«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καταγγέλλω τους στρατηγούς και αξιωματικούς ως τους υπ αριθμόν ένα προδότες!!!

Στρατηγοί ικανοί μόνο για χούντα και προδοσία όπως της Κύπρου τα Ίμια τα μνημόνια κ.α!

Στρατηγοί και αξιωματικοί που τα γαλόνια τα πήραν πλένοντας τα βρακιά της γυναίκας τους!

Αξιωματικοί που ζούσαν ζωή χαρισάμενη από το αίμα του Ελληνικού λαού και του ανταπέδωσαν και ανταποδίδουν μόνο αχαριστία και προδοσία!

Αξιωματικοί που ήξεραν να λένε στους στρατιώτες τους το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα και να τους βασανίζουν για αυτό, αλλά που αυτοί το άφησαν το καθήκον αυτό κάτω από το στριγκάκι της γυναίκα τους ή την ποδιά της στην κουζίνα‼ Αλήθεια έμαθαν ποτέ τον όρκο των Ελλήνων;;;;

Αμφιβάλλω;;;

Αν τον είχαν διαβάσει θα ήταν αληθινοί αξιωματικοί.

Μάθανε ποτέ τον ρόλο τους μέσα από το σύνταγμα της Ελλάδος;

Αμφιβάλλω;;;

Αν ήξεραν τον ρόλο τους, θα ήταν με τον λαό και θα τον προστάτευαν με κάθε τίμημα και δεν θα τον άφηναν στους σφαγείς εχθρούς και προδότες να τους αποδεκατίζει.

Θα πει κάποιος σημεία των καιρών;;;

ΌΧΙ!!!

δεν το αποδέχομαι, για τον στρατό δεν υπάρχουν σημεία των καιρών.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ στρατό που διοικείται από Έλληνες αξιωματικούς και θα ζητιάνευε σαν τους χειρότερους επαίτες από τον εχθρό‼!

Αλήθεια όλα εκείνα τα σιρίτια που κρέμονται μπροστά σας και εκείνες οι χιαστές στον ώμο σας, που κατακτήθηκαν;

Στην κουζίνα της γυναίκας σας, δώρο από το ΝΑΤΟ, πρόταση από τους φίλους σας Αμερικανούς , Άγγλους, Γερμανούς, από τους κολλητούς πολιτικούς ή από τον φιλειρηνικό οργανισμό δολοφόνων τον ΟΗΕ;;;

Φυσικά δεν μιλώ για τους ελάχιστους άξιους!

Αλήθεια κύριοι στρατηγοί και όλοι οι αξιωματικοί, ξανά τονίζω πλην ελαχίστων, που υποδείξατε την χρησιμότητα σας για το χρέος σας στην πατρίδα και τον Ελληνικό λαό που σας πλήρωνε και πληρώνει με αίμα και στερήσεις;;;;;

Στην Κύπρο‼!

Στα Ίμια που ο αλήτης ο Πάγκαλος με τον Προδότη Σημίτη είπε με θράσος ότι την σημαία την επήρε ο αέρας και ευχαρίστησαν τον εχθρό Αμερικανό ξεχνώντας τα θύματα του ελικοπτέρου!

  Γιατί επιτρέψατε να πουλήσουν τον ΕΛΣΑΤ τον Ελληνικό δορυφόρο το μάτι του στρατού, γιατί επιτρέψατε να κλείσουν τα στρατόπεδα όταν οι Τούρκοι και οι Αλβανοί με τα Σκόπια οργιάζουν γύρο μας και στο Αιγαίο και στην Θράκη και στην Βόρειο ήπειρο και στην Μακεδονία;;;;

Και τώρα ο Ελληνικός λαός που σας ζητά την βοήθειας σας την αρνείστε, σαν τα πιο δειλά ανθρωπάρια!

Τώρα που ο Ελληνικός λαός σας εκλιπαρεί εσείς έχετε βγει και κάνετε συμφωνίες σαν τις πόρνες στην Συγγρού για το μισθολόγιο σας‼!

Τώρα που ο Ελληνικός λαός σας καλεί σαν σωτήρες του συντάγματος μαζί του να πετάξετε τους προδότες και να σώσετε την Ελλάδα. Όχι σαν Χούντα αλλά σαν νόμιμοι προστάτες και υπεύθυνοι για την τήρηση του συντάγματος, εσείς εξαργυρώνετε τις θυσίες του Ελληνικού λαού σε ταπεινές συμφωνίες επιδομάτων ή της σύνταξής σας, αδιαφορώντας όχι μόνο για την πατρίδα σας και τον Ελληνικό λαό, αλλά και τους τίμιους πατριώτες συναδέλφους σας‼!

Τι σκατά αξιωματικοί είσαστε μπορείτε να πείτε στον Ελληνικό λαό;;;;

Κάνατε την κορόιδα στα μνημόνια που παραδίδουν την χώρα μας στο εχθρό και παραβίασαν το σύνταγμα κατά κόρον!

Κάνατε την κορόιδα στον αποκεφαλισμός ΑΞΙΩΝ αξιωματικών!!!

Αδιαφορείτε για τα δεινά του Ελληνικού λαού που είναι αθώος αφού άφησε τις τύχες του σε σας τους θεματοφύλακες του συντάγματος!

Αν όμως σας καλέσουν για μια χούντα ξενοκίνητη Από την Αμερική, την Γερμανία, την Αγγλία, ή ντόπιοι προδότες θα είσαστε πρώτοι που θα βασανίσετε τον Ελληνικό λαό, για να δείξετε την στρατιωτική σας πυγμή‼

Ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας‼‼

Πρέπει να ξέρετε ποιος σας καταγγέλλει, είμαι πατέρας 4 παιδιών, τα τρία είναι αγόρια!

Τον ένα τον παίρνατε από την δουλειά του σαν πεζοναύτης που είναι και χωρίς να το ξέρω και τον βάζατε στο νησάκι σε βραχονησίδα δίπλα στα Ίμια και εγώ και η μητέρα του μέχρι να γυρίσει πεθαίναμε κάθε λεπτό!

Στο τέλος τον διώχνατε και του λέγατε με θράσος και χωρίς ντροπή να πάει στον ΟΑΕΔ να πάρει πέντε ευρώ αποζημίωση‼‼ Τώρα είναι άνεργος με ένα παιδί, όπως και χιλιάδες άλλοι άνεργοι νέοι που τους κάνατε ηθικό-διδασκαλία περί πατρίδας, πώς να θυσιάζονται για αυτήν και η πατρίδα τους θα τους προστατεύει μετά σαν Έλληνες πολίτες.

Ξεφτίλες, και προδότες είσαστε εσείς οι γαλονάδες μπάτλερ και Όχι οι πολιτικοί που είναι περαστικοί προδότες!

  Αφήσατε αυτούς τους προδότες να σας αγοράζουν με μια αυξησούλα ή μια προαγωγή τόσο χαμηλά πέσατε‼‼

Κουρνιάζει η φρίκη στην ψυχή, όχι από την πείνα και την δυστυχία αλλά από την προδοσία σας‼!

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>