«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ἀγαπητή μου κυρία Γεριτσίδου

Ἐκπλήσσομαι μέ τήν κρίση σας καί τήν διανόηση σας νά χαρακτηρίζετε λήβελλο τήν δική μου ἐπιστολή κάι ὂχι τήν δική σας ἐκπομπή.

Τόν μονόλογο τόν ἐπιλέξατε ἐσεῖς, παρακάμπτοντας κάθε πιθανή δημοσιογραφική δεοντολογία πού πιθανόν ἒχετε, καί προσπαθώντας νά ἀναλύσετε τά λίγα πού ἐσεῖς ὀμολογήσατε ὃτι ἀκούσατε ἀπό τήν δίκη, τήν χαρακτηρήσατε συλληβδην ῾῾στημένη᾽᾽ γιά νά φθάσετε στό συμπέρασμα τῶν δικῶν μας κινήτρων τά ὁποῖα παρουσιάσατε ὡς δεδομένα .

Στό δικό μας λεξιλόγιο αὐτός εἶναι ὁ ὁρισμός τοῦ ληβέλλου……

Ἡ αἲτηση καί ἀπαίτηση μας εἶναι νά μᾶς δώσετε τόν ἰδιο τηλεοπτικό χρόνο καί τήν εὐκαιρία νά ἀποφασίσουμε ἐμεῖς τήν ροή καί τήν δομή τῆς ἐκπομπῆς ὃπως ἐσεῖς ἀποφασίσατε τήν δομή καί ροή τῆς δικῆς σας, χωρίς τήν δική μας συμβολή παρά τό γεγονός ὃτι ἡ ἐκπομπή ἀφοροῦσε ἐμᾶς.
Ἒτσι θά ἐπέλθη ἡ ἱσσοροπία, καί κατόπιν αύτοῦ μποροῦμε νά ἒχουμε δημόσιο διάλογο ὃπου θέλετε καί γιά ὃσο χρόνο θέλετε.

ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠOΒΟΛΕΑΣ “ΓΙΩΡΓΗΣ”

 

Θά εὐρίσκομαι στήν Ἑλλάδα σέ 15-20 ἡμέρες καί θά σᾶς εἰδοποιήσω τουλάχιστον 5-7 ἡμέρες γιά τήν ἀκριβἠ ἡμερομηνία τῆς ἂφιξης μου….ἐάν βεβαίως ἡ ἀποδοχή τῆς προτάσεως μας ἐξακολουθεῖ νά ἱσχύη….

Ἡ ἀναφορά μου στήν θυγατέρα σας γνωρίζετε καλῶς ὃτι εἶναι δίκαιη. Ἀντιλαμβάνομαι ὃμως ὃτι δημόσια ἒχετε καθῆκον νά τήν στηρίξετε, παρά τό γεγονός ὃτι ἒχετε παράλληλα καί τήν ὑποχρέωση νά τήν διαπαιδαγωγήσετε σύμφωνα μέ τίς Ἑλληνικές ἀρχές πού προβάλλετε……

Ἡ γνώση σας περί τῆς χρηματιστικῆς τοῦ Ἀριστοτέλη ὡς λέξεως πρέπει νά παραδεχτεῖτε δέν σᾶς καθιστᾶ εἰδήμονα στό ἀντικείμενο τό ὁποῖον εἶναι περίπλοκο καί ἀπαιτεῖ μακροχρόνια μελέτη καί ἐντρύφηση γιά νά μπορῆ κάποιος ἒστω καί στοιχειωδῶς νά συμμετάσχη σέ δημόσια ἀντιπαράθεση ἂνευ ὑποβολέων…..Γιώργηδων……

 

Στήν προστάτιδά σας κα Σούφλη \ Σουφλῆ θά εἲχαμε νά συστήσουμε ἱδιαίτερη προσοχή γιά τό πῶς ἀναφέρετε σέ ἐμᾶς καί νά τονίσουμε ὃτι ἡ ἀντίληψη της περί κωμικοῦ καί τραγικοῦ ἐνδιαφέρει ἐλάχιστα τόν Ἑλληνισμό……..Καλό ἐπίσης θά ἦταν νά ἐλέγχη πρίν ἀποτολμᾶ κωμικά «τερτίπια»………………
Μπορεῖτε ἀκόμη νά τήν πληροφορήσετε ὃτι γνωρίζωμε πολύ περισσότερα γιά τήν ἲδια ἀπό ὃσα πιστεύει ὃτι εἶναι γνωστά…….

 

Υ\Γ Καλή μου κυρία ἐσεῖς πού διδαχτήκατε πολυτονικό γιατί χρησιμοποιεῖτε τό μονοτονικό καί ψέγετε ἐμᾶς πού προσπαθοῦμε νά διατηρἠσουμε τήν ὀρθή γραφή τῶν Ἑλλήνων? Δέν νομίζετε ὃτι πρέπει νά ἀρχίσετε τήν ἀνόρθωση τοῦ Ἑλληνισμοῦ ἀπό τήν γλῶσσα?

 

Ἐμμανουήλ Λαμπράκης Ἰατρός
Πρόεδρος END(End National Debt)

Μοιραστείτε το!

19 comments to Ἀγαπητή μου κυρία Γεριτσίδου

 • Ασπασία

  Το ιδιαίτερα λυπηρό στην όλη κατάσταση είναι ότι blogs που το παίζουν πατριωτικά και Ελληνοπρεπή όπως τούτο εδώ που απλά αναπαράγει αναρτήσεις άλλων,τελικά αποδεικνύεται ότι αποτελούν μέρος του συστήματος που δεν είναι διατεθειμένο με κανένα τρόπο να επιτρέψει στην Ελλάδα να απαλλαγεί από τα δεσμά με την οποία την αλυσσόδεσαν μέχρι την απόλυτη καταστροφή της και την εξαφάνιση του εναπομείναντος πληθυσμού που δεν απώλεσε την εθνική του συνείδηση.Στόχος σας είναι να δυσκολέψετε τον Ελληνισμό και να αποτρέψετε κάθε προσπάθεια διαφυγής από την φυλακή του.Όσον αφορά τις κ.κ Γεριτσίδου εάν και εφόσον δεν είναι μέρος του προγράμματος αφελληνισμού,όπως εσείς, οποιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής που δεν έχει κρίση και περιμένει να σχηματίσει άποψη από όσα άλλοι του υποβάλλουν και υπό το πρίσμα του πολυφορεμένου και φθαρμένου “επιστημονικού κύρους¨που απετέλεσε τον Δούρειο ίππο της εθνοκάθαρσης με έμφαση την πνευματική άλωση,μπορεί εφόσον διαθέτει κρίση και αδέσμευτη σκέψη να παρατηρήσει τα εξής:
  Η αγωνιώδης και πάσει θυσία αυτοπροβολή αποτέλεσμα της ματαιοδοξίας που καταλαμβάνει άπαντες τους προσβαίνοντες σε δημόσια θέα.
  Η δικολαγνεία η οποία διαφαίνεται από την διάκριση λέξεων τις οποίες επισημαίνουν ως εγείρουσες αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.
  Η αντίθεση στον μονολόγο τους εκλαμβάνεται εκ προοιμίου ως αμφισβήτηση του κύρους τους και της επιστημονικότητος των απόψεων τους επί παντός επιστητού και ανακηρύσσεται αυτόματα εχθρός τους και εντάσσεται στην ομάδα που αυτές αμφισβητούν(για την ακρίβεια όλες πλην της δικής τους).
  Η επιθετικότητα προς τον αμφισβητία στον οποίο αποδίδουν πάντα κακή πρόθεση με δηλωμένη και μη αμφισβητίσιμη την καλή, δική τους.
  Σαφής καθοδήγηση στην διαμόρφωση άποψης που θα πρέπει να ταυτίζεται με την δική τους.
  Αντίφαση , διότι , ενώ αρχικά στο face book profil της, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε για την υπόθεση Σώρρας, στην πρώτη εκπομπή που ασχολήθηκε με το θέμα stiw 4/7/2013 παραδέχτηκε ότι είχε παρακολουθήσει την εκπομπή Τριανταφυλόπουλου για την υπόθεση των μετοχώω της Ανατολής, γιατί τους ενδιέφερε προσωπικά
  Tέλος,έτσι προς απόδειξιν της αυταρέσκεια και ματαιοδοξίας τους,στην εκπομπή της 11/7/2013 αφού εφιέρωσαν έκδηλη ικανοποίηση για την μετάδοση της εκπομπής σε Αμερικανικό κανάλι (ανέβηκε η τηλεθέαση και οι μετοχές δημοτικότητος),υπήρξε πλήρης μεταβολή εμφάνισης σαφώς πιό επιτηδευμένης και επιμελημένης.
  Kατεύθυνση στην διαμόρφωση άποψης που θα πρέπει να ταυτίζεται με την δική τους χωρίς αντικειμενικότητα
  Τέλος για αποκατάσταση της δικαιοσύνης θα έπρεπε να προβάλλετε και το βίντεο που απαντά στον Γιαλτουρίδη της Μασονικής στοάς του Σκωτικού δόγματος και στις εν λόγω κυρίες για να μπορεί ο αναγνώστης να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα χωρίς την σοφή καθοδήγηση σας στα συμπεράσματα που εσείς θέλετε να του επιβάλλετε Και προς απόδειξιν των παραπάνω δεν θα προβάλατε ποτέ αυτό: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/07/akoyste-toys-heimarrwdeis-e-lamprakh-a-balsamakh-sth-synentefxh-.html

