«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΗ

ΑΘΗΝΑ 19-7-2013.

Οι πολιτικάντηδες τού κατοχικού καθεστώτος δεν αποτελούν τμήμα μιας κάποιας λύσης μήτε κομμάτι τής ελληνικής σάρκας. Είναι σαρκοβόρα θηρία που επιδιώκουν το κομμάτιασμα τής σάρκας μας και αναπόσπαστο τμήμα τού ελληνικού προβλήματος. Μας οδηγούν σε ατραπούς οδυνηρής ήττας και στα δόντια των σκοτεινών δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης σαν άλλοτε.

Δηλητηριάζουν τις ελληνικές ψυχές και αμαυρώνουν την ελληνική ιστορία. Προσφέρουν την Ελλάδα στον νεοταξικό μινώταυρο για να πάρουν εύσημα και συνέχιση τής ξενοκίνητης εξουσίας τους. Μοιράζονται επίπλαστα σε κυβερνητικά και «αντικυβερνητικά» στρατόπεδα για να διχάσουν, να δολοφονήσουν και να μοιράσουν Ελλάδα. Όπως παλαιά όταν οδηγούσαν την νικήτρια Ελλάδα τού μεγάλου πολέμου στον συμμοριτοπόλεμο με πρόσχημα τα λαϊκά δικαιώματα και έπαθλο το δέσιμο τής τσεκουρεμένης και ρακένδυτης Ελλάδος στα «συμμαχικά» άρματα.

 

Ο μήνας Ιούλιος είναι σημαδεμένος από μεγάλες και προσχεδιασμένες εθνικές τραγωδίες. Έχουμε τις δολοφονίες αθώων Ελλήνων πατριωτών στον Φενεό από τους κομμουνιστοσυμμορίτες που προσφάτως τίμησαν οι Έλληνες που δεν ξεχνούν. Ένα ακόμη επεισόδιο για την επιβολή ενός δήθεν λαϊκού καθεστώτος δίχως Έλληνες. Για να φτάσουμε στον καιρό των μνημονίων με την Αριστερά να συναλλάσσεται πλέον ανοικτά με την «περιούσια» Εσπερία και τούς τοκογλύφους και τούς γειτονικούς βαρβάρους που θέλουν τον αφανισμό μας. Ο Φενεός όπως και όλοι οι τόποι μαρτυρίου δια αδίστακτων κομμουνιστικών χειρών ήταν μια ακόμη εσωτερική γενοκτονία, μια εθνοκάθαρση σε βάρος των Ελλήνων για να ερημωθεί και να παραδοθεί η Ελλάς στα χέρια των γυρολόγων μισελλήνων.

Έχουμε ακόμη τη θλιβερή επέτειο τής εισβολής τού Αττίλα στην μεγαλόνησο Κύπρο μας με τις απώλειες ελληνικών ψυχών, τη λεηλασία τής Γης τού Ευαγόρα, τούς αγνοούμενους που δολοφόνησε ο κτηνότουρκος, την απώλεια τού 40% τού κυπριακού εδάφους. Μια τραγωδία που το μεταπολιτευτικό σαράκι προσπάθησε να καταλογίσει στην «επάρατη» επταετία τού Γεωργίου Παπαδόπουλου που είχαν ανατρέψει οι φίλοι, βαστάζοι και εντολείς τους τού «περιούσιου» νεοταξισμού, ενώ ο περίφημος φάκελος τής Κύπρου μένει ακόμη ερμητικά κλειστός. Για να φτάσουμε σήμερα μετά την καθόλα ύποπτη καταστροφή των υποδομών στο Μαρί και το χαμό των ηρωικών νεκρών του στις συνομιλίες για την ομοσπονδιακή τουρκοποίηση τής Κύπρου μας.

