«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

35 χρόνια μετά τη δολοφονία του γιατρού Βασίλη Τσιρώνη από την Ελληνική Δημοκρατία

 

Αυτός ήξερε τον όρκο των Ελλήνων και τον εφήρμοσε!!!

Σαν σήμερα το 1978 το Ελληνικό κράτος δολοφόνησε τον γιατρό Βασίλη Τσιρώνη
Τιμώντας και σήμερα τη μνήμη του ξαναδημοσιεύουμε τη θρυλική ιστορία του γιατρού και το Γαλάζιο Βιβλίο του για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι


Ανέκαθεν αυτός ο τόπος γεννούσε κάποιους ξεχωριστούς ανθρώπους!

Ανθρώπους που πίστευαν στον άνθρωπο και στα ιδανικά της Ελευθερίας,της Ισότητας και της Δημοκρατίας χωρίς να επιδιώκουν να μπουν σε μαντρί,αντιθέτως πάλευαν για τα πιστεύω τους από οποιοδήποτε μετερίζι μη λογαριάζοντας ούτε τη ζωή τους.

Ενας απ’ αυτούς,μάλλον ξεχασμένος κι αδικημένος από την ιστορία (την οποία παρεμπιπτόντως γράφουν πάντα οι νικητές!) είναι και ο αείμνηστος γιατρός Βασίλης Τσιρώνης.
Μοναδική περίπτωση “εραστή της ουτοπίας”,που ανάγκασε την Ελληνική Δημοκρατία του “εθνάρχη” Κωνσταντίνου Καραμανλή να τον “αυτοκτονήσει” μέσα στο “Αυτόνομο κράτος” του μετά από πολιορκία σχεδόν 8 μηνών,με την ηγετική παρουσία  στην επιχείρηση του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης,απόστρατου Στρατηγού, Αναστάσιου Μπάλκου.

Σημαντικό ρόλο στην εξόντωση του γιατρού έπαιξαν τα δημοσιεύματα του “δημοκρατικού” Βήματος,του γνωστού,εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντος, συγκροτήματος του ΔΟΛ.


Ο “πόλεμος” του γιατρού με το πολιτικοεκδοτικό κατεστημένο κρατούσε από παλιά,αλλά στα τέλη Νοεμβρίου του 1977 κορυφώθηκε με τον γιατρό να ταμπουρώνεται στο σπίτι του στο Π. Φάληρο και το επίσημο κράτος απ’ έξω να τον πολιορκεί νυχθημερόν!

Ξημερώματα λοιπόν  της 11ης Ιουλίου του 1978 οι Μονάδες Ειδικής Αποστολής (28 πάνοπλοι άνδρες) υπό την εποπτεία του ίδιου του υπουργού Δημοσίας Τάξεως  Μπάλκου εισέβαλαν στο “Αυτόνομο Κράτος του γιατρού Τσιρώνη” και απεκατέστησαν την τάξη “αυτοκτονώντας” τον.
Αλοθι για τη στυγερή δολοφονία υπήρξαν τα σκληρά άρθρα της πρωινής του συγκροτήματος ΔΟΛ (Το Βήμα) που μίλαγαν για ρεζίλεμα του Κράτους από έναν τρελό!

Διαβάστε αναλυτικά το χρονικό της δολοφονίας του γιατρού Βασίλη Τσιρώνη και την ιστορία του ΕΔΩ.

Κι ΕΔΩ το ΓΑΛΑΖΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΡΩΝΗ

http://zeidoron.blogspot.gr/2013/07/35.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>