«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΝ

ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

Νέα ενημέρωση είχε σήμερα (22/8/2013) το πρωί ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ για το πολύ σοβαρό θέμα της απόλυσης των εργαζομένων στους ναυστάθμους της χώρας, που θα έχει ως αποτέλεσμα η επισκευή και η συντήρηση του στόλου να περάσει στα ανεξέλεγκτα χέρια ιδιωτικών εταιρειών.

Τόσο ο Πρόεδρος του ΣΕΙΔΑΧ Σαλαμίνος Νοράι Κεφαλιάν όσο και ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Ηλιάδης συζήτησαν με τον Τέρενς Κουίκ όλες τις παραμέτρους του προβλήματος, που δεν αφορά μόνο την απώλεια εργασίας 400 έμπειρων στελεχών που εργάζονται στο Πολεμικό Ναυτικό με συμβάσεις αορίστου χρόνου, αλλά και την πρωτοφανή (σε παγκόσμια επίπεδα) απόφαση που εκπορεύεται από τα μνημόνια, να μην συντηρεί μελλοντικά τα πλοία του στόλου και τους ναυστάθμους το μόνιμο και πιστοποιημένο για την αφοσίωσή του προσωπικό.

Οι δύο συνομιλητές του Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ αποκάλυψαν επίσης ότι παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειές τους, είναι αδύνατον να επιτύχουν συνάντηση με τον αρμόδιο Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνη Οικονόμου.

Ο Τέρενς Κουίκ μετά τη νέα επαφή που είχε με τους εκπροσώπους του ΣΕΙΔΑΧ Σαλαμίνος, έκανε την εξής δήλωση:

«Κατ’ αρχήν θεωρώ απαράδεκτο ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου να απαξιώνει έστω και να απαντήσει τηλεφωνικά στους εκπροσώπους των εργαζομένων στους ελληνικούς ναυστάθμους.

Ζητώ από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο να τον επαναφέρει στην τάξη και να επιβάλλει τον ορισμό συγκεκριμένης συνάντησης του κ. Οικονόμου με το Προεδρείο του ΣΕΙΔΑΧ Σαλαμίνος, με δεδομένο ότι η άμυνα δεν είναι τσιφλίκι του κάθε διορισμένου Ειδικού Γραμματέα, ο οποίος και οφείλει να συμπεριφέρεται με την πρέπουσα σημασία όχι μόνο έναντι εκείνων που αγωνιούν για τη δουλειά τους, αλλά προπαντός έναντι εκείνων που έχουν κάνει ένα με τη συνείδησή τους, την ασφαλή λειτουργία των πλοίων και των ναυστάθμων του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Για το όλο θέμα, ενημέρωσα τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το Γενικό Γραμματέα των εργαζομένων Νεκτάριο Ηλιάδη.

Επιμένω στις πληροφορίες μου ότι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί του ΠΝ έχουν αρνητική άποψη και θέση για την απομάκρυνση του έμπειρου προσωπικού, αλλά δεν μπορώ να αξιολογήσω ψιθύρους που φτάνουν στ’ αφτιά μου ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για το πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει».

 Κουίκ Τέρενς t.quick@parliament.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>