«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Αυτό είναι το φυτό που σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες…

Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως… δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του …
παγκρέατος. Γνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου»ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού Κέντρου για τον Καρκίνο στην Μινεσότα www.cancer.umn.edu, η ένωση των φυτών δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών – ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine και χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, ακόμη και οι επιστήμονες που εργάζονται για το έργο είχαν μείνει άφωνοι από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ένωσης. Περιέχει κάτι που είναι γνωστό ως τριπτολίδη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μαχητής του καρκίνου σε προηγούμενη έρευνα, που πιστεύεται ότι είναι το βασικό συστατικό που μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις αντικαρκινικές ικανότητες.

Ο αντιπρόεδρος της έρευνας στο Κέντρο Καρκίνου εξήγησε στο Bloomberg:

Αυτό το φάρμακο είναι απίστευτα ισχυρό για να σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, είπε. Οπως και με πολλές άλλες ισχυρές ουσίες, όπως η κουρκούμη και το τζίντζερ, η επικρατούσα τάση στην επιστήμη είναι ακόμη αργά για να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί στην παραδοσιακή ιατρική έχουν γνωστό για ολόκληρη τη ζωή τους.

Αυτό φυσικά, οφείλεται στο γεγονός ότι απλά δεν υπάρχει χρήμα για μεγάλες εταιρείες να ερευνήσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και φυσικών ενώσεων, όπως η ένωση που βρίσκεται στο lei gong teng.

Το Turmeric (κουρκουμάς) και το τζίντζερ, για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι έχει καταπληκτικές αντικαρκινικές ουσίες που είναι σχεδόν δωρεάν σε σύγκριση με τα ακριβά και επικίνδυνα φάρμακα κατά του ουσίες και βασικό, χωρίς παρενέργειες! Παρ ‘όλα αυτά, οι μεγαλοφαρμακευτικές έχουν καταφέρει να αγνοήσουν αυτά τα μπαχαρικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμη επινοήσει χιλιάδες μελέτες που να καταδεικνύουν με δόλο την υποτιθέμενη αξία των φαρμακευτικών προϊόντων που προωθούνται από τις μεγάλες φαρμακευτικές.

http://www.athina.tv/

Μοιραστείτε το!

22 comments to ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Αυτό είναι το φυτό που σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες…

 • Εδώ και τρεις μήνες,διαγνώστηκε στον συζηγό μου,καρκίνος του παγκρέατος ανεγχείρητος και μετα από επίσκεψή μας
  στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής των Ιωαννίνων (τμήμα φυσιολογίας-επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας,ο καθηγητής,
  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ.
  Χορηγήθηκε μια βιταμινική-αντιοξειδοτική συνταγή,η οποία θα δημιουργήσει αλκαλικό περιβάλλον και,συγχρόνως
  το αντικαρκινικό βότανο Leigong teng.
  Για σαράντα ημέρες,δεν θα κάνει καμία φαρμακευτική παρέμβαση,στην συνέχεια θα κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις,
  και θα σας περιγράψω την κατάσταση!
  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!!

  • Αγαπητή φίλη σε ευχαριστώ που με ενημερώνεις, υπάρχει πολύς κόσμος με πόνο, σας εύχομαι κάθε επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!!! Και θα ήθελα αν υπάρξουν καλά αποτελέσματα ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ να με ενημερώσεις να βοηθήσουμε τον κόσμο. Καλή σας νύχτα.

  • Ρούλα

   Σας παρακαλώ κυρία Ευαγγελία ενημερώστε με αν κάνατε εξετάσεις και ποια ήταν τα αποτελέσματα. Εχω και γω σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου και σκέφτομαι να πάρει το leigong teng. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

 • ΜΑΡΙΑ

  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ

  • Αγαπητή κυρία δεν δίναμε να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες, μια κυρία που ο άντρας της κάνη χρίση του φαρμάκου περιμένω να δούμε τα αποτελέσματα για να μπορούμε εκ του ασφαλούς να δώσουμε πληροφορίες, πάντως νομίζω ότι το ποιο σωστό είναι να πας στην Κινέζικη πρεσβεία!

 • sas parakalo eyxome ta kalytera exei kai o dikos mou to idio provlima mipos tha mporousame na epekinonisoume kyria eyagelia;

 • Valantis

  Καλησπέρα,

  Προσπάθησα να επικοινωνήσω στο εμαιλ αυτό ανεπιτυχός διότι φένετε οτι το εμαιλ δεν υπάρχει…
  Υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας με την κυρία Ευαγγελία?