  • Αγαπητή Ασπασία πρώτη φορά που μπαίνεις στην ιστοσελίδα και μου κάνεις απρεπή επίθεση!!! Θα σου πω όσο ποιο ευγενικά μπορώ ότι είσαι πολύ μικρή και σε ανάστημα και σε πνεύμα και σε πατριωτισμό απέναντί μου. Φαίνεται από το ύφος του διαλόγου που διάλεξες να επικοινωνήσεις μαζί μου! Πρώτων να μου απαντήσεις αν είσαι υποστηρικτής του Κυρίου Σώρρα και για ποιο λόγο; Εγώ τόσα χρόνια κάνω μάχη για την πατρίδα σε όλα τα μέτωπα και μέσα από την ιστοσελίδα μου, εσενα δεν σε είδα πουθενά;;; Στη κατηγορία θεμάτων Σώρρας- Γιαλτουρίδης εχω ανεβάσει στοιχεία τα εχεις διαβάσει πριν μου κάνεις επίθεση δημοκρατίας;;; Και τα δικά σου στοιχεία που είναι να αποδείξεις τα λεγόμενά σου, αφού έχεις τόση ισχυρή πίστη στον Κύριο Σώρρα;;; Δεν μας είπες πρώτα τους αγώνες σου για την δημοκρατία και την πατρίδα μας;;; Δεν μας είπες πόσο χρονών είσαι και που αγωνίστηκες, στον καναπέ;;; Εγώ είμαι 64 χρονών εχω φυλακιστεί, βασανιστή για την πατρίδα μου, εσύ;;; Δεν διάβασες καθολου την δική μου κριτική για όλα τα θέματα που αφορούν την πατρίδα μου στην κατηγορία προσωπικά- αντίσταση- πατριωτικά αλλά και σε όλη την ιστοσελίδα με την επώνυμη υπογραφή μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ για να εχεις άποψη σχετικά με μένα;;; Όταν μου πεις ποια είσαι είμαι στην διάθεσή σου, να κάνω διάλογο αληθινής δημοκρατίας!!! Όχι σαν την δική σου.

 • Ασπασία

  Αγαπητέ Κωνσταντίνε.Οφείλω κατά πρώτον να σου ζητήσω συγνώμη,για τους λόγους που θα σου εκθέσω συνοπτικά.Το ανωτέρω κείμενο το συνέταξα και απέστειλα ως σχόλιο στα “ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ” που ανήρτησαν την επιστολή της κυρίας κριτού και επικριτού των πάντων,αλλά βλέποντας ότι ουδέποτε δημοσιεύθηκε παρορμητικά κινούμενη και θυμωμένη το απέστειλα εδώ με κατηγορίες που όντως περιλαμβάνει και που όντως δεν θα έπρεπε να προσαφθούν σε σένα.Όσον αφορά το θέμα “Σώρρα” ομολογώ ότι είχα γνώση μόνο από τα στοιχεία που είχαν στην δική σου σελίδα δημοσιευθεί και επειδή θεωρούσα υποκειμενική και εμπαθή την διατυπωμένη άποψη ,δεν μπορούσα να αποφανθώ μετά βεβαιότητος για το πού βρισκόταν η αλήθεια,αφού δεν γνώριζα την άλλη άποψη.Πληροφορούμενη ότι θα εκτίθετο στην εκπομπή της 4/7/2013 αντικειμενική έκθεση από την εν λόγω κυρία,διεπίστωσα όσα ανωτέρω ανέφερα και καθόλου αμεροληψία.Αποφάσισα να παρακολουθήσω απευθείας συνεντεύξεις των “κατηγορουμένων” και ομολογώ ότι με έπεισαν.Οχι για το θέμα των 600 δις ,γιατί μου είναι αδιάφορο και το θεωρώ μη αξιοποιήσιμο, όταν η κοινωνία έχει τόσο σαπίσει,όσο για τα στοιχεία που κατέθεταν για τους μετά Καποδίστριαν ηγέτες,την φυλή και τις διασυνδέσεις τους με τα παρασκηνιακά κέντρα εξουσίας που ελέγχουν τον πλανήτη μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος,πράγματα που είχα ενδελεχώς ερευνήσει προηγουμένως και απορούσα που κανείς δεν αναφερόταν σε αυτά ανοιχτά,εντάσσοντας τα στην κατηγορία της συνομωσιολογίας.Κυρίως όμως με έπεισε η αναφορά στον Ελληνισμό και το όραμα για την ανάσταση του γένους,των αξιών,ιδεωδών ,αρχών και του πολιτισμού που είναι η τελευταία ελπίδα διάσωσης όλης ανθρωπότητος η οποία βρίσκεται για ακόμη μια φορά στην επιθανάτια κλίνη.
  Και για να απαντήσω στα περί προσωπικού αγώνα θέματα,όχι δεν γνωρίζω τίποτα από όσα αναφέρεις,σέβομαι όμως και εκτιμώ την δύναμη σου να εκθέτεις δημοσίως και επωνύμως τις απόψεις σου.Οχι,εγώ δεν είμαι της αυτής κατηγορίας,παρά μόνο με τους ανθρώπους που γνωρίζω.Αγωνίστηκα όμως και εγώ,από το 2009 μετά το εναρκτήριο λάκτισμα εισόδου στο ΔΝΤ και σε κάθε πεδίο,γνωστικό και σχολιαστικό από την καρέκλα εργασίας αλλά και ενεργητικά μέσω των διαφόρων κινημάτων που θεώρησα ότι μπορούσαν να προσφέρουν λύσεις ή να ενώσουν τον λαό.Και εκεί διεπίστωσα ότι το πνευματικό υπόβαθρο,η ικανότητα σκέψης -αντίληψης και η ηθική διάβρωση ήταν μη αναστρέψιμη και η ενότητα για έναν κοινό στόχο ανέφικτη.Θα μπορούσα να σου δώσω πολλά στοιχεία γνώσεων και εμπειριών αλλά ο τόπος δεν προσφέρεται.Εαν είσαι στο face book,ευχαρίστως να τα πούμε ανοιχτά.
  Σου γνωρίζω όμως ότι είμαι ο άνθρωπος της γωνίας,που διαβάζει και ακούει τα πάντα,δεν βιάζεται να αποφασίσει περί ορθότητος άποψης,εάν δεν εξαντλήσει ερευνητικά το θέμα και τέλος όταν νοιώσω ότι έρθει η ώρα,ευχαρίστως δίνω την ζωή μου για την πατρίδα μου και το μέλλον της και θα είναι μεγάλη μου τιμή.Όχι όμως για κανενός κόμματος σημαία,μόνον την Ελληνική.Συγνώμη για τον ενικό, απλά είναι κοντά οι ηλικίες μας και αυτό μου δίνει το θάρρος.Για την δημοσίευση ή μη του παρόντος σχολίου μου,το αφήνω στην κρίση σου.Εύχομαι όσοι ακόμη δεν απωλέσαμε την αγάπη για την πατρίδα, να μπορέσουμε να βρεθούμε αδελφωμένοι ,ασπίδα ο ένας του άλλου.Όσο προλαβαίνουμε.

  • Αγαπητή φίλη κρατώ τις παρακατω φράσεις σου και μένω εδώ με αγάπη!!!
   Όταν νοιώσω ότι έρθει η ώρα,ευχαρίστως δίνω την ζωή μου για την πατρίδα μου και το μέλλον της και θα είναι μεγάλη μου τιμή.

 • Γιωργής

  Αγαπητή Ασπασία,

  Ειλικρινά μιλώντας, στα σχόλιά σου βλέπω έναν άνθρωπο που έχει υποστεί πλύση
  εγκεφάλου και να με συγχωράς που στο θέτω έτσι άμεσα. Πριν μου επιτεθείς και
  με κατονομάσεις και μένα ή τον κύριο Κανελλόπουλο ή τον κύριο Γιαλτουρίδη ή
  οποιονδήποτε άλλο ως εξωγήινο, μασόνο ή ό,τι άλλο είναι το μυθολογικό
  κατασκεύασμα της μόδας που προωθούν οι κύριοι της END
  (ειδικά οι Λαμπράκης/Βαλσαμάκης) αυτές τις μέρες,
  χωρίς μάλιστα να με ξέρεις ή να με έχεις δει ποτέ σου,
  προσπάθησε σε παρακαλώ να σκεφτείς σοβαρά τα εξής:

  Κατηγόρησες τον κύριο Κανελλόπουλο και τις κυρίες Γεριτσίδου για δικολαγνεία,
  τάση αυτοπροβολής, για μονόλογο, για συμμέτοχους στην προσπάθεια αφελληνισμού κλπ.

