«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιτέλους να λέγονται οι αλήθειες, δεν μπορούμε άλλο να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, έχουμε γίνει παγκόσμιο περίγελο. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Όσοι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ διατηρούν την παλαιοκομματική τους νοοτροπία πρέπει να κατανοήσουν ότι αφού υπάρχει το Mega και το Sky, δεν χρειάζεται η ΕΡΤ

Ιφικράτης Αμυράς

Είναι καιρός να σταματήσουν ωρισμένοι απολυθέντες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ να παπαγαλίζουν το σύνθημα “δεν γίνεται να μην έχει κρατική τηλεόραση η Ελλάδα”. 

Η Ελλάδα έχει ένα σωρό κρατικά κανάλια(Mega, Ant1, Star, Sky), και κάνουν μιά χαρά την δουλειά της κρατικής τηλεοράσεως. Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ έχασαν την εργασία τους διότι απλούστατα το Mega μπορεί να κάνει την βρώμικη δουλειά του παπαγάλου της κατοχικής κυβερνήσεως. Και με λιγότερα χρήματα. 

Αν οι εργαζόμενοι ήθελαν να σώσουν την εργασία τους και την ΕΡΤ, εξ αρχής έπρεπε να δώσουν βήμα σε αντισυστημικές κοινωνικοπολιτικές δυνάμεις και συγχρόνως να δηλώσουν ότι τάσσονται με την Επανάσταση. 

Αντ’ αυτού εδώ και μέρες κλαψουρίζουν για το πόσο αναγκαία για τον Λαό είναι η ΕΡΤ. Ωρισμένοι καρεκλοκένταυροι στην ΕΡΤ αρνούνται να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι πιά αναγκαίοι στο κατοχικό καθεστώς. Θα τους πετάξει στα σκουπίδια σαν στυμμένες λεμονόκουπες. 

Εξ αρχής περιώρισαν το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ στα δικά τους αιτήματα, αδιαφορώντας για τα εθνικά αιτήματα. Αδιαφόρησαν για το βασικό αίτημα του Λαού: ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως και των δωσίλογων του μνημονίου. 

Η συμπεριφορά τους δείχνει ότι προσπαθούν να πείσουν την κατοχική κυβέρνηση ότι είναι ακόμη αναγκαίοι. Λες και δεν έχουν διαβάσει τί επιτάσσει το μνημόνιο. ‘Εχουν την βλακώδη εντύπωση ότι θα εφαρμόζεται το μνημόνιο, αλλά αυτοί θα παραμένουν αλώβητοι.

Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο πάσχουν από παλαιοκομματικό μιθριδατισμό. Νομίζουν ότι θα ψηφίζουν τα ίδια κόμματα και θα διατηρούν τα ίδια εργασιακά δικαιώματα του παρελθόντος. Δείχνουν να μην έχουν καταλάβει ότι η Τρόικα(εσωτερική και εξωτερική), ακολουθεί την τακτική του σαλαμιού. 

Κατακρεουργεί φέτες-φέτες τον δημόσιο τομέα, άλλοτε μειώνοντας μισθούς, άλλοτε μιλώντας για κινητικότητα(διάβαζε απολύσεις). Αυτό που έχει σημασία είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι να αποσχιστούν από την ΑΔΕΔΥ και να ενταχθούν στο στρατόπεδο της Επαναστάσεως. 

Όσο κοιτάζουν το ατομικό τους συμφέρον ο Λαός θα τους εγκαταλείπει, όπως έγινε με τον αγώνα της ΕΡΤ που έχει εκφυλιστεί. Ο κόσμος σιγά-σιγά απεμακρύνθη όταν διεπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ενδιαφέρονται περισσότερο για την δουλειά τους παρά για την Επανάσταση. 

Αλλά ο κόσμος συμπαραστάθηκε στους εργαζομένους της ΕΡΤ με την ελπίδα να συμπαρασταθούν και αυτοί στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα του Ελληνικού Λαού. 

Εις μάτην. Το δικό τους βιολί οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. “Στηρίξτε μας”, ήταν το σύνθημά τους. Όταν το είδα, έφριξα. Ούτε ένα καλό προπαγανδιστικό σύνθημα δεν μπορούν να εμπνευστούν. 

Ωρισμένα καλά συνθήματα θα ήταν: “Η ΕΡΤ στηρίζει τον Λαό και την Εθνική Ανεξαρτησία. Κάτω η χούντα του Μνημονίου, Ζήτω η Επανάσταση. Ενωθείτε μαζί μας για να ανατρέψουμε την ξένη κατοχή”. 

Οι Έλληνες επαναστάτες πρέπει να εισβάλλουν σε κάθε απεργία του Δημοσίου και να παρακινούν τους υπαλλήλους σε μαζική πολιτική απεργία διαρκείας και ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως. Κάθε μέρα που περνά θα μας ακολουθούν περισσότεροι. 

Οι παλαιοκομματικοί καρεκλοκένταυροι επηρεάζουν πιά λίγο κόσμο καθώς η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων διαπιστώνει ότι οι εγκάθετοι συνδικαλιστές ξεπουλούν τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. 

Σύντομα μεγάλες μάζες απελπισμένων δημοσίων υπαλλήλων θα ενταχθούν στο Επαναστατικό Στρατόπεδο. Όμως λόγω εργασιακής ιδιοσυγκρασίας αμφιταλαντεύονται, ελπίζουν, πιστεύουν ψεύτικες υποσχέσεις, καλλιεργούν αυταπάτες. 

Αλλά η κατοχική κυβέρνηση με τις αποφάσεις της γρήγορα τους επαναφέρει στην επαναστατική πραγματικότητα. Η δική μας ώρα πλησιάζει. 

Ιφικράτης Αμυράς 

10-7-2013

Kostas Vlachos vl_aias12@yahoo.com

Μοιραστείτε το!

1 comment to Επιτέλους να λέγονται οι αλήθειες, δεν μπορούμε άλλο να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, έχουμε γίνει παγκόσμιο περίγελο. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>