«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΝΑΣ Είναι ο Μητσοτάκης, ένας είναι ο Σημίτης, ένας είναι ο Καραμανλής, ένας είναι ο Παπανδρέου, ένας είναι ο Βενιζέλος, αλλά προδότης σαν τον Σαμαρά κανένας, είναι και θα παραμείνει ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!

Του ΠΑΜΠΟΥ Σ. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΗ

 

Είτε εκ προμελέτης, είτε εξ αμελείας, είτε λόγω άγνοιας βασικών «λεπτομερειών» που αφορούν στο Κυπριακό, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε να νοιώσουν πανευτυχείς όσοι αμφισβητούν τον ενιαίο χαρακτήρα και το αδιαίρετο της Κυπριακής Δημοκρατίας, με συγκεκριμένη αναφορά του, μέσα στον ίδιο τον Λευκό Οίκο, στον «Έλληνα Πρόεδρο» (σ.σ. της Κυπριακής Δημοκρατίας) και τις «νέες προτάσεις του» που ανοίγουν ένα παράθυρο ευκαιρίας» για λύση του προβλήματος!!

Με άλλα λόγια ενίσχυσε τις τάσεις πρακτικής διχοτόμησης (όπως κι αν αποκληθεί) και διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα έκανε ένα ανεκτίμητο δώρο σε όσους αμφισβητούν ότι το κυπριακό είναι ένα διεθνές πρόβλημα ζήτημα εισβολής και παράνομης κατοχής εδαφών ενός κράτους από άλλο, όταν ευθυγραμμίστηκε πλήρως με την υποβάθμιση της ουσίας του θέματος στο επίπεδο μιας απλής διακοινοτικής διαφοράς από τον Μπαράκ Ομπάμα, στις δηλώσεις που έκαναν μαζί μετά τη συνάντησή τους στο Λευκό Οίκο.

Και για να το πούμε διαφορετικά, έβαλε το πετραδάκι του στην στήριξη της αμερικάνικης προσπάθειας αθώωσης της Τουρκίας από το βάρβαρο έγκλημα που διέπραξε σαν τέτοιες μέρες πριν 39 χρόνια εναντίον της Κύπρου.

«You know, there is a great opportunity as we speak for the decades-long conflict and tensions that exist in Cyprus to be resolved» είπε ο αμερικανός πρόεδρος και συμπλήρωσε, για να μην μείνει η παραμικρή αμφιβολία για το τι εννοούσε:

«And I think we’re both encouraged by the messages that have been coming out of the Greek and Turkish Cypriot communities. And we’re going to be, I think, working very closely together to see if we can make progress on those fronts».

Στον ίδιο τόνο, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, απέφυγε να τονίσει την πάγια ελληνική θέση για παράνομη εισβολή/κατοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία, κατά παράβαση και περιφρόνηση όχι μόνο του χάρτη και των σχετικών ψηφισμάτων της ολομέλειας και των αποφάσεων του Σ.Α. του ΟΗΕ, αλλά και του Ευρωπαϊκού κεκτημένου και Δικαίου.

Γενικολογώντας, ο Αντώνης Σαμαράς περιέλαβε το Κυπριακό σε ένα περίεργο «πακέτο» περιφερειακών προβλημάτων που χρειάζονται να γίνουν προσπάθειες επίλυσής τους στα πλαίσια του δυνατού («as much as we can»)…

Σύμφωνα με το ελληνικό κείμενο που διένειμε στους δημοσιογράφους το Γραφείο Τύπου του, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, είπε συγκεκριμένα:

«…θεωρώ πως τα συγκεκριμένα προβλήματα έχουν να κάνουν με την παράνομη μετανάστευση, την εσωτερική πολιτική αστάθεια σε ορισμένες χώρες, και ακόμα, δυστυχώς, το πρόβλημα της τρομοκρατίας.

Και πιστεύω πως υπάρχουν πολλές συνέργιες που θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε προκειμένου να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε στο μέγιστο δυνατόν όλα αυτά τα προβλήματα – περιλαμβανόμενου, όπως είπατε, και του προβλήματος της Κύπρου».

Ωστόσο, η βόμβα που εκστόμισε μέσα στο ίδιο το Οβάλ Γραφείο ο Αντώνης Σαμαράς ήταν αυτή που τα στελέχη του γραφείου του με λαθροχειρίες προσπάθησαν να απενεργοποιήσουν στην ελληνική μετάφραση, που επίσης διένειμαν.

