«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένα συμβόλαιο «θανάτου» που δεν μπορούν να «σπάσουν»… ξενοκίνητοι ηγέτες!

Ένα συμβόλαιο θανάτου που για να «σπάσει» χρειάζεται πνευμόνια, αποφασιστικότητα και τσαμπουκά!!!!!!!!!!!!

Γράφτηκε από τον Καμαρίδης Τένης

Το πολυνομοσχέδιο ψηφίσθηκε όπως ψηφίσθηκαν και τα προηγούμενα από «προηγούμενους», όπως θα ψηφισθούν και τα επόμενα από τους «επόμενους»! Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι τελικά θα «περνούσε» και αυτή η χάρτα, γιατί απλούστατα, το όλο σύστημα όπως έχει δομηθεί δεν επιτρέπει διαρροές τελευταίας στιγμής ή έστω αρκούντος διαρροές, ώστε να διαφοροποιηθούν τα προβλεπόμενα…

Από την στιγμή που υπογράφηκε το πρώτο μνημόνιο και η πρώτη κατάπτυστη, τρισάθλια και ελεεινή σύμβαση μεταξύ της κυβέρνησης Παπανδρέου και της τρόικας, ήταν αναμενόμενο λίγο- πολύ τι θα ακολουθούσε!

Ένα συμβόλαιο θανάτου που για να «σπάσει» χρειάζεται πνευμόνια, αποφασιστικότητα και τσαμπουκά, όχι όμως από κακέκτυπα του… Τσε Γκεβάρα, αλλά από ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ηγέτες που θα είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την όποια πολιτική τους σταδιοδρομία και τα όποια προσωπικά οφέλη στον βωμό του κοινού- εθνικού συμφέροντος! Τι σημαίνει αυτό;

Επιτρέψτε μου να κάνω μια μικρή αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και να υπενθυμίσω ότι μετά τον Καποδίστρια όλοι ανεξαιρέτως οι κυβερνήτες της χώρας ήταν είτε ξενόφερτοι, είτε ξενοκίνητοι, είτε ξενοθρεμμένοι, είτε ξενόδουλοι! Άρα το εθνικό συμφέρον τις περισσότερες φορές έμπαινε κάτω από αλλότρια συμφέροντα τα οποία πρέσβευαν οι εκάστοτε κυβερνήτες μας, γιατί διαφορετικά… δεν θα μπορούσαν να ήταν κυβερνήτες μας!

Υπενθυμίζω το τι συνέβη χθες, αλλά και την προηγούμενη φορά με την επίσκεψη Μέρκελ στο κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας με την άφιξη του Χίτλερ Νο2 Φον Σόιμπλε… Περιορισμός ελευθεριών και δημοκρατίας που συναντήσαμε μόνο στα χρόνια της επταετίας! Σε ΚΑΜΙΑ άλλη χώρα της Ευρώπης δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό κάτι τέτοιο από τους πολίτες, γιατί την ίδια στιγμή θα έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση!

Και αυτό το καταγράφω προς επίρρωση της αρχικής μου σκέψης, ότι δηλαδή από την στιγμή που οι πολιτικοί μας είναι υποτελείς στις ξένες δυνάμεις, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο!

Ο κος Σόιμπλε δεν ήρθε ούτε να δώσει περισσότερο χρήμα, ούτε να προσθέσει επικοινωνιακά στο προφίλ της Ελληνικής κυβέρνησης… Ήρθε αποκλειστικά και μόνο για το δικό του πολιτικό προφίλ ενόψει των γερμανικών εκλογών και συγχρόνως να «τακτοποιήσει» και μερικούς ημέτερους γερμανούς τραπεζίτες, οι οποίοι έρχονται σε δεύτερη φάση ως «ύαινες» να πάρουν το «κάτι τις» τους από ότι απέμεινε απ’ τους… λέοντες!

Τα ινστιτούτα και οικονομική στήριξη των μικρομεσαίων δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ακόμη προσφορά στους κερδοσκόπους της Γερμανίας από το κουφάρι της Ελλάδας… Ένα κουφάρι που δεν τελείωσε ακόμη καθώς φαίνεται, αλλά αφήνει κι ένα μερτικό για τους… «γύπες» που θα ακολουθήσουν και που θα είναι οι γερμανοί επιχειρηματίες- επενδυτές, οι οποίοι θα έρθουν να «σώσουν» ότι έμεινε από την χώρα μας αγοράζοντας στο 25-30% της αξίας του ότι τους αρέσει!

Μετά τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου και ενδεχομένως μετά τις… Ελληνικές εκλογές του Οκτωβρίου θα τα ξαναπούμε…

 http://www.e-thrakinews.gr/


 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>