  Μήπως στην πραγματικότητα αυτά θα έπρεπε να τα αποδίδεις στους κυρίους της END;
  Δικολαγνεία δεν είναι το ότι έστειλαν εξώδικα και μηνύσεις χωρίς κανένα μέχρι
  στιγμής αποτέλεσμα σε όλο τον κόσμο (πλην Φατούρου και Γιαλτουρίδη βέβαια οι
  οποίοι έβγαλαν επαληθεύσιμα στοιχεία στη φόρα. Πρόσφατα έστειλε ο κύριος Λαμπράκης
  εξώδικο στον κύριο Γιαλτουρίδη για “ζημιές 10εκ δολαρίων” που υποτίθεται βγάζει
  από το ιατρείο του σε ένα χρόνο.); Πρόσεξες ότι όλες αυτές οι μηνύσεις και τα
  εξώδικα (ακόμα και αυτή της “έσχατης προδοσίας”) δεν αφορούν την τιμωρία σε όσους
  μας έχουν κατακλέψει αλλά αποκλειστικά και μόνο την “προσφορά” της END; Οι κυρίες
  Γεριτσίδου ούτε εξώδικο δεν έστειλαν. Ποιος λοιπόν διέπεται από δικολαγνεία;

  Όσο για την τάση αυτοπροβολής και το μονόλογο, είδες εσύ ποτέ αυτοί οι κύριοι
  να καλέσουν κάποιον άλλον στις εκπομπές που τους προβάλουν ώστε να γίνει ουσιαστική
  συζήτηση / αντιπαράθεση / παράθεση στοιχείων; Εγώ όσες εκπομπές είδα μόνοι τους
  μιλάνε και μάλιστα δίνει χαρτιά ο ένας και τα “επιβεβαιώνει” ο άλλος.

  Αφελληνισμός (ουσιαστικός και όχι με τη φασιστική έννοια του “DNA”) δεν είναι
  αφενός η κατάφορη παραβίαση των αρχών της λογικής του Αριστοτέλη στην οποία
  προβαίνουν οι κύριοι της END με το να σερβίρουν μόνο θεωρίες αντί για στοιχεία
  και να παραποιούν την πραγματικότητα; (Βλέπε δήθεν “βοήθεια” σε Alabama, Antigua,
  Μαορί, “Διαστημική τεχνολογία”, τα δήθεν “αποδεικτικά της εφορίας” που παρέθεσαν,
  την απλή βεβαίωση ότι ο McGregor είναι notary public που παρέθεσαν στο PRESIDENT
  ότι δήθεν ήταν confirmation πως υπάρχουν τα δις και τόσα άλλα. Εγώ ας μη δεχτώ
  τα IBOE που παρέθεσαν οι Ρήνος/Γιαλτουρίδης, ας δούμε μόνο τα έγγραφα που έδωσε
  η ίδια η END).

  Αφελληνισμός ουσιαστικός δεν είναι ο κατάφορος βιασμός της γλώσσας των προγόνων
  μας σε όλα τα γραπτά του κυρίου Σώρρα τα οποία είναι ανορθόγραφα, με μόνο κεφαλαία
  και χωρίς σημεία στίξης; Αυτά θέλετε να είναι τα πρότυπα που θα περάσουν στα
  παιδιά σας; Προσωπικά προτιμώ την οικονομική χρεωκοπία (όπως και οι αρχαίοι μας
  πρόγονοι και με σκέτο ψωμί και κρεμμύδι έχω μάθει να ζω και δε φοβάμαι τη φτώχια)
  από την πολιτιστική χρεωκοπία που αντιπροσωπεύουν τα γραπτά του κυρίου Σώρρα.
  (Ακόμα και στην Τουρκοκρατία η γλώσσα και η θρησκεία είναι που κράτησαν τον
  Ελληνισμό, όχι τα λεφτά των κοτζαμπάσηδων και αυτή την έρμη τη γλώσσα είναι που
  θέλει να μας πάρει ο κύριος Σώρρας ανάγοντας τον εαυτό του σε “πρότυπο”).

  Ακόμα και για το DNA, αν σας αρέσει η φασιστική θεωρία και επιμένετε να
  αγνοείτε επιδεικτικά την επιστήμη, ποιες αποδείξεις έχετε ότι ο κύριος
  Σώρρας είναι όντως “αυτόχθων έλληνας”; Επειδή το λέει αυτός; Έχετε στα
  χέρια σας κάποιο test DNA που δεν έχουμε εμείς; Ή μήπως τα μεγάλα τυπικά
  ή ουσιαστικά μορφωτικά προσόντα του σας έχουν μαγέψει και λέτε “τέτοιο
  μεγάλο πνεύμα δεν μπορεί θα προέρχεται κατευθείαν από τον Ισοκράτη”;

  Ακόμα και περί “μασονίας”, ενώ είστε τόσο γρήγορη στο να ανακυρήξετε
  “μασόνους”, Χαζάρους κλπ τους άλλους και ξέρετε μάλιστα και τη “στοά”
  που ανήκουν χωρίς να έχετε κανένα άλλο στοιχείο πλην των λεγομένων
  των κυρίων της END (αλλά φυσικά αφού αυτά τα λένε οι νέοι “θρησκευτικοί
  σας ηγέτες” θα πρέπει να είναι και αλήθεια, έτσι δεν είναι;),
  αγνοείτε επιδεικτικά ότι αυτός που είναι αποδεδειγμένα μασόνος και
  μάλιστα υψηλόβαθμος, είναι ο κύριος Τερζάκης της Federal Funding &
  Investments Inc, συνεργάτης της END.

  Μη δεχτείτε το λόγο μου γι αυτό, δείτε τι λένε στα αρχεία τους
  τα ίδια τα μέλη της στοάς του στον Καναδά:

  http://www.yorkdistrict.ca/kingsolomon.htm
  Director of Ceremonies W. Bro. Paul Terzakis

  Αν δεν ξέρετε αγγλικά, λέει ότι ο κύριος Τερζάκης είναι τελετάρχης
  της στοάς του “Βασιλέως Σολομώντα” στο Γιορκ, Τορόντο, Καναδά.

  Κυρία Ασπασία, δεν ξέρω ποια ήταν η θρησκευτική σας πίστη πριν
  σας προσηλυτίσουν στην “εκκλησία της END”, αλλά θα ήθελα να
  διαβάσετε λίγο για τις τεχνικές που χρησιμοποιούν κλασικά οι
  παραθρησκευτικές οργανώσεις για να προσηλυτίσουν και θα δείτε
  και μόνη σας τις ομοιότητες (εμφανίζονται σε περιόδους κρίσης
  και απελπισίας, προβλέψεις για καταστροφές/χρεωκοπίες
  που μετά μετατίθενται για το μέλλον, λασπολογία των πάντων χωρίς
  ούτε μισό στοιχείο, όταν ζητάτε στοιχεία και ντοκουμέντα σας
  ανταπαντούν “αγαπάτε την πατρίδα σας”, λογική “πίστευε και μη
  ερεύνα”, κλπ κλπ)

  Αναρωτηθείτε για παράδειγμα, αφού το δικαστήριο δικαίωσε την
  END και υπάρχει ο αριθμός απόφασης, γιατί δε δημοσιεύουν και
  το κείμενο, ακόμα και τα πρακτικά; Δεν είναι η επιδίωξή τους
  η διαφάνεια; Γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα μυνήσεις σε αυτούς
  τους μη καθεστωτικούς (δηλαδή που δεν κατέχουν δημόσιες θέσεις
  όπως ο Γεωργιάδης) που έχουν βγάλει ανεξάρτητα επαληθεύσιμα
  στοιχεία στη δημοσιότητα (Φατούρος, Γιαλτουρίδης, Κανελλόπουλος,
  Αρβανίτης, …) ώστε να μάθουμε αν όντως είναι συκοφάντες ή
  όχι;

  Αν εξάλλου πείτε και εσείς η ίδια οτιδήποτε που να αντίκειται
  στους σκοπούς της END και εσάς κατευθείαν και με βεβαιότητα
  θα σας πουν και ότι ανήκετε σε σκοτεινές οργανώσεις και θα
  σας βρουν και συγκεκριμένο παρακλάδι και στοά να είστε σίγουρη 🙂

  Κυρία Ασπασία, αν θέλετε πραγματικά να παραμείνετε ελληνίδα
  μέσα σε αυτό τον κατακλυσμό και να κρατήσετε τον πολιτισμό και
  τα ιδανικά που μας κληροδότησαν οι προγόνοι μας και με τόσο κόπο
  διατηρήθηκαν παρά τους κατά καιρούς κατακτητές, μην προσκυνάτε
  και μη δέχεστε άκριτα κανένα “προστάτη” και κανένα “ευεργέτη”
  στα λόγια, χωρίς να έχουν κάνει συγκεκριμένες πράξεις.

