«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια διευκρίνηση σε αυτούς που λένε ότι είμαι χρυσαυγητης.  Η ιστοσελίδα αυτή δεν είναι με κανέναν παρά μόνο με την πατρίδα μου και τους αληθινούς πατριώτες και με την αλήθεια και προσέχει την δεοντολογία κοινώς αντικειμενικότητα  και εγώ δεν πληρώνομαι για αυτό που κάνω! Η χρυσή αυγή τιμά την ιστοσελίδα και την τιμώ και εγώ! Τα άλλα αποβράσματα και κυρίως του ΠΑΣΟΚ αν και ήμουν ανώτερο μέλος της επί δεκαετίες από το ΠΑΚ, εδώ και δέκα χρόνια δεν υπάρχω και δεν με ενοχλούν εκτός από τον ίδιο τον Βενιζέλο που δεν τον ανεβάζω γιατί ανήκει στους προδότες! Ας κόψουν τις μαλακίες και ας αντιπαρατεθούν  με την χρυσή αυγή σε διάλογο όχι υπόγεια και αθέμιτα αντιδημοκρατικά μέσα,  αλλά όλα κάτω από το άπλετο φως!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εις ότι αφορά την πανελλαδική αναρχοκομμουνιστική συγκέντρωση και πορεία μίσους που βρώμισε την πόλη μας το Σάββατο, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

1ον) Συγχαίρουμε τους διοργανωτές, διότι σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων και σε μια πόλη που απέχει πλέον 2 ώρες από την Αθήνα και 1 ώρα από τις πόλεις της Πελοποννήσου, έκαναν πανελλαδικό συλλ-αλητήριο με 1.000 άτομα. Σίγουρα πρόκειται για πολύ σπουδαίο. κατόρθωμα.

2ον) Ο ΣΥΡΙΖΑ, που δήθεν νοιάζεται για τους εξαθλιωμένους από το Μνημόνιο Έλληνες, προτίμησε να πληρώσει όλα τα έξοδα (τα 15 λεωφορεία, τις μικροφωνικές κ.τ.λ.) για μια εκδήλωση ακραίου μίσους, παρά να τα δώσει σε όσους Έλληνες έχουν ανάγκη. Αντιθέτως, η Χρυσή Αυγή, διοργανώνει -για πολλοστή φορά- μεγάλη διανομή τροφίμων για τη φτώχεια, την 24η Ιουλίου στην Αθήνα. Αυτή είναι η διαφορά μας απ’ αυτούς που δε δίνουν ούτε του Αγγέλου τους νερό.

3ον) Οι «δημοκρατικοί πολίτες» που κουβάλησε η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ, κράδαιναν ρόπαλα και κραύγαζαν τα ανατριχιαστικά συνθήματα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» και «Τότε στο Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά». Να τους χαίρεται!

4ον) Ανάμεσα στους «δημοκρατικούς πολίτες» του ΣΥΡΙΖΑ είδαμε και κάποια κουνιστά και λυγιστά στελέχη της τοπικής ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ). Πρόκειται γι’ αυτούς που μέχρι πριν από έναν μήνα ήταν απολύτως συνυπεύθυνοι της δυστυχίας μας! Νομίζουν πως εξαγνίστηκαν τώρα;

5ον) Κάποια καταγέλαστα παρακρατικά όργανα του συστήματος της δυστυχίας μας, που όμως το παίζουν πολύ. επαναστάτες, δήλωναν ότι «το κράτος φοβήθηκε τις λαϊκές αντιδράσεις και γι’ αυτό απαγόρευσε την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής». Μήπως μπορούν να εξηγήσουν στο λαό, πως το κράτος στη συγκεκριμένη περίπτωση. φοβήθηκε τις «λαϊκές αντιδράσεις» του περιφερόμενου τσίρκου των 1.000 «αντιφασιστών» κι έκανε πίσω, αλλά δε φοβάται τις λαϊκές αντιδράσεις 10.000.000 Ελλήνων στα Μνημόνια, στους φόρους, στα χαράτσια, στο 1,5 εκατομμύριο ανέργων κ.τ.λ. Σ’ αυτά γιατί δεν κάνει πίσω;

6ον) Η εκδήλωσή μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ από το μνημονιακό κράτος του γερμανόδουλου (φον) Αντωνάκη. Ούτε «ματαιώθηκε», ούτε «ακυρώθηκε», όπως λένε τα ΜΜΕ και οι διάφοροι. επαναστάτες, προφανώς γιατί τώρα τους έπιασαν οι. ντροπές! Και πρόκειται για την πρώτη και τη μόνη απαγόρευση εκδήλωσης πολιτικού κόμματος από το 1974 μέχρι σήμερα. Γιατί μόνο εμάς τρέμει το διεθνές σύστημα εξουσίας και τα ντόπια τσιράκια του!

7ον) Στην απαγόρευση συνετέλεσε τα μέγιστα και ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας. Διότι, όπως γράφει η απόφαση απαγόρευσης: «η άδεια που είχε δοθεί στις 20 Μαΐου στην Χρυσή Αυγή, ανακαλείται μετά από σειρά παρεμβάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας.». Και σε άλλο σημείο της γράφει για: «την πραγματοποίηση έργων οδοποιίας από το Δήμο, στον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου του Λιμενικού Ταμείου». Επίσης, ο δήμαρχος Νίκας, ο οποίος είχε. ανησυχίες μήπως διαταράξουμε την ομαλή ζωή της πόλης με την εκδήλωσή μας, περιέργως δεν εξέφρασε καμιά τέτοια ανησυχία για το αίσχος του Σαββάτου και την προσβολή της μνήμης των θυμάτων του Μελιγαλά. Αυτό συνέβη διότι ο Π. Νίκας άγεται και φέρεται από τη μικρή μειοψηφία των αριστερών της πόλης μας. Όμως, συνοδοιπόρε των κομμουνιστών Π. Νίκα, όλα εδώ πληρώνονται! Και η «πληρωμή» σου θα γίνει στο ακέραιο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές- και στον 1ο αλλά και στον 2ο Γύρο. Γι’ αυτό, αποχαιρέτα τη δημαρχία που χάνεις.

Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Καλαμάτα xryshayghkalamatas@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>