Μέσα από τα ολέθρια ολοκαυτώματα και τις «ειρηνικές» κατοχές φτάσαμε στην σημερινή ραγιάδικη Ελλάδα που την διοικούν από κοινού οι πρώην ιδεολογικοί εχθροί με το πρόγραμμα τής νέας αιματοχυσίας που τούς δώσανε οι ίδιοι μισέλληνες. Πληρώστε ενοίκιο για να μείνετε στη δική σας Πατρίδα. Ανοίξτε τις θύρες να μοιραστείτε τα σπίτια σας με τους εισβολείς που σας ζώνουν. Δώστε μας και τα σπίτια σας και τα παιδιά σας και την γη που θα θρέφει πλέον εμάς. Σωριάστε σε ερείπια και τα τείχη σας και την πίστη σας. Σκύψτε ραγιάδες, αναφωνούν.

Η Ελλάς όμως υποτάσσει τα σκότη. Ο ανθρωπισμός μας και ο οίκτος για τα ανθελληνικά τέρατα τελείωσε. Αν κάποιος Έλληνας τάχα θέλει να εξακολουθήσει να συναναστρέφεται τα τέρατα, τότε θα τον στείλουμε να πάει να τα συναντήσει. Δεν αρνιούμαστε την Καθάρια Ρωμιοσύνη, δεν αρνιούμαστε την κατά δική μας Κραταιά Ελλάδα. Δεν την βάζουμε στην διατίμηση τής διεθνούς «ειρήνης» και των οικονομικών συναλλαγών των σιωνιστών τραπεζιτών. Δεν διεθνοποιούμε την Πίστη μας, το Έθνος μας και το λαό μας. Αρνιούμαστε τις κλειστές συσκέψεις των ψευδεπίγραφων εκπροσώπων τού ελληνικού λαού. Απορρίπτουμε τις δανεικές βοήθειες, την ερήμωση τής εγχώριας παραγωγής, την απόρριψη των ελληνικών λύσεων, την μικρότερη Ελλάδα.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν είναι στείρο πολιτικό κίνημα. Είναι σταυροφορία όλων των Ελλήνων που θέλουν την πατρίδα τους καθαρή και δυνατή. Είναι χείμαρρος επαναστατημένων Ελλήνων που έρχεται να σαρώσει την βρωμιά και να ποτίσει με ορμή ελληνική την διψασμένη για λευτεριά και εθνική κυριαρχία Πατρίδα. Είμαστε εμείς οι Γενναίοι Έλληνες που γκρεμίζουμε ψεύτικους φόβους και διλήμματα και βαδίζουμε μπροστά διαλύοντας τούς αχαμνούς και τα χρέη τους.

Ενεργοποιούμε τις προγονικές εντολές και τα αληθινά χρέη σε εμάς και τα παιδιά μας. Να ποτίσουμε την γη μας με τον ιδρώτα μας και να φέρουμε αξιοκρατία στους αδελφωμένους πλέον Έλληνες. Να δουλέψουμε για να κάνουμε την Ελλάδα μας και τους ίδιους τους ανακαινισμένους εαυτούς μας την καλύτερη γενιά τής Φυλής μας. Να πολεμήσουμε για να φέρουμε πίσω τους Έλληνες που μείνανε αθέλητα και με πόνο μεγάλο έξω από την στοργική εθνική αγκάλη. Να φέρουμε πίσω τα φωτεινά μυαλά που διώξανε οι αγύρτες στην οικουμένη. Τους δουλευτήδες που είναι κήρυκες ελληνικότητας και τους ανδρειωμένους σκλαβωμένους πέριξ των συνόρων.

Αρνιούμαστε τους παγκοσμιοποιητές σε Ανατολή και Δύση που νομίζουν πως είναι τάχα οι δυνατοί και εμείς οι υποτελείς τους. Επανάσταση ψυχών, επανάσταση πνευματική, επανάσταση κοινωνική, επανάσταση φυλετική, επανάσταση εθνική, επανάσταση ιερών ελληνικών όπλων. Επανάσταση σε όλα τα επίπεδα και για όλους τους πιστούς και συνειδητούς Έλληνες όπως την είχε ζητήσει ο Περικλής Γιαννόπουλος. Ερχόμαστε με τους Άριστους και τους Δίκαιους και τους Πολεμιστές στην κεφαλή. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Εθνικιστές, είμαστε οι Ενωμένοι Έλληνες τής Μεγάλης Ελλάδος τής Καρδιά μας.

http://www.youtube.com/watch?v=INZOlUFdiPU&feature=youtu.be

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>