«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι λέτε ρέ… συκοφάντες!!! Ο Στουρνάρας που θα μας σώσει, είναι απατεώνας!!!

Εκτεθειμένος ο Στουρνάρας για τις μπίζνες (!) της συζύγου του!

20130720-124713.jpg

Έκθετος και μετέωρος στην κοινή γνώμη, παρά τις πρόσφατες απόπειρες διάψευσης, παραμένει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, όσον αφορά τις συνεχείς καταγγελίες για μπίζνες της συζύγου του και των δύο θυγατέρων του, οι οποίες μέσω κερδοσκοπικής εταιρίας λαμβάνουν συνεχώς «ρευστό» από το ελληνικό Δημόσιο, συμφύονται και διαπλέκονται με τζίρο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που βγαίνουν από τα δημόσια ταμεία.

Σε μια περίοδο ισχνών αγελάδων και χρεοκοπίας της χώρας, από τον προηγούμενο Δεκέμβριο του 2012 με έγγραφα ντοκουμέντα αποκαλύπτεται και μέσω του Κοινοβουλίου ότι η αγαπημένη σύζυγος του συνομιλητή της τρόικας Λίνα Νικολοπούλου (ως ιδιοκτήτρια της Mindwork Business Solution) συμμαχώντας επιχειρηματικά με τη διαφημιστική εταιρία V+O ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., στην οποία φέρεται ως μέτοχος και ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, θησαυρίζουν με δημόσιο χρήμα.

Η υπόθεση βγήκε στη φόρα τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Τότε, σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, «το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας, της Εθνικής Σχολή Δημόσιας Υγείας, στις 13-15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο “Hilton” διοργανώθηκε από την εταιρία Mindwork Business Solutions, διευθυντικό στέλεχος της οποίας, είναι η κυρία Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του κ. Γιάννη Στουρνάρα, ενώ ο ίδιος ο υπουργός ήταν επίσημος ομιλητής».

Ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος ζητούσε να μάθει πόσο κόστισε το εν λόγω συνέδριο και ποιο ποσό εισέπραξε για τις εργασίες της η εταιρία Mindwork, αν διενεργήθηκε διαγωνιστική διαδικασία ή πρόκειται περί απευθείας αναθέσεως, ποιες άλλες, διοργανώσεις εκδηλώσεων για λογαριασμό του Δημοσίου έχει αναλάβει η Mindwork Business Solutions και με ποια ποσά έχει αμειφθεί για καθεμία από αυτές».

Οπως γινόταν γνωστό εκείνες τις μέρες, η εταιρία της συζύγου Στουρνάρα (με τελάλη marketing τον

ίδιο τον υπουργό) είχε ξεκινήσει τις «αργομισθίες» και τις «παροχές υπηρεσιών» σε κλάδους του υπουργείου Υγείας από το 2009.Μόλις προχθές βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προεξαρχούσης της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατήγγειλαν ότι οι σύμμαχες εταιρίες συζύγου Στουρνάρα – Θ. Βαρβιτσιώτη (στη μετοχική σύνθεση εμπλέκεται και το όνομα του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου) παίρνουν 435.666 ευρώ από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για μια καμπάνια κατά της πολυφαρμακίας.

Στην ίδια κοινοβουλευτική ερώτηση αναφέρεται ότι ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ Γιάννης Τούντας ανέθεσε (αρ. πρωτ. 65260) κατόπιν διαγωνισμού την εκστρατεία ενημέρωσης του ΕΟΦ για την πρόληψη της πολυφαρμακίας αντί 435.666 ευρώ στις διαπλεκόμενες εταιρίες.

Στις 29 Μαΐου 2013 ο ΕΟΦ (με την υπ’ αρ. πρωτ. 42584 απόφασή του) ενέκρινε τη δαπάνη ύψους 76.011,66 ευρώ για την πληρωμή στις εταιρίες ενός τμήματος του έργου αυτού.

«Αποτελεί εξίσου προκλητική επιλογή η δαπάνη τόσο υψηλού ποσού για ενημερωτική καμπάνια εναντίον της πολυφαρμακίας, σε μια περίοδο κατά την οποία διακυβεύεται καθεαυτή η πρόσβαση στην αναγκαία φαρμακευτική αγωγή, ακόμη και των καρκινοπαθών, των χρονίως πασχόντων, των ανθρώπων που προσπαθούν να παλέψουν για τη ζωή τους» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στα ερωτήματα των βουλευτών του.

Η υπόθεση διαπλοκής αποκτά διαστάσεις ευρύτερου σκανδάλου, αφού είχε αποκαλυφθεί ότι η εταιρία Στουρνάρα και θυγατέρων ήταν αμφίβολο αν μπορούσε να «χτυπήσει» δημόσιους διαγωνισμούς λόγω καταδικαστικής απόφασης του παρελθόντος (εξαιτίας μη έγκαιρης καταβολής ασφαλιστικών εισφορών).

Η απάντηση του υπουργούΣε απάντηση που έδωσε έπειτα από επτά μήνες αναφορών και καταγγελιών ο υπουργός Οικονομικών, μεταξύ άλλων, παραδέχεται την εταιρική εμπλοκή της συζύγου του σε μπίζνες με το Δημόσιο, προσπαθεί να απαλύνει το σκάνδαλο ισχυριζόμενος ότι οι διαγωνισμοί έγιναν προτού ο ίδιος αναλάβει καθήκοντα εντολοδόχου της τρόικας και επιβεβαιώνει την καταδικαστική απόφαση της συζυγικής εταιρίας «για υπόθεση που εκδικάστηκε το 1984». Στην ανακοίνωσή του επίσης κάνει λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες, και ομιλεί για οικογενειακά «διαυγή και κρυστάλλινο βίο».

Στέφανος Χίος πηγή

Ακτιβιστης

george mantzaris george@mantzaris.eu

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>