  • καλησπέρα φίλε μου δεν εχω άλλο τρόπω δυστυχώς, ίσως να την ενοχλούσαν πολύ και άλλαξε εμαιλ, τι να σου πω νομίζω όμως όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που είναι άρρωστοι και πονάνε καλά είναι να δίνεις ένα τηλέφωνο ή ένα εμαιλ στην ιστοσελίδα και αφού σε ρωτάει να το δίνει, τώρα έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα που μόνο η κυρία μπορεί να το λύσει, ας επικοινωνήσει μαζί μου την παρακαλώ πολύ.

 • giannis

  Καλησπέρα, μήπως έχει κανείς νέα από την Κ. Παπαδοπούλου Ευαγγελία? Αν η ίδια μπορούσε να μας ενημερώσει, να μάθουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες?Σας ευχαριστώ πολύ

  • Αγαπητέ φίλε είμαι πολύ στενοχωρημένος με αυτήν την υπόθεση. Είπα να βοηθήσω αλλά βγήκε στραβό, όταν θέλεις να βοηθήσεις συνανθρώπους σου δεν μπορείς να σκεφτείς ότι κάποιοι θα δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Για αυτό ζητώ συγνώμη για αυτούς που δεν απαντούν στον πόνο και αν ακόμα τους ενοχλούσαν με ερωτήσεις. Στο εξής θα ζητώ τηλέφωνο διαφορετικά δεν θα ανεβάζω κάτι που δεν είναι χρήσιμο.

 • ΓΕΩΠΟΝΟΣ

  Χαιρετε,

  Το έχω προμηθευτεί το προϊόν όμως δεν το χρησιμοποίησα σε ασθενή συγγενή μου τελικά, διαβάζοντας επιστημονικές μελέτες για τα στοιχεία που περιέχει, υπάρχει η περιπτωση δημιουργίας αιμοραγίας, οπότε σε μετεγχειρητικα ασθενείς ειδικά δεν ενδείκνυται..

  Ευχαριστώ.

 • ΓΕΩΠΟΝΟΣ

  Προτείνω, σε αρχικα στάδια και προλυπτικά την χρήση του ελληνικού βοτάνου, Λαδανιά ή κονούκλα. υπάρχει παντού σχεδον…βέβαια πάντα να συμβουλευόσαστε τον Ιατρό σας, Κουράγιο σε όλους!! Η πραγματική αγάπη, και η ψυχολογία βοηθάνε, ίσως ακομα και ενα κατοικίδιο που θα δειξει την αγαπη του, και αυτό.

 • xrysa

  καλημέρα
  ψάχνω τηλέφωνα ή e-mail αλλά δυστηχώς δεν έχει σταθεί τυχερό να επικοινωνήσω ..
  έχετε κάποιο στοιχείο που μπορεί να με βοηθήσει ??
  Ευχαριστώ

 • PANOS

  POY TO VRHSKOYME TO FITO YPARXH STIN ELLADA???????

 • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( Μεγαλούτσικος)

  Χαιρετώ σας Προ τεσσάρων μηνών, αντιμετωπίσαμε σοβαρότατο πρόβλημα, με την υγεία της κόρης μου, λόγω
  δυσκοκοίλης, λήψη κορτιζονούχων, εν συνεχεία: αυτοάνοση – ιδιοπαθής θρομβοπενική πορφύρα.
  Τα αιμοπετάλια(plt) = 27.000 απο φυσιολογικες τιμές:150.000 με 400.000, κινδύνευε η ζωή της.
  Γιατροί: (ίσως) αφαίρεση οργάνων: σπλήνα σε πρώτο στάδιο….
  Στην Αυστραλία στην δημόσια υγεία, εφαρμόζεται και η εξέταση του βιοσυντονισμού.
  Κάλεσα μια κυρία, που εφαρμόζει τον βιοσυντονισμό και την άλλη ημέρα τα αιμοπετάλια της κόρης μου έγιναν
  52.000 και την επόμενη εβδομάδα 81.000 και σήμερα, είναι κοντά στα 200.000.
  Χωρίς κανένα φάρμακο. Μάθετε για τον βιοσυντονισμό, απο το διαδίκτυο. Η κυρία που άμεσα μας βοήθησε, λέγεται: Μαρία Κιοσσέ – Αργυρίου, κατοικοί στον Τρίλοφο περαίας Νομού Θεσσαλονίκης κιν.τηλ. 6937 246 555.

 • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( Μεγαλούτσικος)

  Το κιν. τηλ. μου είναι: 6972.868.787. χαιρετώ σας

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>