«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ισραήλ:Ο χαμένος κρίκος στο Συριακό πάζλ.

Καθώς ο κόσμος κρατάει την αναπνοή του, αναρωτιούνται πότε οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα επιτεθούν στη Συρία, οι δυτικές κυβερνήσεις και τα καλολαδωμένα μέσα ενημέρωσης όμως φαίνεται να αγνοούν ένα βασικό παράγοντα που έχει κρατήσει παράξενα ήσυχη κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης: το Ισραήλ.

Σήμερα, η ισχύς των ΗΠΑ στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο τρομακτικό στρατιωτικό του πλέγμα με το βιομηχανικό-οικονομικό συγκρότημα της, και την παγκόσμια επιρροή της στα μέσα. Αλλά αυτή η εξουσία διαβρώνεται γρήγορα , διότι, στην εποχή του Διαδικτύου, η εξουσία νοιάζεται όλο και πιο πολύ περισσότερα για το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη, σε ένα θέμα όπου οι ΗΠΑ διαλύονται.

Στις ΗΠΑ ο παρεμβατισμός έχει γίνει όλο και πιο κραυγαλέος κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών. Ο πόλεμος στα Βαλκάνια στα τέλη του 1990, με το βομβαρδισμό του Βελιγραδίου, προκάλεσε αρχικά συναγερμό ιδίως μεταξύ των μη συμμάχων χωρών, διότι, σε συνδυασμό με τον Πόλεμο του Κόλπου του Κόλπου το 1991 του Μπους του πρεσβύτερου, κατέστη σαφές ότι η αμερικανική παγκόσμια ηγεμονία είχε πολύ δρόμο για να προσεταιρισθεί το σύνολο του κόσμου, ιδίως με την πρώην Σοβιετική Ένωση εκτός ανταγωνισμού.

Αλλά εκεί που τα κόκκινα φώτα αναβόσβηναν πολύ έντονα ήταν το Ιράκ. Οι ψευδείς παιδικές κατηγορίες του Μπους για «όπλα μαζικής καταστροφής» ως δικαιολογία για να πάρουν μια ολόκληρη χώρα γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να «ξεφορτωθούν» ένα δυσάρεστο πρώην συνεργάτη, τον Σαντάμ Χουσεΐν, και που ήταν θορυβωδώς αισχρό και απέδειξε σε πολλούς ότι η αμερικανική παγκόσμια ηγεμονία ήταν επίσημα εκτός ελέγχου.

Τότε, η Αμερική είχε ακόμη τη δικαιολογία της φρικτής 9/11 της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νέα Υόρκη, και την Ουάσιγκτον να δικαιολογεί μαζικά το εμπόριο πολέμου. Αλλά αμερικανική αξιοπιστία πήρε μια απότομη πτώση, όταν ο Τζορτζ ο ίδιος κατέληξε να παραδέχεται ότι: (α) δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ απεχθούς Σαντάμ και του δυσάρεστου Οσάμα ο οποίος φέρεται να έκανε την 11/9 (Ώπα! Δε θα μάθουμε ποτέ, γιατί ο Ομπάμα έριξε αργότερα τον Osama στον ωκεανό …) και (β) πιο σίγουρα εκεί, σίγουρα και κατηγορηματικά δεν υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ … Προσθέστε σε αυτά και το βάρος όλο και περισσότερων αποδείξεων ότι η 11/9 μπορεί να ήταν μια ψευδής καταγγελία …

Έτσι, η Αμερική είχε να σχεδιάσει ένα νέο σύστημα πολέμου, ή μάλλον ένα νέο σύστημα για να πάρει η ίδια σε πόλεμο εναντίον επιλεγμένων «κράτος απατεώνων» τους στόχους της. Δεν είναι πλέον αρκετό για να βγαίνει στην τηλεόραση και κατηγορεί με τέτοια μια τέτοια χώρα είναι ένας «κίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη» ή ότι «δεν έχει το είδος της δημοκρατίας που θέλουμε να δούμε», όπως η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε κατά την επίσκεψή σας στην Αίγυπτο μόνο το τελευταίο έτος …

