«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΥΔΡΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΒΑΘΕΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ;

Αγαπητοί αναγνώστες υπάρχουν πατριώτες επιστήμονες που κάνουν τα πάνδεινα να μας ενημερώσουν για την αλήθεια! Ο παρακάτω επιστήμονας γράφει καθημερινά με αγωνία να προλάβει μέσω των νέων την καταστροφή, μάταια δεν εχω δει ούτε ένα μήνυμα, ένα σχόλιο να επιβραβεύει και να παροτρύνει ηθικά των άνθρωπο αγωνιστή να συνεχίσει, ούτε ένα σχόλιο να διαφωνήσουν, ούτε ένα σχόλιο να λύσουν τυχόν απορίες;;; Ο ΓΚΟΡΝ επέβαλε σε όλη την γη  με τον πουλημένο ΟΗΕ την  πράσινη βρομιά του, την απάνθρωπη προστυχιά του,  επιβάλλοντας στους λαούς υπέρ τον τραστ,  το πράσινο χαράτσι αποκρύπτοντας τους πραγματικούς κινδύνους για την γη από την εξόρυξη του πετρελαίου η αερίου. Διαβάστε προσεκτικά παρακάτω και όλα τα άρθρα του συγκεκριμένου επιστήμονα στην κατηγορία θεμάτων ( Συγγραφείς), σίγουρα θα γίνετε σοφότεροι και ποιο πολύ πατριώτες!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen

Tel.+Fax:02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

15.07.2013

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Κατά την μη βιολογικη θεωρια, το φυσικο αεριο δημιουργειται υπο ορισμενες καταστασεις σε μεγαλα βαθη του εξωτερικου γηινου μανδυα και μετακινειται μεσω ρογμων εως οτου συσσωρευθει αυτό σε αποθεματικες δομες πορωδων στρωματων πετρωματων που τεκτονικα εχουν παγιδευθει εντος μονοτικων πετρωματων αργιλου ‘η εβαποριτων και σχηματισει υπο ευνο’ι’κες συνθηκες αρκετα μεγαλα κοιτασματα φυσικου αεριου, που θα μπορουσαν να είναι τεχνικα και οικνομικα εκμεταλλευσημα.

Εάν το φυσικο αεριο δεν συναντησει στην διαδρομη του παγιδα αποθεματικου πετρωματος καλυμμενη από εβαποριτες ‘η αλλα μονοτικα πετρωματα, δημιουργει στο θαλασσιο βυθο μεγαλες ποσοτητες Υδριτων μεθανιου (Methanhydrate) σε στερεα μορφη.

O Υδριτης δημιουργειται από μεθανιο και νερο σε πιεση από περιπου 20 bar και περα (1 bar = 14,5038 psi = 1 kp/τετραγωνικο εκατοστο = 1 daN/τετραγωνικο εκατοστο = 100.000 pa = 0,1 Mpa = 760 mm Hg), δηλαδη σε θαλασσια βαθη από 190 μετρα και περα και σε θερμοκρασιες μεταξυ 2 και 4 βαθμων Κελσιου.

Στον Υδριτη σε κάθε μοριο μεθανιου

αντιστοιχουν 5,75 μορια νερου (CH4.5,75H2O).

Η πυκνοτητα του μεθανιου υπολογιζεται με 0,09 γραμμαρια ανα κυβικο εκατοστο .

Υπο κανονικες συνθηκες (σε θερμοκρασια 0 βαθμους Κελσιου και πιεση 760 mm Ηg) 1 κυβικο μετρο σταθερου Υδριτου αντιστοιχει σε 164 κυβικα μετρα μεθανιου και 0,8 κυβικα μετρα νερου.

Στην ζωνη καταβυθισης της βαρυτερης Αφρικανικης λιθοσφαιρικης επι

της ελαφροτερης Ευρασιατικης λιθοσφαιρικης πλακας στην Μεσογειο θαλασσα και δη κατά μηκος του προς νοτο κυρτου ανατολικομεσογειακου τοξου νοτια της Κρητης, εντοπισθηκαν όπως και σε άλλες βαθειες θαλασσες του πλανητη μας (ένα συνηθισμενο φαινομενο!), αναδυσεις φισαλιδων μεθανιου εως την θαλασσια επιφανεια.

