«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελληνοτουρκική φιλία μπορεί να υπάρξει μόνο άμα μας επιστρέψουν τα εδάφη της Μικράς Ασίας, Κωνσταντινούπολης που έχουν καταλάβει δια της βίας και σφαγής!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

 Χτυπήματα με βέργα στα «χέρια» της Τουρκίας

Μουεζίνογλου στα τουρκικά σημαίνει γιος του μουεζίνη, του θρησκευτικού λειτουργού που καλεί σε προσευχή τους μουσουλμάνους από τον μιναρέ του τζαμιού. Με το όνομα αυτό κυκλοφορεί και Τούρκος υπουργός, ο οποίος ανέλαβε από τον Ερντογάν τον τομέα της υγείας. Παρά ταύτα, ασχολείται με ανθυγιεινά «αθλήματα» όπως οι προκλήσεις εις βάρος της ελληνικής Θράκης. Επισκέφθηκε προσφάτως την περιοχή και δήλωσε ότι η Θράκη είναι «το κομμένο χέρι της Τουρκίας». Συμπλήρωσε δε ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Τούρκοι. Ευτυχώς στον υπουργό Υγείας απήντησε από ελληνικής πλευράς ένας… γιατρός, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ακης Γεροντόπουλος, βουλευτής Εβρου. Ως Θρακιώτης, λοιπόν, τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί την ελληνικότητα της Θράκης και ότι οι Ελληνες είναι έτοιμοι να κόψουν το χέρι κάθε επίδοξουυ αμφισβητία!

Προσωπικά, θεωρώ ότι η δήλωση Γεροντόπουλου εκφράζει την εθνική αξιοπρέπεια και την αποφασιστικότητα που πρέπει να επιδεικνύει η Ελλάς απέναντι σε οιαδήποτε ιταμή πρόκληση των γειτόνων. Ο άνθρωπος είπε τα αυτονόητα. Δυστυχώς, η ενδοτική και υποχωρητική στάση ορισμένων πολιτικών μας έχει απογοητεύσει τα τελευταία χρόνια τους Ελληνες και έχει αποθρασύνει τους γείτονες. Ο μέσος Ελληνας μπορεί να είναι αγχωμένος με την ανεργία, τα χαράτσια και την οικονομική κατάσταση, όμως δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του για την πορεία των εθνικών θεμάτων. Και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αξιέπαινη στάση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που αγωνίζονται να κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο την αποτρεπτική μας ικανότητα παρά τις περικοπές στους μισθούς τους.

Χρειαζόμαστε, λοιπόν, τέτοιες αποστομωτικές απαντήσεις που δίνουν τα σωστά μηνύματα προς το εξωτερικό και προς το εσωτερικό. Χρειαζόμαστε, όμως, και μια βαθύτερη κατανόηση του προβλήματος το οποίο θέλει να δημιουργήσει η Τουρκία στη Θράκη. Το κομμένο χέρι του Μουεζίνογλου, είτε με τη δική του έννοια είτε με την ερμηνεία του Ακη Γεροντόπουλου, υποδηλώνει ένα μακρύ χέρι που ξεκινά από την Αγκυρα και φτάνει μέχρι το τελευταίο μουσουλμανικό χωριό της Θράκης μας. Δεν θέλω να κινδυνολογώ, ούτε όμως να υποτιμώ το πρόβλημα. Δεν πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή η Θράκη κινδυνεύει. Εχουσιν γνώσιν οι φύλακες. Πιστεύω, όμως, ότι το μακρύ χέρι της Τουρκίας πρέπει εγκαίρως να εντοπίζεται και να εκδιώκεται όταν χώνεται εκεί που δεν το σπέρνουν. Για να μη βρεθούμε σε λίγα χρόνια προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Με προβληματίζει το γεγονός ότι στις δηλώσεις Μουεζίνογλου ήσαν παρόντες μουσουλμάνοι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, οι οποίοι χειροκρότησαν. Με προβληματίζει η δράση της Ζιράτ Μπανκασί, της τουρκικής Αγροτικής Τράπεζας, η οποία έχει υποκαταστήματα στην ελληνική Θράκη και χρηματοδοτεί μουσουλμάνους για να αγοράζουν τη γη Ελλήνων. Με προβληματίζει η ψυχολογική τρομοκρατία που ασκεί το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής στη φιλήσυχη και νομιμόφρονα πλειονότητα των Πομάκων και των άλλων μουσουλμάνων. Με προβληματίζει η ανοχή των ελληνικών κομμάτων σε ακραίες δηλώσεις ή ενέργειες μουσουλμάνων βουλευτών τους. Και το κυριότερο: Με προβληματίζει η παρουσία στο τουρκικό ΥΠΕΞ του Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος με γραπτά κείμενα έχει προειδοποιήσει ότι θέλει να μετατρέψει τη Θράκη σε ένα νέο Κόσοβο και να χρησιμοποιήσει τη μουσουλμανική μειονότητα όπως «αξιοποιήθηκαν» οι Τουρκοκύπριοι!

Προβληματίζομαι, αλλά είμαι βέβαιος ότι τελικά το μακρύ χέρι της Τουρκίας στη Θράκη μας θα καταντήσει κομμένο χέρι. Εχουμε και θέληση και δύναμη. Εχουμε τους Θρακιώτες μας, που αγωνίζονται ειρηνικά και δημιουργικά για την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής. Εχουμε τις Ενοπλες Δυνάμεις μας, οι οποίες μπορούν να κόψουν και τον βήχα και το χέρι σε όποιον μας απειλήσει. Εχουμε τις υγιείς φωνές των Πομάκων, οι οποίοι δηλώνουν ότι είναι Ελληνες και όχι Τούρκοι.

Κύριε Μουεζίνογλου, μολών λαβέ!

Κωνσταντίνος Χολέβας

 http://www.dimokratianews.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>