«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ” ΤΟΥ ΕΠΑΜ ;

ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΞ΄ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ

BINTEO

OIMOΣ-ΑΘΗΝΑ

Με πολύ περίσκεψη δημοσιεύουμε αυτήν την είδηση καθώς ο χώρος του Ε.ΠΑ.Μ είναι ιδιαίτερα φιλικός και αγαπητός, αλλά ακριβώς γιαυτό και επειδή φίλοι μάς έστειλαν την είδηση αυτή δίνοντάς της τον τίτλο “EKKΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ…” θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει γνωστή αυτή η αντιπαράθεση για να ανοίξει μια γόνιμη συζήτηση γι αυτόν τον χώρο που είναι πολύτιμος μέσα στο ευρύτερο πατριωτικό κίνημα ενάντια στους ξένους κατακτητές και τους ντόπιους δωσίλογους.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τον Οδυσσέα Γιακουμάκη, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. να καταγγέλει την ανυπόγραφη ανακοίνωση με την οποία ματαιώθηκε η συμμετοχή των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. στην διαδήλωση κατά του Σόιμπλε και εξ αφορμής αυτού θέτει και πολύ σοβαρά ζητήματα για την λειτουργία και την περαιτέρω πορεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Η ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες,

Παρακαλώ ενημερώστε τα μέλη και τους φίλους μας ότι:

Σήμερα Πέμπτη 18 Ιούλη ημέρα άφιξης του γερμανού υπουργού οικονομικών στην Αθήνα η προγραμματισμένη οργανωμένη κινητοποίηση διαμαρτυρίας του Ε.ΠΑ.Μ. ματαιώνεται

πρώτον γιατί μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει αναφερθεί καμία προγραμματισμένη συγκέντρωση από κανέναν οργανωμένο φορέα(!!!)

και δεύτερον γιατί υπάρχει αστυνομική απαγόρευση των πολιτικών συναθροίσεων και της κυκλοφορίας από τις 9:00 πμ έως και τις 8:00 μμ στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας(!!!!!!!)

(βλέπε παρακάτω 2. ανακοίνωση της Αστυνομίας).

Ο Σόιμπλε θα παραμείνει για λίγες ώρες στην Αθήνα και, απ’ ότι μάθαμε, θα παραβρεθεί και σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στο “HILTON” από τις 11:30 έως τις 14:00 με εισιτήριο 90 € για μέλη και 120 € για μη μέλη!!!! (βλέπε παρακάτω 1. ανακοίνωση του Επιμελητηρίου)

1.

ACTUNG GRIECHEN!!!!

Veranstaltung mit dem Finanzminister der Bundesrepublik Deutschland Herrn Dr. Wolfang Schäuble

AHK Griechenland – Events-Hauptkategorie, DGIHK-Events

Beginn: 18.07.2013 11:30

Ende: 18.07.2013 14:00

Ort: Athens Hilton Hotel, Saal Terpsichori

Kalender-Logo

Termin speichern

Teilnahmebeitrag:

90.-€ Mitglieder

120.-€ Nicht-Mitglieder

Ansprechpartner:

Elisa Liouta

Tel. (+30) 210 64 19 038

e.liouta(at)mail.ahk-germany.de

____________

2.

Από www.capital.gr, Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 18:25

Αποκλεισμένο το κέντρο λόγω της επίσκεψης Β. Σόιμπλε

Αποκλεισμένο θα είναι την Πέμπτη το κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε.

Ειδικότερα, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, αύριο (18 Ιουλίου 2013), ημερομηνία επίσκεψης στη χώρα μας του Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας κ. Β. Σόιμπλε, λόγω των μέτρων ασφάλειας και των ρυθμίσεων κυκλοφορίας των οχημάτων, δεν επιτρέπονται, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 09.00 έως 20.00, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους:

Β. Αμαλίας (από τη συμβολή της με την Β. Όλγας) – αριστερά Σουρή – συνέχεια Ναυάρχου Νικοδήμου – δεξιά Βουλής – δεξιά Κολοκοτρώνη – συνέχεια Αμερικής – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγινίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), όπως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών « Ελ. Βενιζέλος » έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό 100 μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), όπως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά το μήκος τους, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

O OΔΥΣΣΕΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ , ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ “ΑΠΟΦΑΣΗ”…ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ VMEDIA [ 23-72013 ]

Video streaming by Ustream

http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/07/blog-post_25.html

Leonidas C. Aposkitis” phileon@ath.forthnet.gr

george@mantzaris.euexcepting

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>