους Πέρσες για να πολεμούν μεταξύ τους .

# Οι στρατηγοί του Αλεξάνδρου σφάχτηκαν μεταξύ τους και προετοίμασαν την υποδούλωση στους Ρωμαίους .

# Δεν υπάκουσαν στις συμβουλές των φιλοσόφων .

Είμαστε δηλαδή κατά 50 % Έλληνες και 50% κάτι άλλο . Αυτό το μίγμα δεν έχει όνομα ακόμη .

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΑΣ ;

1) Οι προσωκρατικοί φιλόσοφοι ( προσπάθησαν να ερμηνεύσουν την Φύση )

2) Κάποιοι απο τους μετασωκρατικούς φιλοσόφους ( πρότειναν πολιτικά συστήματα )

3) Κάποιοι μή Έλληνες σοφοί που ακολούθησαν τα χνάρια των δύο προηγουμένων .

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ;

Απάντηση : Αυτοί που αυξάνουν την εντροπία ( αυξάνουν το μπάχαλο ) . Η nea taksi εν προκειμένω .

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ;

1) Ο λαός καταρτίζει τις λίστες υποψηφίων πολιτικών .

2) Ο λαός επιλέγει τους πολιτικούς

3) Ο λαός επιλέγει τους δικαστικούς

4) Ο λαός επιλέγει τους αστυνομικούς

5) Ο λαός επιλέγει τους δημοσιογράφους που τον ενημερώνουν

6) Ο λαός ανακαλεί όλους τους προηγούμενους ό,τι ώρα θέλει .

******************************************************

pitago99@gmail.com

Αρχική σελίδα : http://lofos.info/pythas/index.html

——————————————————————–

Προς τον υπάλληλο που ελέγχει τις σελίδες και τις “καρφώνει” στα αφεντικά :

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ν e Α e . Π Ο Χ .Η ΕΣΕΝΑ ( που γνωρίζεις ΠΟΛΛΑ ) ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ;

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>