  Ζητείστε *επίσημα έγγραφα*, διαβάστε τα, ρωτήστε και κάποιους
  στο δικό σας περιβάλλον που τους εμπιστεύεστε να σας εξηγήσουν
  *τι ακριβώς λένε* (οι οποίοι να μην είναι βέβαια οπαδοί του
  Σώρρα αλλά ούτε και αντίπαλοι φυσικά) και σχηματίστε τη
  δική σας γνώμη. Και διαβάστε και τα βιβλία του Φατούρου για
  το Λαμπράκη και το καινούργιο που βγήκε για την υπόθεση
  Σώρρα και *συναληθεύστε και μόνη σας αυτά που λένε με τις
  επίσημες πηγές*.

  Αν μετά από όλα αυτά παραμείνετε “Σωρρήτισσα” φανατική,
  με γεια σας με χαρά σας, ανεξηθρησκεία έχουμε άλλωστε 🙂

 • Ασπασία

  “Στα σχόλιά σου βλέπω έναν άνθρωπο που έχει υποστεί πλύση
  εγκεφάλου και να με συγχωράς που στο θέτω έτσι άμεσα. Πριν μου επιτεθείς και
  με κατονομάσεις και μένα ή τον κύριο Κανελλόπουλο ή τον κύριο Γιαλτουρίδη ή
  οποιονδήποτε άλλο ως εξωγήινο, μασόνο ή ό,τι άλλο είναι το μυθολογικό
  κατασκεύασμα της μόδας που προωθούν οι κύριοι της END
  (ειδικά οι Λαμπράκης/Βαλσαμάκης) αυτές τις μέρες.”
  Αγαπητέ Γιωργή ο πρόλογος σου και μόνο δειχνει την πλύση εγκεφάλου που εσύ έχεις υποστεί και γι αυτό και την αποδίδεις στον συνομιλητή σου,κατατάσσοντας τον οπαδό,πράγμα που δεν περιποιεί τιμή για κανέναν, μη αποδεχόμενος ότι δεν εξέλιπε η ικανότητα έρευνας,συλλογιστικής και κρίσης του συνομιλητή σου.Αποδίδεις τον όρο “φασισμό¨” στον αποδοχή της διαφορετικότητας (όχι ανωτερότητας) του Ελληνικού DNA αλλά δεν έλαβες υπόψιν αυτό http://antiairetikos-vs-exeldim.blogspot.gr /2013/06/dna.html καθώς επίσης και τις δηλώσεις του πρώην πλανητάρχη Μπίλ Κλίντον κατά την επίσκεψη του στην χώρα μας το 1999 για το 0,2 του μόνου διαφορετικού DNA από τον υπόλοιπο πληθυσμό της γής καθώς και τα 15 κοντέϊνερς που τοποθετήθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους http://perseasorion.blogspot.gr/2011/12/blog-post_19.html.Όσον αφορά το γεγονός ότι τα περί Μασονίας και εξωγήινων είναι μυθολογικό κατασκεύασμα της μόδας που “λανσάρει”ο Λαμπράκης και ο Βαλσαμάκης,θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω “άσχετο” αλλά δυσκολεύομαι.Η διαλεκτική που χρησιμοποιείς δείχνει ρητορική δεινότητα (χορτάσαμε από την Βενιζελική) αλλά άγνοια; της real life όπως προκύπτει από τα επίσημα ντοκουμένα της ΝASA και την συνέντευξη όπου αυτά εκτίθενται με τίτλο “σιωπηλός πολεμος αθόρυβα όπλα”http://attikanea.blogspot.gr/search?updated-max=2013-07-14T19:45:00%2B03:00&max-results=30&start=30&by-date=false το οποίο το είδα και πριν καν μεταφραστεί, διότι λυπάμαι που σας απογοητεύω αλλά γνωρίζω άριστα την Αγγλική γλώσσα αλλά ακόμη καλύτερη την Ελληνική, αρχαία και νέα, που με βοήθησε να διατηρήσω το επίπεδο σκέψης και έρευνας χωρίς δεσμά. Εάν δεν είστε προκατειλημμένος ή καθοδηγούμενος,τα στοιχεία είναι πλέον προσβάσιμα για την αφύπνιση της ανθρωπότητας που έχει καταστεί με διανόηση jelly fish και cattles (όπως αναφέρεται στο παραπάνω ντοκυμανταίρ και σύμφωνα με την παιδεία που της παρείχαν τα ΕΛΙΑΜΕΤ , τα think tank και τα τα άλλα ευαγή ιδρύματα του SORROS βαπτισθέντα ως ΜΚΟ για να χρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και να ενεργούν εναντίον της,τα ανήκοντα κατ’εσάς στην σφαίρα του μυθολογικού μοδάτου κατασκευάσματος και που έχουν μετατρέψει την ανθρωπότητα σε ζόμπι με απώλεια ηθικής, αρχών,αξιών και ιδεών.Η εμπάθεια σας προκύπτει και από την κατηγοριοποίηση της ΕΝD ως “εκκλησία “και τα μέλη της ως “θρησκευτικούς ηγέτες” πράγμα που εγώ χαρακτηρίζω παράνοια.Τα όπλα των ευαγγελιστών της ΝΤΠ είναι η διαστροφή όρων και εννοιών καθώς η “ταμπελοποίηση” προκειμένου να απαξιωθούν άνθρωποι ή ιδέες που θεωρούν επικίνδυνες.Επισημαίνω επίσης ότι η διαλεκτική και συλλογιστική σας σκέψη ,μου θυμίζει έντονα αριστερό χώρο,πράγμα το οποίο δικαιολογεί και την πλύση εγκεφάλου που χρησιμοποιήσατε.Τέλος η επισύναψη τίτλων τύπου “Σωρήτισσα” με θρησκευτικό περίχρισμα αποδεικνύει του λόγου μου τα αληθή.

 • Γιωργής

  Αγαπητή Ασπασία,

  Η κατάταξη στους “οπαδούς” της “εκκλησίας της END” δεν έγινε αυθαίρετα αλλά
  αποκλειστικά και μόνο με βάση τα παραπάνω σχόλιά σου. Αν με πείσεις για το
  αντίθετο δεν έχω κανένα πρόβλημα να ανακαλέσω και να ζητήσω συγνώμη.
  (Και σε κάθε περίπτωση σίγουρα δε σου αποδίδω κάποιο δόλο). Όσο για την
  όποια “ρητορική μου ικανότητα”, τουλάχιστον δεν είναι “σοφιστική”, ούτε
  ξύλινη, λέω συγκεκριμένα πράγματα και αναφέρω πηγές, δεν το παίζω
  “αυθεντία”.

  Σχετικά με τη μασονία, προφανώς δεν αρνούμαι την ύπαρξή της, αλλά δεν
  έχω και παρτίδες μαζί τους για να γνωρίζω τα μυστικά τους στο βαθμό
  που ισχυρίζεται ότι τα γνωρίζει ο κύριος Λαμπράκης. Αυτό που
  θεωρώ μυθολογικό κατασκεύασμα όμως είναι ότι π.χ., ο κος
  Γιαλτουρίδης και όποιος άλλος έχει παραθέσει στοιχεία για
  την οικονομική απάτη της END είναι ντε και καλά μασόνος
  και ανήκει και σε συγκεκριμένη στοά, χωρίς να υπάρχει φυσικά
  κάποιο στοιχείο γι αυτό εκτός από τις μυθοπλασίες της END.

  Αν έχεις εσύ τέτοια στοιχεία μπορείς να τα παραθέσεις.
  Αντίθετα αυτό που είναι αποδεδειγμένο σύμφωνα με τα ίδια τα
  δημόσια στοιχεία των ίδιων των μασόνων, είναι η συμμετοχή του
  κου Τερζάκη, σημαντικού συνεργάτη της END στη μασονία και μάλιστα
  ως τελετάρχης στοάς. Αυτό γιατί δεν το σχολιάζεις
  ;

  Σχετικά με τις “ad hominem” κατηγορίες ότι είμαι “άσχετος”,
  “καθοδηγούμενος”, ότι έχω υποστεί “πλύση εγκεφάλου” (από ποιον;)
  ότι έχω άγνοια της “real life” (η οποία είναι οι μυθοπλασίες
  περί εξωγήινης προέλευσης των Ελλήνων να υποθέσω;) δεν έχει
  νόημα να σχολιαστούν, αφού δε γνωριζόμαστε οπότε είναι προφανώς
  (αδύναμη) απόπειρα εντυπωσιασμού.

  Όσο για την εμπάθεια, φυσικά, δεν το κρύβω, εσείς αν θεωρείτε
  κάποιον απατεώνα και προδότη της χώρας, με στοιχεία μάλιστα,
  τον συμπαθείτε; Δεν έχω πάντως κάτι προσωπικό με τους κυρίους,
  τις συγκεκριμένες πράξεις τους κατηγορώ. Αν μου αποδείξετε εσείς
  με κάποιο τρόπο ότι έχουν δίκιο, ευχαρίστως να άλλαζα γνώμη και
  να τους ανάψω και λαμπάδα, αλλά δε βλέπω να παραθέτει κάποιος
  πραγματικά στοιχεία που να αντέχουν σε κριτική, μόνο “απόψεις”
  και λασπολογία προς πάσα κατεύθυνση.