Όχι Κάτι νέο θα έπρεπε να εφευρεθεί: «Η Αραβική Άνοιξη», το οποίο είναι ο κωδικός για την υποκίνηση, την ενεργοποίηση της μηχανής εμφύλιου πολέμου στις χώρες-στόχους που μπορεί στη συνέχεια να κλιμακωθεί, εφόσον απαιτείται, για πραγματικό κοινωνικό πόλεμο. Και αν η δεδομένη ηγεσία ακόμα δεν παίρνει το μήνυμα και να επιμένει στην προσκόλληση της στην εξουσία, τότε στη συνέχεια οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ και άλλοι φορείς μπορούν να κλιμακώσουν τη διαδικασία σε εθνικό επίπεδο με αναστάτωση σε όλα τα επίπεδα μέχρι τον πλήρη εμφύλιο πόλεμο. Λιβύη, τη Συρία, την Αίγυπτο, το Αφγανιστάν, το Ιράκ …

Μηχανισμοί ου στήνονται, όπως πολέμοι σε όλη τη Μέση Ανατολή βασικά απαιτούνται:

(Α) Προσδιορισμός ποιοι είναι οι «μαχητές της ελευθερίας» και θα είναι – ως επί το πλείστον κακοποιοί, τρομοκράτες, αντάρτες, στρατιώτες στρατολογημένοι και μια ευρεία ποικιλία βίαιων μισθοφόρων.

(Β) Στη συνέχεια, τον οπλισμό τους με το θανατηφόρο υψηλό (αν και δεν είναι πολύ «υψηλή») τεχνολογίας όπλα, τη χρηματοδότησή τους για να διασφαλιστεί ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν στο εσωτερικό της χώρας-στόχου, και

(Γ) να εξαπολύσει πάνω από τις πόλεις της Αιγύπτου, της Λιβύης, της Συρίας και αλλού, ακριβώς όπως έκαναν (και εξακολουθεί να κάνει) στο εσωτερικό του Ιράκ.

Και αν απ΄ όλα αυτά τίποτα δεν λειτουργήσει, τότε παραγγέλλει απλά σε αρκετά κράτη του ΝΑΤΟ μοίρες μαχητικών να βομβαρδίσει το καταραμένο μέρος για να γίνει θρύψαλα και παρέχουν δορυφορική παρουσία στους τοπικούς «μαχητές της ελευθερίας», ώστε να μπορούν να εκτελούν σε στυλ Hollywood, όπως τη δολοφονία ζωντανά στην TV του Μουαμάρ Καντάφι και της οικογένειάς του, που συνοδευόταν από τα γέλια της Χίλαρι Κλίντον στο CBS TV.

Αλλά η περίπτωση της Συρίας είναι διαφορετική.

Ο κόσμος δεν θα έχει πλέον από την Αμερική στάχτη στα μάτια του. Αναπτυγμένοι τομείς της διεθνούς κοινότητας έχουν καταλάβει ότι οι συμμορίες των βίαιων βιαστών δολοφόνων και εγκληματιών -Σύριοι Μαχητές της Ελευθερίας – είναι οπλισμένοι, εκπαιδεύονται, χρηματοδοτούνται και με δεδομένη την πλήρη υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της.

Τα βρώμικα κόλπα από ένα τμήμα της Αμερικής που προσπαθούν να καταλογίσουν τις τελευταίες χημικές επιθέσεις στην κυβέρνηση Bashar al-Assad, αλλά αυτό είναι είναι εντελώς αναξιόπιστο. Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι θα ήταν αυτοκτονία για τον Πρόεδρο Bashar Assad να σκοτώσει τους δικούς του πολίτες – συμπεριλαμβανομένων και παιδιών – σε μια γειτονιά της Δαμασκού, όταν οι πραγματικοί εχθροί του είναι οι υποστηριζόμενοι από τη Δύση τρομοκρατες και εγκληματιες που προσπαθούν να καταλάβουν τη χώρα του.

Γιατί θα Assad δώσει τους εχθρούς του το «τέλειο άλλοθι» για την ένοπλη επίθεση εναντίον της Συρίας; Η κοινή λογική μας λέει ότι ο Άσαντ λέει σίγουρα την αλήθεια, όταν κατηγορεί τα ίδια τρομοκράτες για την «ψευδή σημαία» επίθεση ως ένας τρόπος για να φέρει το ΝΑΤΟ από την πλευρά τους, με τα αεροπλάνα του, βομβών διασποράς και ναπάλμ.

