«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η γη κοιμάται! Η φρίκη θα την βρει στον ύπνο! !

Η ΓΗ  ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;

Lindsey Graham

Τα δίποδα κτήνη ετοιμάζουν παγκόσμιο ολοκαύτωμα για να παραμείνουν μοναδικοί ηγεμόνες και ρυθμιστές της ανθρώπινης ζωής!!!

Στα δουλικά ηγέτες, ειδικά τους Ευρωπαίους, τους έχουν υποσχεθεί ασφάλεια και κάποια θέσει στην παγκόσμια κυριαρχία, κάπως σαν τοποτηρητές!

Προχθές ανέβασα  τις πληροφορίες για την μετακίνηση πυρηνικών κεφαλών, αυτές τις σημαδιακές ημέρες, αφού είχαν να μετακινηθούν από το 1980 και κυρίως δεν το ήξερε κανείς ότι υπήρχαν εκεί!

Μετακινήθηκαν χωρίς εντολή γραπτή, χωρίς κάποιον υπεύθυνο, λες και θα κουβαλούσε κούτες με γάλατα!! Ετοιμάζουν μεγαλύτερο και φρικιαστικότερο χτύπημα από τους διδύμους πύργους;;;;;;;

Για να αποκοιμίσουν την ανθρωπότητα και να της επιφέρουν το χειρότερο τέλος;;;

Εγώ λέω ότι μπορεί να είναι φαντασίες, δεν πρέπει η παγκόσμια κοινότητα να ενεργοποιηθεί και να δει πόσοι αλήθεια υπάρχει και αν ναι να κάνει τα δέοντα πριν τον όλεθρο στο όνομα την τρομοκρατίας του  μεγαλύτερου τρομοκράτη την Αμερική;

Παρακάτω σας βάζω καινούργια στοιχεία όσοι έχουν την δύναμη να το ψάξουν και να ενεργοποιήσουν  την παγκόσμια κοινότητα των μορφωμένων κοινωνικά αμόρφωτων;

Οι μορφωμένοι εμένα βλέπουν για τα ορθογραφικά μου λάθει!!!

Το ολοκαύτωμα της γης δεν το βλέπουν!

Βλέπουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος!

Η ΓΗ  ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ προειδοποίησε να υποβάλει έκθεση σχετικά με «λείπουν κεφαλές» από τρομοκρατική επίθεση με πυρηνικά όπλα

Anthony Gucciardi και Alex Jones

Δημοκρατικός γερουσιαστής Lindsey Graham προειδοποίησε τους κατοίκους της Νότιας Καρολίνας έναντι μιας ενδεχόμενης «τρομοκρατική επίθεση με πυρηνικά όπλα» – την ίδια ημέρα ΜΙΑ  υψηλόβαθμει πηγή από τον στρατό των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι οι πυρηνικές κεφαλές θα πρέπει να λαμβάνονται από μια αεροπορική βάση στο Τέξας στη Νότια Καρολίνα, χωρίς αυτό  να τεκμηριώθει εγγράφως ή καταδικαστεί με οποιονδήποτε τρόπο. Μια τέτοια προσέγγιση είναι χαρακτηριστική των μυστικών επιχειρήσεων.

Μια έκθεση από το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CBS με τίτλο “Graham: πυρηνικά όπλα στην Τα χέρια των τρομοκρατών θα μπορούσε να φέρει τις βόμβες για να Charleston Harbor “, περιγράφει

λεπτομερώς τις προειδοποιήσεις Graham, η παραίτηση από μια στρατιωτική επέμβαση στη Συρία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πυρηνική “βομβαρδισμό” στο Τσάρλεστον, Νότια Καρολίνα – τόσο στην ίδια περιοχή στην οποία οι πυρηνικές κεφαλές ελήφθησαν στη μυστική επιχείρηση.

Και μυρίζει σαν μια άλλη επιχείρηση “ψευδή σημαία”, το οποίο θα παρουσιαστεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να μας σύρει σε έναν πόλεμο, ή, τουλάχιστον, αλλά μετά από μια απειλή – εκτός από το ότι αυτή τη φορά θα πρέπει να το κάνουμε με τα πυρηνικά όπλα. Είναι ενδιαφέρον, ήμασταν οι πρώτοι που από έναν από μας αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου στρατιωτικές επαφές ενημερώθηκαν, ο οποίος μας είπε τα εξής:

»Dyess αρχίζει σήμερα προσπαθούν να εγκαταστήσουν πυρηνικές κεφαλές. Είχα ήδη λάβει νωρίτερα από τη στρατιωτική βάση στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα DERMO μια υπόδειξη. Μου είπε ότι ήταν η πρώτη φορά μετά την εγκατάστασή τους εκεί στη δεκαετία του 1980 ότι ήταν πάντα ενημερωμένοι έχουν. Για τον καμία υπογραφή όφειλε … Και δεν υπήρχε γραπτή δήλωση. Είπε ότι η θέση του Dyess διοικητής ήταν στο χώρο του ξενοδοχείου και είχε δώσει την εντολή για την απελευθέρωση. Κανείς δεν ήξερε πού ήταν πραγματικά έκανε, αλλά ο οδηγός του φορτηγού είπε ότι θα φέρει στη Νότια Καρολίνα, και από εκεί θα μεταφέρονται περαιτέρω.

