«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εις ότι αφορά το πανελλαδικό «αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο του μίσους και του διχασμού, που γίνεται στην πόλη μας το Σάββατο 20 Ιουλίου, έχουμε να παρατηρήσουμε τα κάτωθι:

1ον) Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής στις 5 το απόγευμα στα γραφεία μας, για περιφρούρηση. Κι αν θέλουν οι παρακρατικές πατσαβούρες της Μέρκελ, ας κοπιάσουν.

2ον) Πρόθεση των διοργανωτών του συλλ-αλητηρίου είναι η δημιουργία κλίματος άγριας κομμουνιστικής τρομοκρατίας στην πόλη, ανάλογες με εκείνες του μαύρου Σεπτέμβρη του 1944, που οδήγησαν στην σφαγή της Πηγάδας του Μελιγαλά. Εφόσον δε, δεν φτάνουν γι’ αυτό οι δυνάμεις των ντόπιων μαρξιστών, θα κουβαλήσουν κουκουλοφόρους απ’ όλη την Ελλάδα (κυκλοφορούν φήμες πως θα έρθουν και. Ιταλοί αναρχοκομμουνιστές. Γι’ αυτούς, θα έχουμε έτοιμους 3-4 συναγωνιστές ντυμένους τσολιάδες, να τους φωνάξουν ΑΕΡΑ και να γίνουν. καπνός, όπως το ’40 οι πρόγονοί τους).

3ον) Υπεύθυνοι για ότι δυσάρεστο συμβεί στην πόλη από το μεταφερόμενο αληταριό (επεισόδια, σπάσιμο καταστημάτων και αυτοκινήτων, διατάραξη της ομαλότητας, δυσφήμηση στους τουρίστες) θα είναι οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, γιατί αυτοί τους κουβαλάνε στην Καλαμάτα.

4ον) Ωστόσο, ο πρώτος και κύριος υπεύθυνος θα είναι ο κατοχικός πρωθυπουργός της δυστυχίας μας, (φον) Αντωνάκης Σαμαράς, με τις ευλογίες του οποίου γίνονται όλα αυτά τα αίσχη, προκειμένου να τρομοκρατηθούν οι τίμιοι πατριώτες που φεύγουν αηδιασμένοι από την ΝΔ κι έρχονται στην Χρυσή Αυγή.

5ον) Προειδοποιούμε τους ντόπιους αμερικανοκομμουνιστές -που και κουκούλες να φορέσουν πάλι θα τους αναγνωρίσουμε- να μην ξεθαρρέψουν και να είναι προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους το Σάββατο, γιατί οι μεταφερόμενοι κάποια στιγμή θα φύγουν, αυτοί όμως θα μείνουν!

6ον) Τέλος, επιβεβαιώνουμε για μία ακόμα φορά, πως η 1η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας της Χρυσής Αυγής (η οποία ΔΕΝ θα είναι. πανελλαδική-φτάνουν και περισσεύουν οι Μεσσήνιοι φίλοι της Χρυσής Αυγής για να επιτύχει), θα γίνει κανονικότατα στις 4 Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση και με οποιοδήποτε κόστος.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>