Κάθε φορά που ακούμε για μια τέτοια φοβερή τρομοκρατική επίθεση, πρέπει να καταλάβουμε δύο θεμελιώδη ζητήματα: (1) ποιος ωφελείται από τέτοιου είδους επιθέσεις, και (2), ακολουθήστε το μονοπάτι με τα χρήματα …

Σήμερα, η αξιοπιστία της Αμερικής, η εμπιστοσύνη και το κύρος έχουν πέσει τόσο χαμηλά ώστε ακόμη και το βρετανικό Κοινοβούλιο να αποκηρύξει οριστικά κάθε ένοπλη επέμβαση από το Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που τα Ηνωμένα Έθνη ή κάποιος πραγματικά αξιόπιστος ανεξάρτητος φορέας φέρει μια αδιάψευστη απόδειξη σχετικά με το ποιος διέπραξε αυτές τις ειδεχθείς χημικές φρικαλεότητες της Συρίας την περασμένη εβδομάδα.

Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά σε τρεις παράγοντες που λείπει στην τρέχουσα ανάλυση της κρίσης της Συρίας:

1) Το Ισραήλ

Από τότε τους δύο πολέμους του Κόλπου, η Αμερική έχει να πολεμούν οι Ισραηλινοί για αυτούς. Στην περίπτωση της εισβολής του 2003 και την καταστροφή του Ιράκ, αυτό ήταν τόσο προφανές ότι οι ίδιοι νεοσυντηρητικοί που το 1996-7 στον προγραμματισμένο πόλεμο εναντίον του Ιράκ το «Σχέδιο για ένα νέο Αμερικανικό Αιώνα (PNAC) με τους» think-tank – Paul Wolfowitz, Richard Perle, Ντικ Τσένι, Κοντολίζα Ράις, ο Μπους, Ντάγκλας Φέιθ, David Wormser και άλλοι – θα εκτελέσουν αργότερα το πόλεμο το 2003 ως κορυφαία στελέχη στο καθεστώς του George W. Bush. Ο κύριος λόγος: ο Σαντάμ Χουσεΐν ήταν τότε η μεγαλύτερη απειλή για την «δημοκρατική και προνομιούχου συμμάχου» του Ισραήλ.

Αρκετές από αυτούς τους νεοσυντηρητικούς – Ντάγκλας Φέιθ, David Wormser, Richard Perle και άλλα Bushites – είχαν ήδη προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να προετοιμάσει μια έκθεση στρατηγικής για Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου το 1996 που ονομάζεται «A Clean Break: Μια νέα στρατηγική για την εξασφάλιση της Realm» η οποία, και πάλι, με στόχο το Ιράκ ως βασικό εχθρό του Ισραήλ κατά τη στιγμή.

Έτσι, ο πόλεμος στο Ιράκ ήταν σε μεγάλο βαθμό ένας πληρεξούσιος πόλεμος που μόνο επωφεληθηκε το Ισραήλ, να γίνει ένας τεράστιος πονοκέφαλος για την Αμερική, η οποία έχασε χιλιάδες από τους γιους της.

Όπως ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Mahathir Bin Mohammed, μιά φορά περίφημα τόνισε: «Οι Εβραίοι κυβερνούν τον κόσμο μέσω πληρεξουσίου Παίρνουν τους άλλους να πολεμήσουν και να πεθάνουν γι ‘αυτούς.».

2) Το Ισραήλ

Η υπερβολικός και ακατανίκητος ρόλος που διαδραματίζει ο Σιωνισμός στην αμερικανική πολιτική, η Αμερικανική χρηματοδότηση, τα αμερικανικά πανεπιστήμια, τα Αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως το Hollywood η «βιομηχανία του θεάματος», και πάνω στην αμερικανική εξωτερική πολιτική, τα έχει όλα αποδεδειγμένα. Αυτό το ζωτικής σημασίας ζήτημα σήμερα βρίσκεται στην καρδιά σε ολοένα και πιο εκτεταμένες συζητήσεις μεταξύ των διανοουμένων της Αμερικής, το οποίο ως είναι, φυσικά αποσιωπήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ένα από τα ορόσημα της παιζόταν από δύο κύρους ακαδημαϊκούς της – Stephen Walt, πρώην κοσμήτορας του John F Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard, και ο συνάδελφός του John Mearsheimer, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου – που δημοσιεύθηκε πρωτοποριακή βιβλίο τους : » Το ισραηλινό λόμπι και η Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ » το 2007.