Η πληροφορία αυτή έχει αποκαλυφθεί πριν από το μήνυμα προς τις προειδοποιήσεις του Graham για τον κίνδυνο μιας πυρηνικής επίθεσης στη Νότια Καρολίνα, δόθηκε στη δημοσιότητα – και συμπληρώνουν την εικόνα που παρουσίασε Graham. Οι εξελίξεις αυτές μας αφορούν πάρα πολύ και καλώ όλους τους έχουν τη γνώση για να διασπείρουν τις πληροφορίες αυτές αμέσως στο μέτρο του δυνατού. Δεν ξέρουμε αν Graham έχει λάβει αυτές τις πληροφορίες από ψηλά και είναι πεπεισμένοι ότι ο πραγματικός κίνδυνος σοβαρής τρομοκρατική επίθεση είναι επικείμενη. Αλλά το γεγονός είναι ότι τώρα έχουμε τις πληροφορίες που φέρνουν το κρυμμένο και χωρίς χαρτιά μεταφορά των πυρηνικών κεφαλών σε σχέση με την περιοχή αυτή.

Τώρα θέλουμε απαντήσεις

Η όλη υπόθεση θυμίζει τον τόπο, επίσης, χωρίς γραπτή εντολή ενοχλητικό εγκατάσταση των πυρηνικών όπλων, η οποία ήταν γνωστή ως “περιστατικό με πυρηνικά όπλα σε μια αμερικανική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας το 2007.” Σε εκείνες τις ημέρες, τον Αύγουστο του 2007 πυρηνικές κεφαλές για τις δύο αεροπορικές βάσεις Minot [a B-52 βάση 20 χλμ βόρεια από Minot στην αμερικανική πολιτεία της Βόρειας Ντακότα] και Barksdale, ένα Β-52 βάση κοντά στην πόλη Shreveport στη Λουιζιάνα “χαμένα”. Το περιστατικό στο Minot έχει συζητηθεί στα μεγάλα ειδησεογραφικά προγράμματα και λαμβάνονται επίσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Παραδόξως, τότε τα μέλη της βάσης άρχισαν να πεθαίνουν σαν τις μύγες ή αυτοκτόνησε μετά το περιστατικό – και αναφέρθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ας ελπίσουμε ότι όλο αυτό το πράγμα πηγαίνει μακριά ελαφρά τη καρδία, και τον τύπο ό, τι του “τρομοκρατική επίθεση” παραμένει σβηστή. Και, ευτυχώς, είναι το πρόσωπο που ακολούθησε προσωπικά το Graham ομιλίας και αργότερα ΗΠΑ News & World Report ανέφερε την ομιλία του Graham δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ό, τι κινδυνολογία, δεξιά. Αλλά, δυστυχώς, πληροφοριοδότης μας από το στρατό, ο οποίος μας έδωσε αυτές τις πληροφορίες πολύ προσεκτικά και με ακρίβεια, είναι απολύτως βέβαιο ότι, εδώ και μια συγκαλυμμένη μεταφορά των πυρηνικών κεφαλών έχει λάβει χώρα. Επίσης ανησυχητικό είναι ότι έχουμε ακούσει από τους πληροφοριοδότες μας για κάποιο χρόνο τίποτα περισσότερο.

Είμαστε σε κίνδυνο τη ζωή μας, όπως θα σας πω σχετικά με αυτό το άκρως απόρρητες πληροφορίες πληροφοριών και σύνδεση με το δηλώσεις Lindsey Graham. Σχετικά με αυτά τα πράγματα, θα μάθετε τίποτα από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Αν δεν είμαστε σε θέση να τους αναγκάσουν να την υποβολή εκθέσεων, και είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε την απαραίτητη πίεση. Για πρώτη φορά έχουμε την ευκαιρία να επωφεληθούν από αυτή την άκρως απόρρητες πληροφορίες για να πάρει απαντήσεις και να αποφευχθεί μια πιθανή επίθεση ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Παρακάτω το πρωτότυπο

Senator Lindsey Graham warnt nach Bericht über »verschwundene Gefechtsköpfe« vor Terrorangriff mit Atomwaffen

Anthony Gucciardi und Alex Jones

Der republikanische Senator Lindsey Graham warnte die Einwohner seins Bundesstaates South Carolina vor einem möglichen »Terroranschlag mit Atomwaffen« – am gleichen Tag, als eine hochrangige Quelle aus dem amerikanischen Militär enthüllte, dass atomare Sprengköpfe von einem Luftwaffenstützpunkt in Texas nach South Carolina gebracht würden, ohne dass dies in irgendeiner Weise schriftlich dokumentiert oder befohlen worden wäre. Eines solches Vorgehen ist für verdeckte Operationen typisch.