Η εξοδος στην θαλασσια επιφανει φυσαλιδων μεθανιου είναι μεν μια χονδροειδης ενδειξη, σε καμια περιπτωση όμως αποδειξη υπαρξης στο θαλασσιο υποβαθρο κοιτασματων φυσικου αεριου.

Οι Υδριτες μεθανιου είναι σε στερεα κατασταση στον βυθο της θαλασσης μονο σε πολύ μεγαλες πιεσεις και χαμηλες θερμοκρασιες και δημιουργουνται όταν το νερο είναι κορεσμενο με μεθανιο και επικρατουν οι αναφερθεισες συνθηκες.

Οι συσσωρευσεις Υδριτων στο βυθο των θαλασσων δεν αποτελουν συνεπως κλασικες μορφες κοιτασματων φυσικου αεριου εντος αποθεματικων πετρωματων.

Παντου οπου εντοπισθηκαν Υδριτες η εκμεταλλευση αυτων είναι προβληματικη και με τις εως σημερα εμπειριες οικονομικως ασυμφορη.

Προτου αναλυθουν όλα τα στοιχεια των γεωφυσικων ερευνητικων εργασιων και εντοπισθουν καταλληλες γεωτεχνικες παγιδες με απόθεματικα πορωδες πετρωματα στο θαλασσιο υποβαθρο νοτια της Κρητης και αποδειχθουν αυτα και το περιεχομενο τους με ερευνητικες Γεωτρησεις, είναι ασυγχωρητα παραλογο να προπαγανδιζεται μεσω δηθεν ειδικων και των ΜΜΕ, η υπαρξης (διδονται μαλιστα και ακριβεις ποσοτητες!) τεραστιων κοιτασματων με αστρονομικες ποσοτητες υδρογον-ανθρακων!!!

Στην τραγικη οικονομικη κριση που διανυει η χωρα μας και στην εγκληματικη λεηλασια της ιδιωτικης και δημοσιας περιουσιας από τα τραπεζικα συγκροτηματα και τους εγχωριους προδοτες, που ελεγχονται και κατευθυνονται από τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο, αποτελει εγκλημα να πουλιεταισε μεγαλες ποσοτητες η «ελπιδα», σε έναν λαο που δεν καταλαβε ακομη τι του γινεται!!!

Τελειωνοντας εξηγουμε:

Η εκροη μεγαλων ποσοτητων μεθανιου από τον βυθο των θαλασσων προς την Τροποσφαιρα του πλανητη μας αποτελει μακροχρονια πολυ μεγαλο κινδυνο, μεγαλυτερο και από το από τον ανθρωπο παραγωμενο διοξιδιο του ανθρακα που ευθυνεται δηθεν για τις κλιματολογικες αλλαγες στον πλανητη μας.

Δεν χρειαζεται παρα να προβληματιζομαστε με την ατμοσφαιρα που επικρατει στον πλανητη Αφροδιτη….

Η υπαρξη λασποηφεστειων και στερεων Υδριτων κατά μηκος των εξωτερικων παρυφων του προς νοτο κυρτου ανατολικομεσογειακου τοξου νοτια της Κρητης, δεν αποτελουν οικονομικα ενδιαφερουσες δεξαμενες φυσικου αεριου, παρα μονο για τους ασχετους.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΥΔΡΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΒΑΘΕΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ;

  • Γιωργής

    Δεν είμαι μηχανικός ορυκτών πόρων για να μπορώ να κρίνω
    όλες τις λεπτομέρειες, αλλά το είχα κοιτάξει το θέμα παλιότερα
    ανεξάρτητα και έχω κι εγώ την εντύπωση ότι ο κύριος Χατζηθεοδώρου
    έχει δίκιο και η όλη ιστορία είναι μια απάτη για να αρπάξουν
    κάποιοι τα κονδύλια για τις έρευνες και να πουν μετά
    “μας συγχωρείτε, λάθος”.

    Οπότε από εμένα τουλάχιστον, +1 στον κύριο καθηγητή,
    χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους που να κάνουν πραγματική
    έρευνα και να μας ανοίγουν τα μάτια, καθένας στον τομέα του.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>