«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κλείνουν στρατόπεδα στην Ήπειρο και την ίδια στιγμή, ξοδεύονται εκατομμύρια για τα στρατόπεδα στη γενέτειρα του Αντώνη Σαμαρά!!!

Νεοέλληνες τον όρκος των αληθινών Ελλήνων τον γνωρίζεται;;; Εγώ φροντίζω για όσους θέλουν να λέγονται Έλληνες να τον μάθουν!

Αν δεν φροντίσεις για το σπίτι σου, θα πέσει και θα σε πλακώσει! Εδώ το Σαμάρι το ασαμάρωτο κουβάλησε ολόκληρο τον επικούρειο Απόλλωνα σε άλλο νομό!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Χαριστική βολή από την Κυβέρνηση  στους ακρίτες- κλίμα ανασφάλειας στην σύνορα

Δεν είναι απλά κοινό μυστικό ότι τα χωριά της Μουργκάνας, της Ντουσκάρας, της Παραμυθιάς και τους Σουλίου, στην πλειονότητά τους κατοικούνται από υπερήλικες ανθρώπους που μένουν μόνοι και αβοήθητοι. Τις τελευταίες ημέρες,παραμένουν άυπνοι με τα όσα συμβαίνουν έξω από τις αυλές τους.Ανήσυχοι για το τι τελικά θα γίνει και φοβισμένοι καθώς δεν μπορούν να ξεμυτίσουν έξω από την πόρτα τους. Δικαιολογημένα οι συγγενείς τους σπάνε τα τηλέφωνα για να δουν σε τι κατάσταση είναι, ανησυχώντας για την ίδια τους τη ζωή.!Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της,όμως η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας,προχωρά στο κλείσιμο των στρατοπέδων σε Άρτα, Κόνιτσα και Φιλιάτες, επιτείνοντας και το κλίμα ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με το κλείσιμο πολλών στρατιωτικών φυλακίων στις μεθόριες περιοχές της Ηπείρου, η οποία έχει αυξημένες ανάγκες συνοριακής φύλαξης!Την ίδια στιγμή όμως,ανοίγουν το στρατόπεδο της Καλαμάτας και ενισχύουν το στρατόπεδο της Τριπόλεως!!!Με το πρόσχημα δηλαδή της δημοσιονομικής εξυγίανσης, η τρόικα και η κυβέρνηση,κλείνουν στρατόπεδα στην παραμεθόριο, ενώ, ταυτόχρονα, ξοδεύονται εκατομμύρια για τα στρατόπεδα στη γενέτειρα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά!

Έντονες διαμαρτυρίες 

Αιχμηρή δήλωση για την πολιτική του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έκανε η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Όλγα Γεροβασίλη.Η βουλευτής μάλιστα κατέθεσε αναφορά υπόψη του υπουργού Εθνικής Αμύνης με την οποία του γνωστοποιεί και τις έντονες αντιδράσεις της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου και ζητά την σαφή τοποθέτηση του υπουργού. Την αντίθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας απέναντι στο ενδεχόμενο οριστικής κατάργησης του Τάγματος Πεζικού στους Φιλιάτες, γνωστοποίησε και ο Δήμαρχος Γιώργος Κάτσινος με επιστολή  που έστειλε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο,πριν από λίγες ημέρες.«Το κλείσιμο των στρατοπέδων θα εντείνει το κλίμα ανασφάλειας, που ήδη υπάρχει σε σημαντικό βαθμό, ως απόρροια του κλεισίματος πολλών στρατιωτικών φυλακίων σε μεθόριες περιοχές της Ηπείρου τα τελευταία χρόνια», τόνιζε ο κ. Κάτσινος στην επιστολή του, προσθέτοντας ότι «η γειτνίαση με την Αλβανία έχει δημιουργήσει «ειδικά» προβλήματα στην περιοχή και οι ανάγκες συνοριακής φύλαξης είναι αυξημένες».Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας καταλήγει καλώντας τον Υπουργό να μην προβεί στην απόφαση να μπει «λουκέτο» στο στρατόπεδο Φιλιατών.Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες,οι στρατιώτες και αξιωματικοί του 628 Τάγματος Πεζικού που έχει έδρα τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας,αλλά και φέρει την ευθύνη για την λειτουργία του στρατιωτικού φυλακίου στον Τσαμαντά,πραγματοποίησαν αρκετούς ελέγχους στην περιοχή και συμμετέχουν ενεργά στην επιχείρηση που κάνουν οι διωκτικές αρχές,προκειμένου να ανακόψουν την ξέφρενη πορεία των επικίνδυνου κακοποιού Μάριαν Κόλα και το πρωτοπαλίκαρό του Ιλίρ Κούπα,προς την Αλβανία.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>