«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μπράβο στην τρόικα! πάτα τους όλους τους δούλους στο λαιμό, που ξέρεις μπορεί να βρουν την αξιοπρέπειά τους και το φιλότιμο τους.

Θέλω πολύ τρόικα, μην αφήσετε τίποτα όρθιο πουλήστε τα όλα, αυτοί που ονοματίζονται Έλληνες είναι δουλικά  μεταλλαγμένα του κερατά!!!

Ρε… που να φανταστώ ότι θα εκλιπαρώ την τρόικα????? Να ξεσκίσει τους δούλους, δειλούς μεταλλαγμένους Έλληνες!!!

Και θα της κάνω και μια καλή υπόδειξη, θέλετε λεφτά;;;

  Ζητήστε το έψιλον 9, φορολογική δήλωση, καταθέσεις τραπεζών, και μετά πόθεν έσχες και μετά ξεσκίστε τους!!! Να δούμε όλα αυτά τα τσογλάνια με τις λιμουζίνες και 4χ4 που τα βρίσκουν αφού δεν δουλεύουν;;;

Στουρνάρι εδώ είναι το φαγητό, αλλά θα πειράξεις τα δικά σου λαμόγια πρώτα μέσα στην βουλή!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Τρόικα χτυπά τον σκληρό πυρήνα της εθνικής κυριαρχίας, θα την αφήσουν;

Με άθλιο τρόπο – την αποστολή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος – η τρόικα απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες την κυβερνητική απόφαση για εκκαθάριση εν λειτουργία των αμυντικών βιομηχανιών ΕΑΣ και ΕΛΒΟ, αλλά και της ΛΑΡΚΟ. Ζητά δε άμεσο κλείσιμο στο πρότυπο της ΕΡΤ, χωρίς μάλιστα στην περίπτωση να αποζημιωθούν οι εργαζόμενοι.

Δικαίως στην κυβέρνηση έχει σημάνει συναγερμός, αφού η σκαιότητα με την οποία συμπεριφέρεται η Τρόικα σε ένα θέμα που άπτεται του σκληρού πυρήνα της εθνικής κυριαρχίας σοκάρει, καθότι οι αμυντικές βιομηχανίες σχετίζονται και με τις ανάγκες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, κάτι το οποίο κανείς δεν πρέπει να λησμονεί, πέρα από τα νούμερα και τη λογιστική αντιμετώπιση των πάντων.

Πρόκειται για μια πράξη της Τρόικας που ξεπερνά κατά πολύ τα εσκαμμένα και πλέον θα πρέπει να τεθεί υπό σοβαρή εξέταση το ενδεχόμενο εκδίωξης της Τρόικας από την Ελλάδα, εφόσον αναμένεται πρωτογενές πλεόνασμα, άρα η χώρα μπορεί να ζήσει με αυτά που παράγει.

Η κυβέρνηση θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο ακόμα και να καταφύγει στη γνώμη της ελληνικής κοινωνίας, ανακοινώνοντας δημοψήφισμα, στο οποίο τα ερωτήματα θα είναι αφενός το θέμα των αμυντικών βιομηχανιών και αφετέρου – σε πακέτο – το ποια μέτρα πιστεύει πρέπει να ληφθούν ώστε αι να επιβιώσουν οι αμυντικές βιομηχανίες, αλλά και συνολικότερα να εξέλθει η χώρα από την κρίση.

Όλοι τείνουμε να αγνοούμε, ότι η έλευση της Τρόικας, μετά την ανοικτή πρόσκληση του Γιώργου Παπανδρέου στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ/IMF), κατέστη αναγκαία επειδή κανένας σχεδόν από το πολιτικό σύστημα δεν ήθελε να παραδεχτεί την πραγματικότητα, να την παρουσιάσει στον ελληνικό λαό, μαζί με το ποια μέτρα θα έπρεπε να ληφθούν για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Κατανοητό ενδεχομένως… αφού αυτοί που θα έπρεπε να το πουν στον ελληνικό λαό έφεραν ακέραια την ευθύνη του καταντήματος.

Κατά συνέπεια και αφού πλέον υποτίθεται όλοι έχουν αντιληφθεί την κατάσταση, ασχέτως της λαϊκιστικής ρητορικής ορισμένων που τάζουν χωρίς να διευκρινίζουν πού ακριβώς θα βρουν τα χρήματα για να τα χρηματοδοτήσουν, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τις τύχες της χώρας στα χέρια μας. Για να πετύχει όμως κάτι τέτοιο, απαιτείται αυτοσεβασμός, συναίσθηση της κατάστασης και όχι ιδεοληψίες.

Και είναι φυσικό, ότι εάν ο ελληνικός λαός επιλέξει να πιστέψει ότι με επέκταση του δημοσίου τομέα θα λυθεί το πρόβλημα, να πάρει την ευθύνη για την επιλογή του και για ό,τι επακολουθήσει.

Επιστρέφοντας στο θέμα των αμυντικών βιομηχανιών, ούτε τα συμβόλαια ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων που θέλει να θέλει να αναθέσει η αμερικανική ATK στα ΕΑΣ, ούτε και το έγγραφο ενδιαφέρον της γερμανικής Rheinmetall για την ΕΛΒΟ, φαίνεται ότι συγκινούν την Τρόικα.

Εάν η δικαιολογία είναι οι γραφικότητες που δηλώνονται περί απόρριψης της συμμετοχής των ιδιωτών και της διατήρησης των εταιριών ως (χρεοκοπημένα) «κρατικά μαγαζιά», δεν μπορεί ένα οργανωμένο κράτος να ανέχεται τέτοιες τοποθετήσεις τη στιγμή κατά την οποία αυτό που κρίνεται είναι το ψωμί χιλιάδων οικογενειών και φυσικά η αμυντική ικανότητα της χώρας.

Η ευθύνη είναι να εξασφαλιστεί το «μη χείρον» και όσοι θεωρούν ότι υπάρχει… μηχάνημα στα χέρια της κυβέρνησης που κόβει χρήμα και το δίνει στους κρατικοδίαιτους, μπορούν να ζητήσουν απευθείας την επιστροφή της χώρας στη δραχμή που θα έχει για αξία κλάσμα της σημερινής ισοτιμίας που καθορίστηκε κατά την είσοδο της χώρας στο ευρώ και να ευελπιστούν ότι θα πείσουν την ελληνική κοινωνία.

Το ζητούμενο είναι η ελληνική κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να σεβαστεί πάνω απ’ όλα τον εαυτό της και να καταλάβει ότι δεν είναι δυνατόν να συζητά με καλοπληρωμένους υπαλλήλους τέτοια ζητήματα και να αποταθεί απευθείας στην αμερικανική και τη γερμανική κυβέρνηση, καθώς το θέμα πρέπει δια τελεσιγράφου να φύγει από τα χέρια των γραφειοκρατών και να περάσει στη σφαίρα της υψηλής πολιτικής.

Εναλλακτικά, πιο έντιμο και αξιοπρεπές θα ήταν να ζητήσει ο πρωθυπουργός να συναντήσει τους επικεφαλείς των κολοσσών της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας που έχουν δείξει ενδιαφέρον, όπως το πράττει σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Και καλά κάνει. Δηλαδή, οι διευθύνοντες σύμβουλοι των ATK και Rheinmetall θα αρνούνταν να συναντήσουν τον πρωθυπουργό; Θα μπορούσαν πολλές σκέψεις να διατυπωθούν για τον χειρισμό της υπόθεσης σε αυτό το επίπεδο. Προς το παρόν μένουμε εδώ.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>