Ήταν η αναφορά του, σύμφωνα με το αγγλικό κείμενο, στις δυνατότητες επίλυσης του Κυπριακού που οι νέες προτάσεις «new proposals» (σ.σ. του Νίκου Αναστασιάδη για την Αμμόχωστο), του «Greek President», (sic…) opens up a window of opportunity as long as we always, as I said, abide by the international laws and the decisions of the United Nations» για την λύση του.

Ακριβώς αυτή την αναφορά στις «new proposals of the Greek President» τα τζίνια του Μαξίμου μετέφρασαν, με εμφανέστατη πρόθεση παραπλάνησης των δημοσιογράφων που κάλυπταν την επίσκεψη Σαμαρά στη Ουάσινγκτον και της κοινής γνώμης, ως «τελευταίες προτάσεις του Προέδρου της Ελλάδας»…

Λες και αγνοούσαν πως η συμβολική φιγούρα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας ούτε του επιτρέπει να κάνει προτάσεις που, μάλιστα, αφορούν προβλήματα άλλης χώρας, ούτε έκανε ποτέ κάποιες, τις οποιεσδήποτε, για την λύση του Κυπριακού…

Για να διαλυθούν οι όποιες υπόνοιες αβάσιμης κριτικής, στο αγγλικό κείμενο που επίσης διαμοίρασε το πρωθυπουργικό γραφείο, οι σχετικές αναφορές του Αντώνη Σαμαρά, είναι επί λέξει οι εξής:

«I believe that the problems have to do with illegal immigration, internal turbulence in various countries and even, unfortunately, the problem of terrorism.

And I think that there is a lot of synergies that we can have together in order to try and solve, as much as we can, those problems, including, as you said, the problem of Cyprus, which, after the new proposals of the Greek President, opens up a window of opportunity as long as we always, as I said, abide by the international laws and the decisions of the United Nations».

Αν δεν υπήρχε αμέλεια, ή πρόθεση, ή άγνοια του Πρωθυπουργού σχετικά με τις «λεπτομέρειες» του πολιτεύματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σίγουρα πρέπει να διερευνηθεί αν η λαϊκή ρήση του «γλώσσα λανθάνουσα λέει την αλήθεια» μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση αυτή.

Εκτός κι αν η γνώση των αγγλικών σε συνδυασμό με τη νευρικότητά του που πιθανώς διακατείχε τον Αντώνη Σαμαρά από το γεγονός ότι βρισκόταν δίπλα στον «πλανητάρχη» προκάλεσε σύγχυση στο μυαλό και τα λεγόμενά του.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, με κανένα τρόπο δεν επιτρέπεται σε κανένα Έλληνα Πρωθυπουργό και σε κανένα παρατρεχάμενό του να πέφτει σε τέτοιες λούμπες που έχουν τεράστια διπλωματική, πολιτική αλλά και εθνική σημασία.

Και, φυσικά, δεν επιτρέπεται («γαμώ το κεφάλι μου, ο μαλάκας»…) στους καρεκλοκένταυρους του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου να διαπράττουν λαθροχειρίες με σκοπό την αλλοίωση, χωρίς τη συγκατάθεση του ίδιου του Πρωθυπουργού, νοήματα, φράσεις, λέξεις και εκφράσεις του…

Στις αμέσως προσεχείς εβδομάδες θα γίνει γνωστό αν ν όλα τα παραπάνω ήταν τυχαία και χωρίς σημασία… Ότι δεν ήταν μέρος ενός καλοστημένου θεάτρου όπου όλοι άλλα λένε και άλλα εννοούν…

Όπως για παράδειγμα ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μιλά για την απόδοση από τις δυνάμεις κατοχής της Αμμοχώστου, ξέροντας και κρύβοντας από τους κυπρίους πως το «παιγνίδι» αφορά -και κατά παραβίαση, μάλιστα, αποφάσεων του ΟΗΕ- μόνο κάποιες γειτονιές γύρω από το λιμάνι του περίκλειστου τμήματος της πόλης γνωστού ως Βαρώσια, για να διευκολυνθεί η εμπορική δραστηριότητα των Τουρκοκυπρίων και των Τούρκων εποίκων με το εξωτερικό…

Read more: http://mignatiou.com/?p=11048#ixzz2bgNK8esZ

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΕΝΑΣ Είναι ο Μητσοτάκης, ένας είναι ο Σημίτης, ένας είναι ο Καραμανλής, ένας είναι ο Παπανδρέου, ένας είναι ο Βενιζέλος, αλλά προδότης σαν τον Σαμαρά κανένας, είναι και θα παραμείνει ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>