«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ-ΣΑΜΑΡΑ.


Για να δούμε τη έλεγαν μπροστά στις κάμερες και τι πίσω από τις κάμερες.

Μπροστά:

«Θέλουμε να σας βοηθήσουμε είπε ο Ομπάμα.»

Πίσω:

«Με τα λόγια φυσικά γιατί όλη σχεδόν η Αμερική έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει σε τίποτα την Ελλάδα.»

Μπροστά:

«Δήλωσε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις άλλα στο τέλος θα τα καταφέρει.»

Πίσω:

«Αχ, αχ, εσείς οι Έλληνες μας τα έχετε πρήξει, δεν λέτε να πεθάνετε με τίποτα για να κάνουμε αυτά που θέλουμε, δεν λέτε να γίνεται τα σκυλάκια μας να μπορούμε να έρθουμε να σας κατασπαράξουμε, τη θα γίνει επιτέλους….???»

Μπροστά:

«Δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι ένα δυνατό σκέλος στο ΝΑΤΟ και παρέχει στρατιωτική ασφάλεια σε εμάς.»

Πίσω:

«Αντώνη κοίτα μην κάνεις καμιά βλακεία και φέρεις καμιά αντίρρηση σε ότι και να σου ζητήσω γιατί την έβαψες μετά‼!» ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ…!!!!

Πάμε τώρα στο πρωτοπαλίκαρο το δικό μας, τη δήλωσε μπροστά και τη πίσω από τις κάμερες.

Μπροστά:

«Οι δυο χώρες είναι παραπάνω από σύμμαχοι και υποστηρίζουν τις ίδιες αξίες.»

Πίσω:

«Μην ανησυχείς για τίποτα, πιστός δούλος σου αφέντη.»

Μπροστά:

«Η κυβέρνηση δίνει έμφαση στην ανάπτυξη και στις θέσεις εργασίας για τους νέους ανθρώπους.»

«Πίσω:

«Μην ανησυχείς για τίποτα τους κωλόγερους σχεδόν τους έχω ταχτοποιήσει, μέχρι το χειμώνα δε βλέπω να υπάρχει κανένας συνταξιούχος, το παλεύω να τους τελειώσω όλους. Την μέση ηλικία την έχω αχρηστέψει σχεδόν τελείως, δηλαδή ένας άντρας 35 χρονών θεωρείτε γέρος και δεν υπάρχει περίπτωση να βρει δουλειά ποτέ, μην ανησυχείς. Τέλος θα κρατήσω τα πιτσιρίκια να τους πετώ ένα κοκαλάκι να μην με δαγκώσουν κιόλας και να θεωρούν ότι τα αγαπώ για να μην μου σηκώνουν κεφάλι. Όλα τα έχω φροντίσει μην ανησυχείς σου λέω! Έχω και ρεζέρβα δούλους στην μαύρη αγορά αλλοδαπούς για τυχόν έλλειψη από δούλους!

» Μπροστά:

«Θέλω να έρθουν ξένοι επενδυτές στη χώρα μου για νέες θέσεις εργασίας.

» Πίσω:

«Πιστός δούλος σας, μπορείτε να έρθετε όποτε θέλετε τα παντελονάκια μας είναι πάντα κατεβασμένα για εσάς, θα υπάρχουν άφθονοι δούλοι που θα δουλεύουν για εσάς στην πλήρη εξαθλίωση, ελάτε και κάντε ότι θέλετε εμείς εδώ πουλάμε ότι θέλετε.”

 Μπροστά:

«Η Ελλάδα είναι ακόμα δύναμη σταθερότητας.”

 Πίσω:

«Συγγνώμη αλλά πρέπει να λέω και καμιά μπούρδα για τα χαϊβάνια τους δικούς μου.»

Αυτά δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας μας. Μετά έσκυψε ευλαβικά έγλυψε τα παπούτσια του Αμερικανού πρόεδρου, τα σκούπισε και δήλωσε… πως εμείς σας περιμένουμε. Ελάτε ελάτε πιστός δούλος σας αφέντη…….!!!!

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  Κ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>