«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ορθοδοξία θέλει το ολοκαύτωμά της! Θέλει ΑΙΜΑ! Να το δείχνει για να υπάρχει!!! Τα βασανιστήρια και ο θάνατος είναι η ύπαρξη των ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!!!

Εκκωφαντική σιωπή της Ορθοδοξίας την πιο κρίσιμη στιγμή!

Τι ΕΒΡΑΙΟΙ τι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ίδια ΦΑΤΣΑ, ίδια ΡΑΤΣΑ!!!

Αμαρτωλοί μην υβρίζετε, μην βλαστημάτε ο θεός θα ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του στην ΣΥΡΙΑ!!! Θα κατέβει με μεγάλη ομπρέλα και θα ΣΚΕΠΑΣΕΙ τα δημιουργήματά του τους ΑΘΩΟΥΣ!!!

ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ αν υπήρχε ο ΔΙΑΟΛΟΣ θα είσαστε οι εκπρόσωποί του ΕΠΑΞΙΑ!!!! Σκοτώστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-καθολικοι με την ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΕΟΥ σας!!! Με τον ΣΤΑΥΡΟ στο χέρι σφάξτε, ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕ, ΑΦΑΝΙΣΤΕ λαούς ΑΘΩΟΥΣ και όταν πάνε οι ΗΛΙΘΙΟΙ στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ  να τους δώσετε ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ να περνά η ώρα τους!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εκκωφαντική σιωπή της Ορθοδοξίας την πιο κρίσιμη στιγμή!

Μολονότι ο αμερικανός πρόεδρος προσπαθεί όπως φαίνεται να βρει μια διέξοδο από το λαβύρινθο στον οποίο μόνος του εισήλθε, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως η ανθρωπότητα δε θα θρηνήσει για άλλη μια φορά αθώα θύματα που δεν έφταιξαν σε τίποτα παρά μόνο ότι συνέβη να γεννήθουν στη συγκεριμένη γωνιά της γης.

του Στρατή Μαζίδη

stratisΣε όλο αυτό παγκόσμιο σκηνικό δηλώσεων, θέσεων και πρωτοβουλιών, τραγικά απούσα για άλλη μια φορά η Ορθόδοξη Εκκλησία στο όλον της. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Κωνσταντινούπολη που όπως είχα γράψει για την περίπτωση της Πρεμέτης θα μπορούσε με μια του δήλωση να επηρρεάσει την κατάσταση, πολύ περισσότερο εδώ θα μπορούσε να βγει μπροστά ως μια παγκόσμια προσωπικότητα για να αποτραπεί ο πόλεμος και να οδηγηθούμε σε μια ειρηνική λύση.

Τα άλλα δύο από τα κάποτε πέντε ιστορικά πατριαρχεία, των Ιεροσολύμων και της Αλεξάνδρειας θα μπορούσαν και αυτά να βγουν μπροστά καθώς το τέταρτο της Αντιόχειας κινδυνεύει. Διότι πέρα από τα όσα γίνονται στη Συρία, σημειώθηκαν σφαγές χριστιανών, κληρικών και λαϊκών.

Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για το πατριαρχείο της Μόσχας που θεωρητικά κάλυψε την πεντάδα όταν χώρισαν οι δρόμοι με τη Ρώμη. Η Μόσχα δεν πρέπει να κοιτά μόνο το πως θα υπερκεράσει την Κωνσταντινούπολη.

Ακόμη κι αν μίλησαν όλοι οι παραπάνω, δε φρόντισαν να ακουστούν.

Πού είναι οι παραπάνω ιεράρχες αυτή τη στιγμή; Γιατί δε μεταβαίνουν άμεσα στην Αντιόχεια να συλλειτουργήσουν και να προσευχηθούν στο Θεό για την αποτροπή του πολέμου και τη σωτηρία ενός τόπου που έδωσε τόσα πολλά ανά τους αιώνες στην πίστη;

Τι μήνυμα θα μπορούσαν να δώσουν όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά εκεί που υπάρχει ανάγκη και μακριά από τους χρυσοποίκιλτους θρόνους με τους δεκάδες ακολούθους;

Άλλωστε αν τα πατριαρχεία αυτά έμειναν στην ιστορία και συνέχισαν την πορεία τους ανά τους αιώνες ήταν γιατί κορυφαίες μορφές βρέθηκαν στις δύσκολες στιγμές να τα τιμονεύουν.

Θα αναφερθώ μόνο στο ιστορικό παράδειγμα του αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα όταν ήταν πατριάρχης Αλεξανδρείας στις αρχές του 7ου αιώνα επί Ηράκλειου λίγο πριν την νικηφόρα εκστρατεία του τελευταίου στους Αγίους Τόπους. Ο βασιλιάς των Περσών Χοσρόης ο Β’ λεηλάτησε τα Ιεροσόλυμα, έκλεψε, έσφαξε, έκαψε και πήρε χιλιάδες χριστιανούς ως σκλάβους. Ο Ιωάννης λοιπόν έδωσε ότι είχε και δεν είχε αγοράζοντας τους σκλάβους για να τους ελευθερώσει, αγκάλιασε τους πρόσφυγες που πήγαν στην Αλεξάνδρεια ενώ έστειλε χρυσό, προμήθειες και χιλιάδες τεχνίτες ώστε να συμβάλλει -και το πέτυχε- στην ανοικοδόμηση των Ιεροσολύμων.

Σήμερα την κρίσιμη αυτή ώρα, τώρα που οι ηγέτες αμφιταλαντεύονται, που βρίσκονται οι πέντε κεφαλές της Ορθοδοξίας οι οποίες θα μπορούσαν να συμπαρασύρουν το πλήρωμα όλων των ορθοδόξων εκκλησιών να ορθώσουν το ανάστημά τους και να μπουν μπροστά; Ηγέτης δε σημαίνει τίτλος. Ηγέτης σημαίνει παράδειγμα, έμπνευση, πρωτοβουλία, αγώνα και ακλόνητη πίστη. Αυτό τουλάχιστον δίδαξε ο Χριστός.

http://freepen.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ορθοδοξία θέλει το ολοκαύτωμά της! Θέλει ΑΙΜΑ! Να το δείχνει για να υπάρχει!!! Τα βασανιστήρια και ο θάνατος είναι η ύπαρξη των ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>