Ein Bericht des amerikanischen Fernsehsenders CBS mit dem Titel »Graham: Atomwaffen in den Händen von Terroristen könnten die Bomben nach Charleston Harbor bringen« schildert

ausführlich die Warnungen Grahams, ein Verzicht auf ein militärisches Eingreifen in Syrien könnte zu einer atomaren »Bombardierung« in Charleston in South Carolina führen – also in der gleichen Region, in die die atomaren Gefechtsköpfe in der verdeckten Operation geschafft wurden.

Und dies riecht nach einer weiteren Operation »unter falscher Flagge«, die von der amerikanischen Regierung inszeniert wird, um uns in einen Krieg hineinzuziehen oder zumindest aber nach einer Bedrohung – nur dass wir es diesmal mit Atomwaffen zu tun hätten. Interessanterweise waren wir die ersten, die von einem unserer glaubwürdigen und hochrangigen Militärkontakte informiert wurden, der uns Folgendes mitteilte:

»Dyess beginnt heute damit, nukleare Gefechtsköpfe zu verlegen. Ich hatte bereits zu einem früheren Zeitpunkt von der Militärbasis DERMO in Jacksonville in Florida einen entsprechenden Hinweis bekommen. Er sagte mir, es sei das erste Mal seit ihrer Stationierung dort in den 1980er Jahren, dass man sie überhaupt informiert habe. Für die Verlegung war keine Unterschrift erforderlich… Und es gab keine schriftliche Anweisung. Er sagte, der Standortkommandeur von Dyess sei vor Ort gewesen und habe den Befehl zur Freigabe erteilt. Niemand wusste, wohin sie wirklich gebracht wurden, aber der Lkw-Fahrer sagte, man bringe sie nach South Carolina, und von dort würden sie dann weitertransportiert.«

Diese Informationen wurden enthüllt, bevor die Meldung zu den Warnungen Grahams über die Gefahr eines atomaren Angriffs auf South Carolina veröffentlicht wurde – und sie ergänzen das Bild, das Graham zeichnet. Diese Entwicklungen beunruhigen uns sehr und ich fordere alle die davon Kenntnis haben auf, diese Informationen umgehend so weit wie möglich zu verbreiten. Wir wissen nicht, ob Graham diese Informationen von höherer Stelle erhalten hat und tatsächlich davon überzeugt ist, dass eine reale Gefahr eines schwerwiegenden Terrorangriffs droht. Aber Tatsache ist doch, dass wir nun über Informationen verfügen, die die heimliche und nicht dokumentierte Verlegung atomarer Gefechtsköpfe mit dieser Region in Verbindung bringen.

Jetzt wollen wir Antworten

Die ganze Angelegenheit erinnert an die ebenfalls ohne schriftlichen Befehl erfolgte beunruhigende Verlegung von Atomwaffen, die als »Zwischenfall mit Atomwaffen auf einem amerikanischen Luftwaffenstützpunkt im Jahr 2007« bekannt wurde. Damals gingen im August 2007 atomare Sprengköpfe auf den beiden Luftwaffenstützpunkten Minot [eine B-52-Basis 20 km nördlich von Minot im US-Bundesstaat North Dakota] und Barksdale eine B-52-Basis in der Nähe der Stadt Shreveport im US-Bundesstaat Louisiana »verloren«. Der Zwischenfall in Minot wurde in den großen Nachrichtensendungen diskutiert und auch von den etablierten Medien aufgegriffen. Überraschenderweise begannen dann Angehörige des Stützpunktes wie die Fliegen zu sterben oder begingen nach dem Zwischenfall Selbstmord – und auch darüber wurde in den etablierten Medien berichtet.

Hoffentlich geht diese ganze Angelegenheit glimpflich aus, und auch ein wie auch immer gearteter »Terroranschlag« bleibt aus. Und hoffentlich liegt diejenige Person, die die Rede Grahams persönlich verfolgte und später US News & World Report berichtete, Grahams Rede sei nichts als Panikmache gewesen, richtig. Aber leider ist unser Informant aus dem Militär, der uns diese Informationen gab, sehr sorgfältig und genau und sich absolut sicher, dass hier eine verdeckte Verlegung nuklearer Sprengköpfe stattgefunden hat. Beunruhigend ist auch, dass wir von unserem Informanten seit einiger Zeit nichts mehr gehört haben.

Wir riskieren unser Leben, indem wir Ihnen über diese streng geheimen nachrichtendienstlichen Informationen berichten und eine Verbindung zu den Äußerungen Lindsey Grahams herstellen. Über diese Dinge werden Sie aus den großen Medien nichts erfahren. Es sei denn, es gelingt uns, sie zu einer Berichterstattung zu zwingen, und es liegt an uns, den dazu nötigen Druck zu erzeugen. Zum ersten Mal haben wir die Möglichkeit, diese hochgeheimen Informationen zu nutzen, um Antworten zu erhalten und einen möglichen Angriff oder Anschlag zu verhindern.

  http://info.kopp-verlag.de/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>