Σε αυτό, θα δείξει με ένα πολύ πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο, η μεγάλη απόσταση και η ισχυρή επιρροή που το «Ισραήλ Πρώτο» ασκήσεις λόμπι πάνω από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι τράπεζες, το Κογκρέσο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Πεντάγωνο, σύμφωνα με την οποία είναι σε θέση συστηματικά να ανατρέψουν τις κλίμακες υπέρ του Ισραήλ, δεν έχει σημασία ποιο είναι το κόστος. Δεν έχει σημασία αν σωστό ή λάθος.
Και το κόστος για την Αμερική ήταν εξαιρετικά επιζήμια για το εθνικό της συμφέρον. Εδώ βρίσκεται μια από τις ρίζες του ένα μεγάλο μέρος της ασέβειας, δυσπιστίας, ακόμα και το μίσος που αισθάνεται ότι αυξάνεται σε τμήματα της παγκόσμιας κοινής γνώμης προς τις ΗΠΑ και τους βασικούς συμμάχους της.

3) Το Ισραήλ

Πρόβλημα του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αυτή τη στιγμή είναι ότι στρατιωτικό κατεστημένο της Αμερικής είναι πολύ καλά στις προκλήσεις που εμπλέκονται σε κάθε «προληπτική επίθεση» εναντίον της Συρίας και, πολύ πιο σημαντικό, κατά του Ιράν. Παρέμβαση κατά ενός ή δύο χώρες είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε μαζική πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Κοιτάξτε σε ένα χάρτη: Συρία και το Ιράν βρίσκονται ξεκάθαρα μέσα ζωτικής σημασίας γεωπολιτική σφαίρα της Ρωσίας ενδιαφέροντος, η οποία είναι ήδη κάτω από τη βαριά δυτική καταπάτηση. Διαβάστε τα χείλη τους: η Ρωσία λέει, «ούτε ένα βήμα παραπέρα!»

Η Αμερική θα κάνει πολύ καλά να σκεφτεί δύο φορές ή τρεις φορές πριν κάνει βιαστικές αποφάσεις …

Αλλά εδώ έρχεται το πρόβλημα: ήταν από τότε που το Ισραήλ κλώτσησε έξω από το Νότιο Λίβανο τον Ιούλιο του 2006 τα καλά οπλισμένα και εκπαιδευμένα (από το Ιράν και τη Ρωσία) δυνάμεις της Χεζμπολάχ με κυβερνήτη τον Νασράλα, το Ισραήλ γλείφει τις πληγές του. Σκοτεινό σάλο και εκδίκηση είναι εγκαύματα στην καρδιά του Σιωνισμού.

Από τον Bibi Νετανιάχου που επέστρεψε στην εξουσία το 2011, το Ισραήλ έχει προχωρήσει σε προληπτικό μοντέλο πολέμου, με το ανύπαρκτο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ως πρόσχημα. Για το ότι τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια, το Ισραήλ να απειλεί το Ιράν με στρατιωτική επίθεση σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα, με την Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και το Παρίσι νευρική κρίση …

Οι αμερικανοί στρατιωτικοί, όμως, γνωρίζουν πως υπάρχει κάποια αλήθεια στα λόγια του πρώην Πρωθυπουργού Mahathir του. Δεν θέλουν να καταπολεμήσουν ακόμα έναν άλλο πόλεμο του Ισραήλ αυτή τη φορά στο Ιράν. Έτσι, ενεργούν ως τροχοπέδη η οποία αντικατοπτρίζεται στην αύξηση της «προσοχής» του Ομπάμα σχετικά με το Ιράν, που πηγαίνει τόσο πολύ ώστε να αποστολούν ανώτεροι αξιωματικοί του στο Ισραήλ για να ηρεμήσει τον Νετανιάχου , και προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι το Ισραήλ δεν έχει ξεκινήσει μια μονομερή «προληπτική επίθεση «στο Ιράν, που θα παρασύρει τις ΗΠΑ σε μια μαζική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, τα αποτελέσματα των οποίων δεν είναι καθόλου σαφή.

