«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Καλαμάτας – Απάντηση στη ”Νεολάια΄΄ πασοκ

Μόλις το πληροφορηθήκαμε, δυσκολευθήκαμε πολύ να το πιστέψουμε. Και μόλις το βρήκαμε, στην ιστοσελίδα της «Ελευθερίας», είναι αλήθεια πως το διαβάσαμε καμιά δεκαριά φορές, γιατί δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Αναφερόμαστε στην «Απάντηση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας σε δηλώσεις Παναγιώταρου».

Κατ’ αρχάς, ποιας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ; Υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Μεσσηνία και στην Ελλάδα ολόκληρη και δεν τα ξέρουμε; Κι αν ναι, από πότε υπάρχει; Και που συνεδριάζει; Σε ταξί (δε γιομίζετε ταξί.) ή σε. τηλεφωνικό θάλαμο;

Πάμε παρακάτω. Μας κατηγορεί, λοιπόν, αυτή η -τέλος πάντων- Νεολαία ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, ότι. παραχαράσσουμε την νεωτέρα ιστορία της Ελλάδος. Μάλιστα, χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή «υποκατάστατο της νεοφιλελεύθερης παράταξης της ΝΔ» και υποστηρίζουν ότι αυτή μας ηπροσπάθεια «γίνεται με της ευλογίες της σημερινής κυβέρνησης, της πιο δεξιάς κυβέρνησης μετά τη χούντα.».

Είμαι καλά γιατρέ μου; Τα λένε αυτά σα να μη συμμετέχει και το κόμμα τους (ή μάλλον ότι έχει απομείνει απ’ αυτό.) σ’ αυτή την κυβέρνηση, και με υπουργούς-υφυπουργούς μάλιστα! Σα να μην είναι αντιπρόεδρος αυτής της κυβέρνησης ο αρχηγός τους, Ευ. Βενιζέλος, αλλά κάποιος που του. μοιάζει καταπληκτικά. Εν τέλει, τρελοί είναι ή πάνε να τρελάνουν εμάς τους υπόλοιπους;

Σε κάποιο άλλο σημείο της ανακοίνωσής τους, οι φαντομάδες του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ αναφέρουν επί λέξει τα εξής: «

Η χώρα μας σήμερα είναι έρμαιο του Δ.Ν.Τ. της Μέρκελ και των διεθνών οίκων αξιολόγησης.».

Εδώ πλέον το θράσος περισσεύει! Αυτοί οι οποίοι έδεσαν την πατρίδα μας χειροπόδαρα και την παρέδωσαν στα νύχια του ΔΝΤ, της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων, αυτοί που είναι οι κυρίως υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, βγάζουνε και γλώσσα από πάνω! Έλεος! Τι άλλο θ’ ακούσουμε στο τέλος; Μήπως, ότι είναι και. αντιμνημονιακοί;

Τώρα, εις ότι αφορά τους «όρκους» του ταγματασφαλίτη και του εαμίτη που παραθέτουν, είναι τόσο αληθινοί, όσο και τα υπόλοιπα παραμύθια που λένε.

Τέλος, απευθύνουμε μήνυμα προς τους συντάκτες της καταγέλαστης ανακοίνωσης της «Νεολαίας

ΠΑΣΟΚ», για να το μεταφέρουν στα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, που έχουνε φάει το καταπέτασμα και  συνεχίζουν να τρώνε: ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>