«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε μήνυση κατά της ανακρίτριας Πεδιαδίτη, προχωρά η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συμπαράσταση και ενεργοποίηση των Ελλήνων, ζήτησε η σύγχρονη Μπουμπουλίνα!

 

Με μηνύσεις θα απαντήσει η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ κατά της ανακρίτριας Ελένης Πεδιαδίτη για το πόρισμα – μαϊμού που εξέδωσε αθωώνοντας τον ποινικά διωκώμενο για σωρεία κακουργημάτων πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

“Δεν μου έβγαινε να τον κατηγορήσω”! είπε η ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη, στην κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ!

Από ποιούς πήρε εντολές η κυρία Πεδιάδίτη; Γιατί ηλίθια, δεν είναι. Ούτε ανεπαρκής στην δουλειά της μπορεί να είναι, γιατί δεν θα γινόταν ανακρίτρια.

Άρα, ΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΝΑ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ;

ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, ΝΑ… ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΕΠΟΝΗ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ;

Η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, στο βίβντεο που ακολουθεί, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, έθεσε καίρια ερωτήματα, και ζήτησε από τον ελληνικό λαό, να στηρίξει την προσπάθεια αποκάλυψης των ενόχων και να προβεί με επιστολές προς τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, ζητώντας του, να αποστελεί η υπόθεση στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ του ΕΦΕΤΕΙΟΥ.

Είναι ευκαιρία, να αποδείξουμε κι εμείς ως πολίτες, ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την διερεύνηση του σκανδάλου, που έβαλε τη χώρα μας στο Μνημόνιο και τον ελληνικό λαό στο.. κρεββάτι του Προκρούστη.

Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, πρέπει να νοιώσουν ότι ο αγώνας τους για την σωτηρία της πατρίδας μας, δεν θα πάει χαμένος.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ!

Πόπη Σουφλή

http://attikanea.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3511.html#more

Kostas Sinioris kwstas1969loki@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>