«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προβοκάτσια στη Συρία βλέπει η Μόσχα

Οι διεθνείς τρομοκράτες λέγονται επίσημα ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ του ΟΗΕ!!!!!!!!!!!!!

Ως πότε όλοι οι ΛΑΟΙ θα βόσκουμε μέσα στα ΣΚΑΤΑ;

Μέσα στους μεγαλύτερους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

Μέσα στην φωλιά του ΦΙΔΙΟΥ που είναι ο μεγαλύτερος ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΣ οργανισμός ο ΟΗΕ!

Ως πότε οι λαοί θα ανέχονται τους διεθνείς δολοφονους να κανουν γενοκτονίες και να σκοτώνουν τα παιδιά τους οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους για την προστασία τους;;;

Η ομάδα εμπειρογνώμων περί χρήσης χημικών όπλων του ΟΗΕ υπό τον Σουηδό ειδικό Ακε Σέλστρομ βρίσκεται από τη Δευτέρα στη Δαμασκό και ξεκίνησε ήδη διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση της Συρίας ώστε να μπορέσει να ερευνήσει «επί τόπου» τις καταγγελίες.

Ο ΟΗΕ «ελπίζει ότι η συριακή κυβέρνηση θα επιτρέψει στους ειδικούς την πρόσβαση το συντομότερο δυνατόν, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Γιάν Έλιασον. Εχει προηγηθεί η εντολή του Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ δήλωσε πως το Συμβούλιο Ασφαλείας πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση για το θέμα.

Τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ θέλουν να «ριχτεί φως» στις καταγγελίες και χαιρέτησαν την τοποθέτηση του Γ.Γ. του ΟΗΕ να διερευνηθεί η υπόθεση. Η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γερμανία με επιστολή τους προς τον ΓΓ του ΟΗΕ , απευθύνουν επίσημο αίτημα για έρευνα. Στην κοινή τους επιστολή κάνουν λόγο για «αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση χημικών όπλων».

Η εντολή των εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ περιορίζεται στην έρευνα για να εξακριβωθεί εάν έγινε χρήση χημικών όπλων στο Χαν αλ-Ασάλ (κοντά στο Χαλέπι), στο Αταϊμπέ (κοντά στη Δαμασκό) και στη Χομς (κεντρική Συρία).

‘Εκκληση να επιτραπεί στους εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ να ερευνήσουν τις καταγγελίες απηύθυναν επίσης σήμερα Το Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch) και η Διεθνής Αμνηστία.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>