  Ας πάμε όμως και στα επιχειρήματα που παρέθεσες για να μη μένει τίποτα
  αναπάντητο:

  1. “Αποδίδεις τον όρο «φασισμό¨» στον αποδοχή της διαφορετικότητας
  (όχι ανωτερότητας) του Ελληνικού DNA”

  Αποδίδω τον όρο φασισμό στη νεομυθολογία του κου Λαμπράκη η οποία
  πρώτα απ’ όλα καθόλου δε λέει για “διαφορετικότητα” αλλά σαφώς ότι
  οι έλληνες δήθεν έχουμε το “πραγματικό DNA” και οι υπόλοιποι
  τα σκουπίδια:

  Χαρακτηριστικό απόσπασμα:

  http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2013/07/dna.html
  “Έτσι λοιπόν το δικό μας D.N.A. είναι ανάμειξη του D.N.A.
  του Ηomo Sapiens με το D.N.A. αυτών που κατήλθαν από πάνω.
  Το άλλο D.N.A. είναι γεννετικό πείραμα. Το οποίο πείραμα
  χρησιμοποίησε ότι απόβλητο θα μπορούσε να έχει ο πλανήτης
  για να φτιαχτεί ένα όν το οποίο να είναι υπάκοο και ανθεκτικό.”

  Σε ποιο παράλληλο σύμπαν η παραπάνω έκφραση δεν είναι
  φασιστική σε βαθμό ψυχοπάθειας;

  2. “δεν έλαβες υπόψιν αυτό
  http://antiairetikos-vs-exeldim.blogspot.gr/2013/06/dna.html

  Σίγουρα έχεις στη διάθεσή σου κάτι πιο πειστικό από ένα blog
  που πάνω δεξιά αναφέρει “Το exeldim είναι μια αίρεση”;

  Το άρθρο αυτό δεν αναφέρει τις πηγές του, οπότε είναι αδύνατον
  να του γίνει λεπτομερής κριτική, άρα το μόνο που μπορούμε να
  κάνουμε είναι να το πετάξουμε στα σκουπίδια.

  Αυτό που γράφει πάνω-πάνω είναι: “Εντυπωσιακό!
  To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε
  ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή (λευκή φυλή).
  Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των
  Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός της λευκής, αποτελεί
  ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο του 0,5%!”

  Αυτό όμως ακόμα και αν ισχύει, απλά λέει ότι οι Έλληνες
  γενικά είμαστε λευκοί, καθόλου δεν επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς
  Λαμπράκη μια και δεν είμαστε μόνο οι Έλληνες λευκοί!

  Επίσης, το ότι είμαστε λευκοί (λίγο λιγότερο από άλλους
  καυκάσιους όμως, μια και είμαστε ηλιόλουστη χώρα και το
  καλοκαίρι γινόμαστε καφετί, μια βόλτα στις παραλίες θα
  σας πείσει) δε σημαίνει τίποτα. Ούτε πιο έξυπνοι
  είμαστε εκ γενετής ως φυλή, ούτε πιο αθλητικοί,
  ούτε ζούμε περισσότερο.

  Θα μπορούσατε να μου πείτε σε τι ακριβώς συνίσταται
  αυτή η γενετική “φυλετική διαφορετικότητα” που σας
  πουλάνε οι ψευτοεθνικιστές και πώς ακριβώς η ίδια
  την έχετε διαπιστώσει αυτή τη διαφορετικότητα στο
  άτομό σας;

  Επίσης, για να καταλάβετε πόσο παραπλανητικά είναι
  τα ποσοστά όταν μιλάμε για DNA, ο σύγχρονος άνθρωπος
  έχει κατά 99,5% κοινό D.N.A με τον άνθρωπο του
  Νεάντερταλ[1], όλοι οι άνθρωποι έχουν ίδιο DNA
  κατά 99.5%[2] και κατά 95% κοινό DNA με το
  χιμπαντζή[3]
  και αντίθετα με το blog post που
  χρησιμοποιείτε ως επιχείρημα, οι δικές μου πηγές
  είναι έγκυρες (δηλ, είτε είναι είτε βασίζονται
  σε επιστημονικές δημοσιεύσεις που έχουν περάσει
  από αξιολόγηση).

  Ως δεύτερο επιχείρημα, θα σας θέσω ότι ακόμα και
  αν υπήρχε στατιστικά σημαντική διαφορά στο DNA
  μεταξύ Ελλήνων και μη, τουλάχιστον σε σημαντικά
  χαρακτηριστικά όπως το IQ ή η προσωπικότητα το
  DNA δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, εκτός αν
  πρόκειται για δίδυμα[4].

  Ακόμα και στην οικογένειά μου το έχω διαπιστώσει
  αυτό (εγώ έχω λίγη κοιλίτσα αλλά περπατάω άνετα
  πορείες μέχρι 50χλμ, πέρασα σε πολυτεχνείο μέσα
  στους πρώτους 20, μου άρεσαν τα μαθηματικά και
  οι επιστήμες από μικρός, ενώ ο αδερφός μου έχει
  σώμα body builder, ποτέ δεν του άρεσε το διάβασμα
  ειδικά τα μαθηματικά, προτιμά το 100άρι από
  τις μεγάλες πορείες και έγινε γυμναστής.
  Και αυτά ενώ έχουμε και τους 2 γονείς κοινούς
  και μοιάζουμε σε μεγάλο βαθμό και στο πρόσωπο.)
  Σκεφτείτε 2 άτομα που είναι απλά “συνέλληνες”,
  πόση σημασία έχει το όποιο “κοινό DNA” τους
  στην πράξη.

  Και πάλι, δε σας λέω να δεχτείτε το λόγο μου
  άκριτα, ούτε σας το παίζω αυθεντία. Δείτε και μόνη
  σας στους γνωστούς σας, πως σε πολλές περιπτώσεις
  αδέρφια έχουν ιδιαίτερα διαφορετικές σχολικές
  ή/και αθλητικές επιδόσεις και χαρακτήρα, πόσο
  μάλλον άτομα που απλά ανήκουν “στην ίδια φυλή”.

  Τέλος, όπως είπα και πριν, έχετε εσείς στη
  διάθεσή σας κάποιο test DNA που να αποδεικνύει
  όντως ότι ο κος Σώρρας ή ο κος Λαμπράκης είναι
  όντως “Αυτόχθονες Έλληνες”;
  Φαντάζεται κανείς
  ότι αν ισχυρίζονται ότι αυτή η ιδιότητα του
  να είναι κανείς “αυτόχθων” είναι όντως σημαντική
  θα το αποδείκνυαν αυτό κάπως για τον εαυτό τους.

  Ή μήπως η απόδειξη που παρέχουν είναι η ταυτότητα,
  γιατί σε αυτή την περίπτωση σας φέρνω εγώ μπόλικα
  αντιπαραδείγματα ατόμων με Ελληνική ταυτότητα που κάθε
  άλλο παρά αυτόχθονες είναι.

  3. Τα “έγγραφα της NASA” στα οποία παραπέμπετε
  είναι ένα απλό συνωμοσιολογικό site
  (http://www.stopthecrime.net/nasa.html) το οποίο
  αναφέρει μια σειρά από κουφά όπως ότι μας ψεκάζουν
  (chemtrails) κλπ. Δεν έχω χρόνο να κάνω θετική ή
  αρνητική κριτική σε αυτά που δημοσιεύονται εκεί,
  κάποια ίσως ισχύουν, κάποια άλλα όχι.

  Αυτό που πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δε λέει,είναι για οποιαδήποτε
  *εξωγήινη* προέλευση των Ελλήνων και σας προκαλώ
  να μου βρείτε έστω ένα τέτοιο κείμενο σε αυτό το site
  αν έχω άδικο

  Σχετικά με τον ισχυρισμό ότι όλη η ανθρωπότητα έχει νοημοσύνη
  jelly fish κλπ ενώ μόνο εσύ (και η END φαντάζομαι) γνωρίζεις
  την απόλυτη αλήθεια, να σου θυμίσω απλά το ανέκδοτο με τον
  “ελληναρά” που ακούει στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου του
  ότι “τρελό αυτοκίνητο κινείται ανάποδα στην εθνική” και λέει
  “μα τι λέει ο χαζός, αφού όλοι ανάποδα πάνε!”. Να στηρίζεις
  παρακαλώ τα επιχειρήματά σου σε γεγονότα και όχι σε
  φαντασιώσεις ότι ανήκεις σε κάποια κάστα “φωτισμένων” και
  άρα πρέπει να πιστεύουμε άκριτα ότι λες εσύ, η END,
  ή οι πηγές σας.