Στην πραγματικότητα μια ήττα ΗΠΑ-ΗΒ στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε κάλλιστα να σημάνει την αρχή του τέλους της Αμερικής ως παγκόσμιας υπερδύναμης. Ρωσία (και Κίνα) κοιτάζουν πολύ απότομα στη Μέση Ανατολή … Δεν αναβοσβήνει τίποτα για αυτούς …

Η συνεχιζόμενη στρατιωτική στρατηγική των ΗΠΑ λέει ότι αν ο Λευκός Οίκος πρέπει να λάβει μέτρα με το Ιράν, θα πρέπει πρώτα να πάρουν τη Συρία. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να είναι υπόσχεση της Αμερικής για να κρατήσει τα σκυλιά του πολέμου του Netanyahu στο κόλπο.

Αλλά οι εβδομάδες έχουν μετατραπεί σε μήνες, οι μήνες σε χρόνια και των Σιωνιστών στο Ισραήλ, τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία και αλλού περνούν απαίσια και είναι ανυπόμονοι.

Θέλουν D-Day τώρα τους!

Αν ο δρόμος προς την Τεχεράνη πρέπει να περάσει από τη Δαμασκό, η συνέχεια στην Αμερική είναι: βγάλτε την Δαμασκό τώρα!

Για τρία χρόνια οι ΗΠΑ είχαν στήσει την «Αραβική Άνοιξη» με εμφύλιο πόλεμο στη Συρία αλλά ο Μπασάρ Άσαντ είναι ακόμα εκεί και η Ρωσία στέκεται πίσω του.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με ομόφωνία κατά της Συρίας δεν είναι πλέον μια επιλογή. Το Κοινοβούλιο της Βρετανίας ακριβώς δεν είπε ναι στον David Cameron, για την υποστήριξη και ο Γάλλος πρόεδρος Hollande των ΗΠΑ δεν έχει επιρροή: δυστυχώς για τη Γαλλία έχουν περάσει πολλές δεκαετίες από τότε που η Γαλλία ήταν σε θέση να αποφασίσει για το αποτέλεσμα του κάθε πολέμου, οπουδήποτε … Τώρα, πολλοί στο Κογκρέσο των ΗΠΑ έχουν γκρίνια …

Έτσι,  κ. «CEO» των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα: είναι η ώρα  σας τώρα!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα (AFP Φωτογραφία / Saul Loeb)

Μπορείτε είτε να κτυπήσει κατά της Συρίας τώρα – σήμερα, ακόμη και – την ομόφωνη επιδοκιμασία των Σιωνιστών στο Ισραήλ, το Κογκρέσο, οι παγκόσμιες τράπεζες και τις αγορές, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε όλο τον κόσμο,

ή οπισθοχωρείς και το κύρος σας, «ο κ. Πρόεδρος», πηγαίνει στράφι.

Η μπλόφα σας θα έχει γίνει. Και ένας πρόεδρος που μπλοφάρει δεν είναι πρόεδρος σε όλα.

Ο κ. Πούτιν το γνωρίζει αυτό πολύ καλά, γι ‘αυτό και διατηρεί ισχυρό στόλο της Ρωσίας που «κόβει¨ τα νερά της Μεσογείου στα ανοικτά των ακτών της Συρίας …

Για άλλη μια φορά, είναι ντροπή σε σας, την Αμερική!

Μια έξοχη σύγχυση και ο ισραηλινός Δούρειος Ίππος σας έχει πάρει …!

Adrian Salbuchi είναι πολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, ομιλητής και το ραδιόφωνο / τηλεόραση σχολιαστής στην Αργεντινή. www.asalbuchi.com.ar

Και την μετάφραση έκανε http://mantzaris.eu/

http://mantzaris.eu/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>