«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ- Της Θωμαής Στεφανοπούλου

Παρέλαση τυράννων.

Γερμανοί, Γάλλοι, Αμερικανοί, υπουργοί, πρωθυπουργοί…Ένας ένας καταφθάνουν και με το προσωπείο του «Καλού Σαμαρείτη» δίνουν συγχαρητήρια στον πιστό Σαμαρά και δηλώνουν ότι

«στηρίζουν την Ελλάδα». Στην πραγματικότητα στηρίζουν τον ανεκδιήγητο πρωθυπουργό μας στην προσπάθεια που κάνει, με τόσο ζήλο και συνέπεια, για να διαλύσει την ίδια του την πατρίδα. Να τούς δώσει στο πιάτο ό,τι ζητήσουν, να κάμψει το φρόνημα των Ελλήνων και κάθε μορφή αντίδρασης, να τους οδηγήσει στην απόγνωση και την αυτοκτονία, να τους εκδιώξει από τη χώρα προκαλώντας ποσοστά ανεργίας που δεν έχουν προηγούμενο, να αφήσει το οικόπεδο ξέφραγο, χωρίς ιδιοκτήτες, χωρίς ονειροπαρμένους πατριώτες που ουρλιάζουν ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΟΥΣ.

Η Ελλάδα πια, δεν είναι κράτος, δεν είναι πατρίδα κανενός, είναι μόνο ένα χρεωμένο μαγαζί, ή καλύτερα το μαγαζί τους, που τα λιμανάκια της, τα νησιά της οι ομορφιές της, τα μνημεία της, ακόμα και η ίδια η ιστορία της θεωρείται «στοκ» προς αγοροπωλησία. Ένα κατάστημα με την ταμπέλα κρεμασμένη στην βιτρίνα: «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ»

 

Και πετούνε τα όρνεα πάνω από το κουφάρι της , ορμούν να αρπάξουν, να φάνε από τα σπλάχνα της, να χορτάσουν…

 

Και συ πατρίδα…ωσάν Προμηθέας-Δεσμώτης υπομένεις βουβά το ταπεινωτικό μαρτύριο. Είν’ η τιμωρία σου που ‘δώσες το φως της γνώσης στους λαούς όλου του κόσμου. Που δίδαξες τις τέχνες και τα γράμματα, που γέννησες τις επιστήμες, μα πάνω απ’ όλα που όρθωσες βλάσφημα το ανάστημά σου απέναντι στην Εξουσία τους.

Εκείνοι διοικούν και εκείνοι ορίζουν. Δεν θα σταθείς εσύ τώρα εμπόδιο στα σχέδιά τους. Ότι κι αν γέννησες θα συντριβεί γιατί είναι επικίνδυνο.

 

Μια γυναίκα πριν λίγες μέρες, ως σύγχρονη Αντιγόνη που υπακούει πρώτα στον Θείο νόμο και όχι στον ανθρώπινο, φώναξε κατάμουτρα στον κατακτητή «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ»!!!…δεν με νοιάζουνε οι νόμοι σας, δεν με σταματούν οι προσταγές σας, ούτε αν παρανομώ ή αν τιμωρηθώ γι αυτό που κάνω. Εγώ έχω χρέος να προστατέψω την πατρίδα μου.

 

Να θυμάστε λοιπόν τύραννοι:

Η πατρίδα μου δεν σταμάτησε ποτέ να γεννά Αντιγόνες.

 

Η πατρίδα μου δεν είναι μόνο η γη που την πατώ, η γη που κληρονόμησα από τους παππούδες μου.

 

Δεν είναι μόνο η χώρα του ήλιου και της θάλασσας.

 

Η πατρίδα μου δεν είναι μόνο απέραντες ομορφιές γελαστά πρόσωπα και φιλόξενα σπίτια.

 

Η πατρίδα μου δεν είναι μόνο ένδοξοι άνδρες, και ατρόμητες γυναίκες.

 

Δεν είναι η λεία που θα αρπάξετε, ούτε ο ανεξάντλητος πλούτος που κρύβεται μέσα στη γη και κάτω από τον βυθό της.

 

Η πατρίδα μου τύραννοι είναι Ιδέα, Αξία και Ιδανικό σκεπτόμενων ανθρώπων. Πνεύμα και Δίδαγμα Ελευθερίας, Αναζήτηση Αλήθειας, Οδός που οδηγεί στο Μέτρο στην Αρετή και στην Απλότητα.

Προσκυνούν το χώμα της άνθρωποι από όλο τον πλανήτη, την θαυμάζουν, την αγαπούν , την σέβονται και διδάσκουν την ιστορία και τις αξίες της όλοι λαοί.

 

Να ξέρετε το λοιπόν τύραννοι, όλα τούτα, δεν πολεμιούνται, δεν ληστεύονται μήτε με δόλο αρπάζονται. Γιατί η πατρίδα μου δεν είναι θνητή. Είναι Έννοια που μεταλαμπαδεύεται. Κι αν προς στιγμή αισθάνεστε κυρίαρχοι και νομίζετε ότι την αλώσατε, την σαρώσατε και την κατάπιατε, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η Ελλάδα της ντροπής, της κατάντιας, του διασυρμού και της χλεύης, θα γίνει όμορφη, λαμπρή και δυνατή.

Και αν έχετε ακούσει για τον Προμηθέα, θα ξέρετε, ότι όσο κι αν κατασπάραζαν τα σπλάγχνα του όρνεα, εκείνα ξαναγεννιόταν.

 

Από εδώ και πέρα.να φοβάστε τύραννοι,

Η πατρίδα μου θα ορθωθεί ξανά μπροστά σας, ομορφότερη από πριν, λαμπρή και ένδοξη, και με το αθάνατο πυρ της, θα κατακάψει το ψέμα σας, τα ανόσια έργα σας, τα ύπουλα σχέδιά σας, τις αόρατες φυλακές σας.

Μάθετε τύραννοι…

Πάνω στο πληγωμένο σώμα της πατρίδας μου, είναι το χέρι του Θεού.

http://www.triklopodia.gr/2013/07/blog-post_23.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>