  Ελπίζω να στηριχθείς περισσότερο από εδώ κι εμπρός στην άρτια
  γνώση της Ελληνικής (αρχαίας και νέας) και της Αγγλικής γλώσσας
  που και η ίδια ισχυρίζεσαι πως έχεις, όπως και στην κριτική και
  ερευνητική σου ικανότητα και να μην καταπίνεις αμάσητα ό,τι
  σου σερβίρει το οποιοδήποτε (αμφίβολης ποιότητας) blog
  χωρίς να το διασταυρώνεις πρώτα, μόνο και μόνο επειδή “μιλάει
  για αναγέννηση του ελληνισμού” (χωρίς όμως να το πράττει).

  Η πραγματικότητα είναι ότι ΜΟΝΟ Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ “DNA”,
  ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ “ΣΩΤΗΡΑΣ”
  .

  Όπως είπα και πριν, αυτά αν θέλεις τα πιστεύεις αν θέλεις όχι,
  εγώ δεν μπορώ να σου τάξω κάποια (δήθεν/απατηλή) “αυτόματη
  σωτηρία” όπως οι “κύριοι” της END, ούτε θέλω κάτι από εσένα.

  Εξακολουθώ να πιστεύω (όσο δεν παρουσιάζονται πραγματικά/ισχυρά
  στοιχεία) ότι η END αποτελείται από απατεώνες με επίκεντρο τους
  “κυρίους” Σώρρα, Λαμπράκη και Διαμαντόπουλο (οι άλλοι είναι
  τσιράκια και ο Αλεξάντερ από τότε που κέρδισε το 1εκ στο
  λαχείο είναι και σπόνσορας της συμμορίας από ότι φαίνεται).

  Όταν λοιπόν έρθει ο Αύγουστος του 2014 και λήξουν τα δήθεν
  “ομόλογα”, εδώ θα είμαστε και να μου το θυμηθείς ότι κάποια
  δικαιολογία-μαϊμού θα βρουν και θα τα “παρατείνουν” και τότε,
  όπως ακριβώς έκαναν και με τη χρεωκοπία το 2012 και όπως έκαναν
  και οι Ιεχωβάδες με το τέλος του κόσμου και ένα σωρό άλλες
  αιρέσεις. Μπορεί να μην το λένε ευθέως αλλά οι πρακτικές τους
  είναι καθαρά “παραθρησκευτικές” γι αυτό μιλάω και για την
  “εκκλησία της END” και για το ότι έχεις πλέον γίνει “Σωρρήτισσα”
  είτε το πιστεύεις είτε όχι (κανένας άλλωστε οπαδός αίρεσης
  δε δέχεται έτσι απλά ότι έχει προσηλυτιστεί, πολλές φορές
  καταλήγει η οικογένειά τους να ζητά “αποπρογραμματισμό”).

  Πηγές

  [1]
  ^ Green RE, Krause J, Ptak SE, et al. (November 2006). “Analysis of one million base pairs of Neanderthal DNA”. Nature 444 (7117): 330–6. Bibcode:2006Natur.444..330G. doi:10.1038/nature05336. PMID 17108958.
  Και αν δεν έχετε πρόσβαση σε βιβλιογραφία βλ
  http://www.livescience.com/1122-neanderthal-99-5-percent-human.html
  και
  https://en.wikipedia.org/wiki/Neanderthal

  [2]
  https://en.wikipedia.org/wiki/Human_genetic_variation

  [3]
  Britten, R.J. 2002. ‘Divergence between samples of chimpanzee and human DNA sequences is 5% counting indels.’ Proceedings National Academy Science 99:13633-13635. Back (1) Back (2)
  αντίστοιχα
  http://www.caltech.edu/content/humans-and-chimps-have-95-percent-dna-compatibility-not-985-percent-research-shows

  [4]
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nature_versus_nurture#IQ_debate

  • Αγαπητή φίλη Ασπασία, στο θέμα διαστημική τεχνολογία που συνδέει τον Σώρρα που την είδες; Έχω και εγώ την ίδια άποψη με τον Γιωργή, πια στοιχεία εχεις που εμείς δεν τα γνωρίζουμε;; Το ερώτημα από την δική μου πλευρά είναι καθαρά από ενδιαφέρον για να ενημερωθώ και να ενημερώσω τους αναγνώστες μου!

 • Γιωργής

  Όσο για το

  http://perseasorion.blogspot.gr/2011/12/blog-post_19.html,

  εσείς το διαβάσατε;

  Ρωτάω, γιατί αυτό που λέει ότι είπε ο Κλίντον (και
  κατά πάσα πιθανότητα όντως το είπε), είναι ότι


  <>

  δηλαδή ότι όλοι οι λαοί της γης είναι κατά 99.8% ίδιοι ως προς
  το DNA τους. Πώς αυτό ενισχύει τη φασιστική θεώρηση της δήθεν
  γενετικής ανωτερότητας εμάς των Ελλήνων, μόνο στο μυαλό του
  Λαμπράκη (και ίσως και άλλων φασιστών) φαντάζομαι υπάρχει
  η απάντηση.

  Όντως το 1999, η κρατούσα άποψη ήταν ότι το DNA όλων των
  ανθρώπων είναι κατά 99.8% το ίδιο:
  https://www.sanger.ac.uk/about/press/2001/publication2001/facts.html

  Αργότερα βρέθηκε ότι στην πράξη είμαστε πιο διαφορετικοί
  και στις μέρες μας πιστεύουμε ότι η ομοιότητα είναι 99.5%
  και όχι 99.8%
  https://en.wikipedia.org/wiki/Human_genetic_variation

  (σύμφωνα με πιο πρόσφατα στοιχεία μάλιστα,
  μπορεί το κοινό ποσοστό να είναι και “μόνο” 99%
  http://usatoday30.usatoday.com/news/health/2007-09-03-dna-differences_N.htm
  ).

  Ακόμα όμως δεν μπορώ να καταλάβω πού κολλάει αυτό με τις θεωρίες
  για δήδεν γενετική ανωτερότητα.

  Το παρερμήνευσε μήπως ο Λαμπράκης και είπε ότι το 0.2% του πληθυσμού
  έχει διαφορετικό DNA αντί για τη σωστή ερμηνεία που είναι ότι
  μόνο το 0.2% των γονιδίων διαφέρει ανάμεσα σε 2 τυχαίους ανθρώπους;

  Και ο Λαμπράκης υποτίθεται ότι ανήκει σε αυτό το μαγικό 0.2% του
  πληθυσμού σύμφωνα με τη φαντασία του; Ας δώσει τότε εκτός από τα
  “ομόλογα” στη δημοσιότητα και ένα sequencing του DNA του να δούμε
  κι εμείς οι σκεπτικιστές πώς είναι αυτά τα εξωγήινα γονίδια 😛

  Μέχρι στιγμής πάντως το μόνο που βλέπω εγώ να είναι και εξωγήινο
  (και εξωγαλαξιακό) είναι οι απόψεις τους που δεν αντέχουν ούτε στην
  ελάχιστη κριτική και διασταύρωση.

  Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν αυτά χωρίς ανεξάρτητη
  έρευνα / διασταύρωση, δείχνει την πραγματική έλλειψη παιδείας
  και κριτικής σκέψης (για να μην πω και δημοσιογραφίας) που απειλεί
  τη χώρα μας (ενώ βολεύει φυσικά τους πολιτικούς που την εκμεταλεύονται
  και αυτοί).

 • Γιωργής

  Δυστυχώς το blog έκοψε το quote λόγω ελληνικών εισαγωγικών.
  Η φράση που λείπει είναι

  “Όλοι οι λαοί της γης ,γεννετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2%”

  • Γιώργη δεν ξέρω τι κόπηκε και πως, αλλά εγώ δεν κόβω ούτε περισπωμένη, αυτό να το θεωρείς δεδομένο! Καν αν διαγράψω κάτι ή όλο το θέμα, αυτό θα γίνει μόνο με ομόφωνη απόφαση εμένα και του έχων το θέμα!

 • Γιωργής

  Ναι δεν είπα ότι το έκοψες εσύ, απλά επειδή στα σχόλια επιτρέπονται
  HTML tags και το post που ανέφερε η Ασπασία έχει τη φράση που έκανα
  copy & paste
  (Όλοι οι λαοί της γης ,γεννετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2%)
  μέσα σε “μεγαλύτερο/μικρότερο” αντί για πραγματικά ελληνικά εισαγωγικά,
  στα σχόλια δεν την εμφανίζει (δείχνει μόνο τα &lquot;&rquot;)

  Είναι δηλαδή καθαρά τεχνικός ο λόγος, δεν ισχυρίστηκα σε καμία
  περίπτωση ότι υπήρξε λογοκρισία (για ποιο λόγο άλλωστε να κάνει
  κανείς λογοκρισία σε ένα quote χεχε)

