«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα μαζικότερα όπλα καταστροφής και ολέθρου είναι οι θρησκείες που ελέγχονται από τον σιωνισμό – παγκοσμιοποίηση!

Σιωνισμός χθες παγκοσμιοποίηση σήμερα !

Αυτή η φρικτή κάστα δεν έχει τίποτα ανθρώπινο, τρέφεται με τον πόνο και την δυστυχία των άλλων, χωρίς αίμα να ρέει παθαίνει στέρηση, όποτε δεν μπορεί κάποιος που έχει τα στοιχειώδη ανθρώπινα αισθήματα για να τους καταλάβει ή να εξηγήσει την απάνθρωπη συμπεριφορά τους!

Μετά από αποτυχίες αιώνων ανασυντάσσεται και εφευρίσκει νέες φρικιαστικές μεθόδους ακολασίας, μίσους, ανωμαλίας να σπέρνει στους λαούς!

Τώρα όμως είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι για τους εξής λόγους.

1) Έχουν φθείρει όλες τις ηγεσίες και τις έχουν αντικαταστήσει με λερωμένες μαριονέτες ελεγχόμενες με διάφορα εκβιαστικά κουσούρια τους!

2) Έχουν μαζέψει όλη την οικονομική δύναμη!

3) Έχουν υπό τον έλεγχο τους τις περισσότερες πλουτοπαραγωγικές χώρες σε μεταλλεύματα και γενικά όλων των ειδών τον ορυκτό πλούτο!

4) Ελέγχουν την διατροφή, το νερό!

5) Αλλά το ποιο επικίνδυνο εργαλείο που έφτιαξαν και αποτελεί φρίκη για την ανθρωπότητα είναι ότι έχουν υπό των έλεγχο τους δυο παγκόσμιες θρησκείες, το Ισλάμ και τους χριστιανούς, ορθόδοξους καθολικούς!

6) Αυτό το τελευταίο θα παίξει και το τελικό χτύπημα στην υποδούλωση της ανθρωπότητας, γιατί αυτές οι δυο θρησκείες ελέγχουν το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού! Ισλάμ,Τζιχαντ, αλ καιντα, Μουζαχετην. η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ο Ιερός πόλεμος και η Σαρία

7) Υπάρχουν χιλιάδες παρακλάδια που δεν αποδίδουν καμιά αξία στον άνθρωπο, που είναι για τις θρησκευτοπολιτικές ηγεσίες μάζες, μπαταρίες μιας χρήσης!

8) Αυτούς οι χριστιανοί τους λένε αμόρφωτους βάρβαρους και έτσι είναι, αλλά που οι χριστιανοί τους θέλουν έτσι, τους βολεύει να μην μπορούν αυτοί οι λαοί να βρουν κοινό παρανομαστή συμβίωσης και ειρήνης, αυτά είναι δουλειά αιώνων των σιωνιστών παγκοσμύητων!

9) Χριστιανοί από πού να ξεκινήσω και που να σταματήσω τον διωγμό και την γενοκτονία χιλιάδων λαών, των Ελλήνων πριν από το Βυζάντιο μέχρι σήμερα, από τις θεϊκές σταυροφορίες κατασφάζοντας λαούς με τον σταυρό στο χέρι, τον Μεσαίωνα, τι καλό να βρω μέχρι σήμερα;;;

10) Αυτές οι δυο θρησκείες είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της εγκληματικής κάστας που ακούει στο όνομα σιωνισμός παγκοσμιοποίηση τραπεζίτες!

11) Για αυτό φέρονται και διάγουν τόσο προκλητικά γιατί ότι ώρα θέλουν διαλύουν όποιο κράτος θέλουν μέσα σε μια εβδομάδα βάζοντας θρησκόληπτα ζώα δίποδα καμικάζι να εκτελούν ότι θανατηφόρα αποστολή θέλουν!!

12) Η μόνη άμυνα ήταν οι επιστήμονες οι οποίοι νικήθηκαν κατά κράτος και ελέγχονται και αυτοί από την νέα τάξη!

13) Παραμένω στην πρωτοφανή και πρωτόγνωρη φρίκη που διαδραματίζεται στην ανθρωπότητα κάτω από τις δουλικές θρησκείες και ακούν στο όνομα Ισλάμ Χριστιανοί, δείτε τι γίνεται γύρο μας, παντού κράτη διαλύονται εξαφανίζονται από την μια ημέρα στην άλλη, κράτη που άντεξαν χιλιάδες χρόνια!

14) Τώρα σφάζονται Ισλάμ με τους χριστιανούς και τούμπλαλιν, είναι οργανωμένο και στημένο αιώνες σαν την αράχνη με κεφάλια  λερναίας Ύδρας, όσα και να κόψεις γεννιούνται χιλιάδες περισσότερα, δεν είναι σημερινό σχέδιο και για αυτό δεν πολεμιέται!

15) Έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλο ολόκληρων γενεών μέσω απειλών τρόμου για το άγνωστο προορισμό του ανθρώπου μετά θάνατον!

Δεν υπάρχει κανένα όπλο μαζικής καταστροφής χειρότερο από τις θρησκείες!

16) (Ο σιωνισμός παγκοσμιοποίηση νέα τάξη τραπεζίτες ) κατάφεραν για πρώτη φόρα στην ιστορία της ανθρωπότητας να έχουν τον πλήρη έλεγχο των θρησκειών‼

17) Η μόνη άμυνα είναι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός, η εξουσία στον λαό όχι σε όλους αλλά στους ικανούς στην διακυβέρνηση από τον δήμο των πολιτών!

18) Όμως δυστυχώς και εδώ έχει γίνει κλωνοποίηση, αυτοί που παρουσιάζονται ως υπερασπιστές των αρχαίων ιδεωδών στο θέμα διακυβέρνησης είναι μπασταρδεμένοι και διχασμένοι, όλοι και εδώ θέλουν ένα μαγαζάκι μια σφραγίδα, βάζουν πρώτα από την πατρίδα τους και τα ιδεώδη, το ΕΓΩ τους‼!

Ελάχιστοι είναι αληθινοί Έλληνες.

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

2 comments to Τα μαζικότερα όπλα καταστροφής και ολέθρου είναι οι θρησκείες που ελέγχονται από τον σιωνισμό – παγκοσμιοποίηση!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>