 • Ασπασία

  Αγαπητέ Κυριάκο το παρόν απευθύνεται σε σένα γιατί θεωρώ δεδομένη την καλή σου πρόθεση και αγαθή προαίρεση καθώς και την έλειψη δογματισμού από την σκέψη σου.
  Παραθέτω ενδεικτικά βιβλία,ντοκυμανταίρ και βίντεο τα οποία είχαν περιέλθει εις γνώσιν μου πριν την 1η συνέντευξη που παρακολούθησα Λαμπράκη -Βαλσαμάκη στις 7/7/2013 και στις 12/7/2013.
  Gods and spacemen in Greece an Rome by W.Raymond Drake.
  Chariots of the gods by Erich Von Daniken
  Odyssey of the gods ” ” ” ”
  Open your eyes to 2012 and beyond by Drew R.Maras ο οποίος φυσικά εδολοφονήθη.
  Ερμής Τρισμέγιστος του Παντελή Ιαννίδη (μονοθεισμός και τριαδική υπόσταση)
  Τιμαίος του Πλάτωνα και δή τον διάλογο του Σόλωνα 22-25 με τους Αιγύπτιους ιερείς.Υπάρχουν και σχτικά links όπως http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/2012/04/blog-post_9715.html
  Η σειρά των βίντεο 1-8 με τον Phil Schneider ο οποίος φυσικά επίσης εδολοφονήθη φρικτά μετά τις αποκαλύψεις του.
  H σειρά των βίντεο με τον Steward Swrerdlow που εργάστηκε στο montauk project
  Οur occulted history by Jim Mars υπάρχει και βίντεο
  Η απόκρυφη ιστορία της ανθρώπινης φυλής με τον Klaus Dona (ντοκυμανταίρ)
  Lost Realms – Zecharia Sitchin – FREE MOVIE – YouTube
  Yπάρχει βέβαια μια διαφορά ως προς τον Φαέθωνα (ΤΙΑΜΑΤ των μασονικών στοών) μεταξύ Λαμπράκη και Steward Swerdlow ως προς την σειρά των πλανητών αλλά δεν είναι το μείζον θέμα εν προκειμένω.
  Επίσης ενδιαφέρουσες είναι και οι συνεντεύξεις α) του Michael Prince για το πρόγραμμα Mannequin και β)το project Camelot για τον σούπερ στρατιώτη).
  Η δύναμη των συμβόλων (εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ)
  Αυτά επαναλαμβάνω είναι ένα δείγμα της γνώσης και πληροφορίας που υπάρχει και απλά περιμένει τους ελεύθερα σκεπτόμενους και γηράσκοντες αεί διδασκόμενους να συνθέσουν το παζλ που είναι το στοίχημα για την ανακάλυψη της αλήθειας.Οι υπόλοιποι μπορούν να αρκεστούν στην βεβαιότητα των όσων γνωρίζουν η οποία όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αυτά που αγνοούν.
  Με πραγματική εκτίμηση.

  • Γιωργής

   Δε διαβάζετε καλύτερα τους μύθους του Αισώπου, κι αυτοί παραμύθια
   είναι αλλά τουλάχιστον έχουν και διδάγματα 🙂

 • Ασπασία

  Οσον αφορά εσένα Γιωργη θα σου απαντήσω Λακωνικά.Αδυνατώ να επικοινωνήσω με άνθρωπο φανατισμένο που ήδη έχει παγιώσει απόψεις και άρα προκατειλημμένο γιατί θα είναι σαν να προσπαθώ να πείσω έναν Ολυμπιακό να γίνει Παναθηναϊκός και τούμπαλιν.Εξ’ άλλου το λεκτικό δικονομικό ναρκοπέδιο της νεώτερης απάντησης της φίλης σου επιβεβαιώνει απαξίωση, επιθετικότητα και εκ προοιμίου καταδικαστική απόφαση,δίκην κριτού υπεράνω κριτών,γνωστών και αγνώστων γνωστικών πεδίων.Με τόσο εχθρικό περιβάλλον,ειλικρινά συμπάσχω με τον εγκαλούμενο,παρότι ευθαρσώς δηλώνω ότι τον γνωρίζω απο τις 2 μοναδικές συνεντεύξεις που προανέφερα.
  Θα ήταν τύχη για την πατρίδα που χάνουμε εάν μας είχαν επιτρέψει να ανπτύξουμε την πνευματική και διανοητική μας υπόσταση σε βαθμό που να μπορούμε να επικοινωνούμε αναβαθμιζόμενοι και όχι αντιπαρατιθέμενοι.

 • Γιωργής

  Όσο γι αυτό το τελευταίο που δεν το είχα δει:

  “Τα όπλα των ευαγγελιστών της ΝΤΠ είναι η διαστροφή όρων και εννοιών καθώς η «ταμπελοποίηση» προκειμένου να απαξιωθούν άνθρωποι ή ιδέες που θεωρούν επικίνδυνες.”

  Ενδιαφέρον. Για να δούμε λοιπόν αν χρησιμοποιούν τα όπλα αυτά οι “κύριοι”
  της END:

  * Ο καρυώτης όταν ήταν μέλος τους ήταν όλα καλά τον είχαν
  κάνει και αντιπρόεδρο. Όταν τους την έκανε κατευθείαν
  μετατράπηκε σε Χαζάρο, Εβραίο, μασόνο κλπ κλπ
  Για μένα και πριν και μετά την “αποστασία” ήταν απλά ένας
  εγκάθετος του ΠΑΣΟΚ (κατά δική του δήλωση μάλιστα) χωρίς
  ποτέ να έχει κάποια πραγματικά σοβαρή επιστημονική δράση.

  * Αντίστοιχα έκαναν και με το Γιώργο Γιαβή νομίζω.

  * Ο Γιαλτουρίδης κι αυτός κατευθείαν έγινε όργανο του συστήματος,
  πληρωμένος, μασόνος κλπ (τα είπατε κι εσείς μάλιστα) μόλις έβγαλε
  στη φόρα στοιχεία για τα IBOE του Wozny.

  Όλα αυτά φυσικά χωρίς ποτέ να μπουν στον κόπο να παραθέσουν
  έστω το ελάχιστο αποδεικτικό στοιχείο. Αν έχετε εσείς κάτι
  που δεν το είδαμε, γιατί δεν το παραθέτετε;
  .

  Αυτά είναι η πραγματική ταμπελοποίηση και όχι το “Σωρρήτες” που
  είναι χιουμοριστικό και δεν υπονοεί κάποιου είδους “σατανικότητα”
  ή εγκληματικότητα, αλλά απλά κάποιον που έχει παραπλανηθεί από τη
  σπείρα.

  Όσο για τη διαστροφή των όρων και των εννοιών, βλ παραπάνω για
  το πώς διέστρεψαν τα επιστημονικά αποτελέσματα περί DNA, ακόμα
  και τις δηλώσεις του Κλίντον το ’99 για να υποστηρίξουν την
  έωλη θεωρία της “γενετικής ανωτερότητας”.

  —-

  “Επισημαίνω επίσης ότι η διαλεκτική και συλλογιστική σας σκέψη,
  μου θυμίζει έντονα αριστερό χώρο,πράγμα το οποίο δικαιολογεί
  και την πλύση εγκεφάλου που χρησιμοποιήσατε.”

  Πώς ορίζεις εσύ τον “αριστερό χώρο”; Γιατί με τον κλασικό ορισμό, σίγουρα
  δεν είμαι. Αν τώρα θεωρείς ότι η παράθεση επιστημονικών στοιχείων και η
  απόρριψη της νεομυθολογίας της “εξωγήινης προέλευσης” είναι αποκλειστικό
  προνόμιο των αριστερών, τότε νομίζω τους δίνεις παραπάνω εύσημα από όσο
  αξίζουν (ειδικά οι σύγχρονοι “αριστεροί” συγκλίνουν μάλλον περισσότερο
  με το στυλ της END παρά με το δικό μου. Είναι γνωστό άλλωστε το ανέκδοτο
  για το ΚΚΕ π.χ., ότι “αν τα ιστορικά γεγονότα δε συμφωνούν με τις απόψεις
  του κόμματος, τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα”).α

  Προσωπικά είμαι απλά υπέρ του ορθολογισμού, της απόλυτης διαφάνειας
  στη δημόσια ζωή *όλων*, της διασταύρωσης και επαλήθευσης
  των πληροφοριών και εναντίον των απατεώνων κάθε σχήματος και χρώματος
  (κοινοβουλευτικών και μη). Με τον αναχρονιστικό διαχωρισμό δηλαδή, αν
  υποθέσουμε ότι οι πολιτικοί θα ήταν τίμιοι, μάλλον σχετικά φιλελεύθερος
  θα ήμουνα (χωρίς όμως το “νεο” από μπροστά, δηλαδή δεν πιστεύω και στην
  πλήρη ιδιωτικοποίηση των πάντων (π.χ., μεταμοσχεύσεις) ούτε στα κρατικά
  μονοπώλια “φιλέτα” που δίνονται στους ολιγάρχες).

  Ο “ιδεολογικός” μου όμως προσανατολισμός στη σκάλα “δεξιά-αριστερά”
  δεν έχει καμία πρακτική σημασία στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα
  στην οποία μας κυβερνούν απατεώνες και στο ένα και στο άλλο άκρο και
  στο ενδιάμεσο.

  Αν υπήρχε πραγματικά ένα κόμμα από τίμιους και ικανούς πολιτικούς
  δηλαδή (και αυτό με στοιχεία, όχι με “υποσχέσεις” και “θα θα θα”)
  μια χαρά θα το ψήφιζα και θα το υποστήριζα και ας τοποθετείται
  και δεξιότερα ή αριστερότερα από την “ιδεολογία” μου,
  δε θα τα χαλάσουμε εκεί.

 • Ασπασία

  Γιωργή κάνε παιδί μου μία μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων,απαίτησε από την κυβέρνηση να βάλει φυλακή αυτούς που θεωρείς απατεώνες και τελείωνε με τον διανοητικό σου λαβύρινθο.Διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο.
  Λοιπόν προς ενημέρωση σου δεν υπάρχει κόμμα ,οργάνωση ή κίνημα εντός και εκτός βουλής που να μπορεί να λυτρώσει την Πατρίδα μου από τον βέβαιο και αναπότρεπτο θάνατο της.
  Πρωτίστως όμως δεν υπάρχει ηγέτης που να διαθέτει ηθική Καποδίστρια,ψυχή Κολοκοτρώνη και σκέψη αρχαιοελληνική (με τις γνώσεις που αυτή προσφέρει).
  Κάποιοι έχουν ψυχή χωρίς μυαλό και γνώση.Κάποιοι έχουν την ψυχή αλλά όχι την τόλμη.Όσο για την ηθική αμφιβάλλω προς άπαντες με δεδομένη την επικρατούσα τάση να είναι όλοι είτε εξαγοράσιμοι, είτε αθεράπευτα ματαιόδοξοι,είτε εκβιάσιμοι με στοιχεία του παρελθόντος τους, καθόσον άπαντες εξετράφησαν με αξίες, την δόξα το χρήμα και την ισχύ.Ιδού και ένα παράδειγμα που μπορεί να φτάσει ο περιούσιος λαός για την δύναμη http://greek-observatory.blogspot.com/2013/04/blog-post_6829.html (και δεν είναι άσχετο).
  Συν όλα τα άλλα αδυνατεί ο λαός,να βρεί ηγέτη να τον ενώσει και όχι να έχει στόχο να μπεί στην βουλή των 20 χιλ.μηνιαίως και με όλα τα προνόμια(να μην τα αναφέρω γιατί θα χρειαστώ λίστα) ,γιατί θα πρέπει ο άλλος να προσχωρησει στην δικιά του άποψη.
  Και έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα με την αναβίωση του εμφυλίου σπαραγμού που σαν σοφοί που γίναμε λαχταράμε να το επαναλάβουμε (αναφέρομαι στο καθημερινά γιγαντούμενο μίσος των άκρων).Και παρά τις λίστες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα,από όπου προκύπτει ότι όλοι οι μαυραγορίτες και συνεργάτες των Γερμανών έγιναν μεγάλοι και τρανοί στην πολιτική, στα ΜΜΕ, στον εφοπλιστικό χώρο κ.α που αποδεικνύουν ότι μόνο του λαού το αίμα χύθηκε, γιατί θα πρέπει να προσφερθεί και πάλι ως ανθρωποθυσία και αυτή τη φορά με τρόπο Συρίας;
  Τί καταλαβαίνεις; Υπάρχει ελπίδα; Τί;Να σφαχτούμε διευκολύνοντας αυτούς που με κάθε τους πράξη δηλώνουν ανοιχτά ότι μας θέλουν νεκρούς;Και η αιτία είναι,ή όχι, ο λάκος που μας έσκαψαν με δόλιο τρόπο για χρήματα αέρα πατέρα που ποτέ δεν δόθηκαν στον λαό άπαντες οι”ηγέτες” μηδενός εξαιρουμένου μετά Καποδίστριαν;
  Kαι ξεκαθάρισε τί θέλεις.Μια Ελλάδα περήφανη,αξιοπρεπή,που να παράγει και πάλι πολιτισμό ή δεν σε χαλάει να σβήσει ντροπιασμένη και ανάξια του παρελθόντος της;
  Και ρωτάω,αν δεν αναγεννηθεί η Ελλάδα,αν δεν γνωρίσει το παρελθόν και την ιστορία της όχι από το σημείο που της όρισαν επιτρεπτό αλλά από το απώτατο παρελθόν της στο οποίο και οι αρχαίοι μας αναφέρονταν.αν δεν κατανοήσει ποιός και πώς την παγίδεψε και έσβησε την μνήμη της,επιβάλλοντας μια θρησκεία αντιγραφή των δικών της δοξασιών αλλά με προσθαφαίρεση στοιχείων που θα χειραγωγούσαν την μνήμη και την διανόηση της,πώς περιμένεις λύτρωση;
  Εγώ πιστεύω ότι με την περιουσία, που παρ’όλη την λεηλασία υπέστη διαχρονικά,διαθέτει ο ευλογημένος αυτός τόπος έχει ανάγκη μόνο από στόφα ηθικών και έντιμων ανθρώπων που θα μπορούσαν να διαχειριστούν τους θησαυρούς της προς όφελος της.Αυτό προέχει .Αν υπάρχουν τα χρήματα είναι το μέσον αλλά όχι ο σκοπός .Ο σκοπός είναι να πάρουμε πίσω την ταυτότητα που μας έκλεψαν.
  Αλλιώς και εσύ και η κυρία δικαστής ,που ενόψει εκλογών εγκαλούσε τα εν γενέσει κόμματα προς απολογίαν,(είναι κι αυτός ένας τρόπος κατασκευής ηρώων,για να γίνεις ευρύτερα γνωστός)( γιατί δεν θυμάμαι ποτέ κίνηση ενότητος ή συντονισμού κινημάτων που πάλευαν να βρούνε σημείο επαφής) συμβάλλοντας στον αποπροσανατολισμό του ήδη πελαγωμένου Έλληνα,βοηθάτε τους καταλύοντες το κράτος,γίνεστε συνεργοί τους, στερώντας από το λαό την δυνατότητα να ερευνήσει και εάν όντως υπάρχει έξοδος διαφυγής από τον σίγουρο όλεθρο,να την χρησιμοποιήσει για να ανάψει τον φάρο ελπίδας για όλη την ανθρωπότητα.

  • Γιωργής

   Είδαμε πόσο τους βάζουν φυλακή και τους προσηλυτίζοντες και τους οικονομικούς
   απατεώνες σε αυτή τη χώρα, οπότε το ρητορικό σας τέχνασμα για τη μήνυση
   είναι προφανώς σοφιστικό.

   Άλλωστε το πραγματικό αδίκημα (πολιτικός προσηλυτισμός) δεν υπάρχει στο
   νομικό μας σύστημα καν (γιατί τότε θα βάζαμε τους κομματάρχες μέσα πρώτα απ’
   όλα για όσα παραμύθια λένε προεκλογικά).

   Συμφωνώ σχετικά με την απουσία σοβαρών κομμάτων και ηγετών και με τα
   ψευτοδιλήματα μεταξύ “αριστεράς” και “δεξιάς” και για την αναβίωση
   των πραγματικών προτερημάτων και αξιών του Ελληνικού πολιτισμού (οι
   οποίες αξίες και φιλοσοφικές αρχές είναι το πραγματικό “ξεχωριστό DNA”
   που προσωπικά με κάνει περήφανο για τη χώρα μου χωρίς να χρειάζομαι
   να μου σερβίρει κανείς παραμυθάκια για εξωγήινους για να μου τονώσει
   το ηθικό).

   Όσο για την ελπίδα: ναι, υπάρχει, ακόμα και χωρίς “σωτήρες”.
   Στο διπλανό χωριό π.χ., έχουν ήδη πλέον αρχίσει ξανά τις δικές τους
   πολυκαλλιέργειες και έχουν τοπικό νόμισμα για τις συναλλαγές τους
   ώστε να μη χρειάζονται πια δάνεια. Οι άνθρωποι αυτοί τουλάχιστον
   δε θα πεθάνουν από την πείνα σε περίπτωση χρεωκοπίας.

   Ο Ελληνικός λαός επιβίωσε και από χειρότερα δεινά, μπορεί να
   επιβιώσει και τώρα, αρκεί να ανοίξουμε τα στραβά μας και να
   αγωνιστούμε μαζί για τα ουσιαστικά (διαφάνεια, δικαιοσύνη,
   τιμωρία των απανταχού απατεώνων, ουσιαστική ανεξαρτησία
   των εξουσιών, κωδικοποίηση και απλοποίηση του νομοθετικού
   πλαισίου κλπ κλπ) αντί να περιμένουμε “από μηχανής θεούς”
   να μας σώσουν.

   Όποιος φυσικά θέλει να συνεισφέρει και χρηματικά στον
   αγώνα αυτό κανείς δε θα του πει όχι, αλλά να συνεισφέρει
   πραγματικά, όχι “υποθετικά” ούτε “στο αόριστο μέλλον”.

   Όπως σας έχουμε όλοι πει εδώ, δείξτε μας πραγματικά έργα
   των “αυτόκλητων σωτήρων” και θα αλλάξουμε και γνώμη
   και θα τους ζητήσουμε και συγχώρεση και θα τους ανάψουμε
   και λαμπάδα.

   Αλλιώς, ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>