«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ

Ακουσα μόλις, στις κατευθυνόμενες και λογοκεκριμένες ειδήσεις των ιδιωτικών καναλιών (μήπως υπάρχουν και δημόσια;) ότι το νηπιοπκομείο Καλλιθέας, δηλαδή το ίδρυμα εκείνο που με ανείπωτο πόνο οι γονείς εναποθέτουν τα παιδιά τους μαζί με τις ύστατες ελπίδες τους, αφού δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε την βασική τροφή να τους χορηγήσουν, ακουσα λοιπόν, ότι αυτό το ίδρυμα λόγω ελλείψεως χρημάτων, κλείνει. Και αυτό , μαζί με τόσα άλλα τραγελαφικά, σε μια χώρα που όλοι οι βολεμένοι βολευτές, υπουργοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί, τοκογλύφοι και ότι άλλο σάπιο κυκλοφορεί στην πιάτσα, μας γανώνουν τα αυτιά, με τις φανφάρες τους και τις φάλτσες κορώνες τους, ότι δήθεν κακώς δεν βλέπουμε ότι η Ελλάδα έχει ήδη σωθεί και χάρη σ ΄αυτούς, βαδίζει ανοδικά σε όλους τους τομείς.

Βέβαια σε όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, είτε προέρχονται από εκλογές είτε από πραξικόπημα, ή από οτιδήποτε άλλο (μην ξεχνάμε, ότι και ο Χίτλερ ήταν εκλεγμένος) Η τακτική είναι κοινή.:Παραπληροφόρηση, αυθαιρεσία, αναλγησία, καλοπέραση μέχρι κραιπάλης των δικών μας παιδιών και εξαθλοίωση του λαού, προκλητική περιφρόνηση του νομικού καθεστώτος από τους ισχυρούς, ενώ παράλληλα απηνείς διώξεις στους αναξιοπαθούντας, με προφάσεις γελοίες που οι ίδιοι έχουν προετοιμάσει, όπως η αδυναμία πληρωμής αυθαίρετων και παράνομων χαρατσιών, που κατά πάσαν λογική πιθανότητα ένας άνεργος (όχι από τεμπελιά, αλλά από καλοστημένο σχέδιο σωτηρίας) είναι αδύνατον να μπορέσει να πληρώσει.

Και βέβαια, ακολουθούν οι ανάλγητες κατασχέσεις εν μιά νυκτί, από αυτούς, που προ ολίγων ετών μας παρακαλούσαν να παρουμε δάνειο προνομιακό, ακόμα και για πεντικιούρ, βαπτίζοντας τις επίπλαστες επιθυμίες, ως ανάγκες και που τώρα απολαμβάνουν την μερίδα του λέοντος από τις πολυδιαφημιζόμενες δόσεις της οικονομικής μας στήριξης – υποδούλωσης.

Δεν είδα, από όλους τους παπαγάλους αναλυτές των ΜΜΕ, την εξής απλή και λογική παρατήρηση, που αβίαστα έρχεται στο στόμα κάθε καλοπροαίρετου αναλυτή.: Γιατί δεν ξεκινούν από την μείωση του δικού τους κομποδέματος, που κανείς δεν θα έχει αντίρρηση αφενός και που αφετέρου, θα δώσει μια καλή ανάσα στα δημόσια έσοδα. Προφανώς αυτό, κάνει τζιζ ! ! ! , ενώ από την πλάτη του εξαθλοιωμένου λαού δημιουργεί ευφορία η αφαίμαξη, εξ΄ού και τα πλατειά χαμόγελα των εθνοσωτήρων που δεν τηρούν ούτε τα στοιειώδη προσχήματα,όταν διατείνονται ότι θλίβονται για το χάλι που μας έφεραν <<για το καλό μας>> και παρασυρμένοι από το άγριο φαγοπότι, μετξύ ομοίων ευρισκόμενοι στα διάφορα πάνελς, όπου δεν υπάρχει εκπρόσωπος του δυστυχισμένου λαού, να τον βλέπουν και να υποδύονται τους τεθλιμμένους, παρασυρμένοι λοιπόν από το άθλιο συνάφι τους, αφήνονται ελεύθεροι να εκδηλωνουν την παχυδερμική αναισθησία τους ξεσπώντας μπροστά στις κάμερες σε χυδαία χαχανητά, τέτοια, που ούτε ο Νέρωνας στη θέα της καμένης Ρώμης δεν τόλμησε να επιδοθεί.

Εξ΄αυτού, κι΄εγώ παραφράζοντας την γνωστή ιστορική φράση <<αιδώς Αργείοι>> την μετατρέπω σε <<αιδώς αχρείοι>> που δυσυχώς όμως δεν έχει καμμιά ανταπόκριση από τους αχρείους.

Όλα αυτά, μου φέρνουν στο νου το γνωστό τργούδι <<ο δραγουμάνος του βεζύρη>> που τόσο ωραία αποδίδει ο Μανώλης Μητσιάς και μάλιστα την τελευταία στροφή του, που λέει: Φάτε και πιείτε δραγουμάνοι, τώρα που όλα είναι για τα σας,

Έτσι ορίζει το φιρμάνι κι΄ο πολυχρονεμένος σας πασάς.

Όσο για μας, σ΄ένα καλύβι, γειά σου Τζαβέλλα, γεια σου γέρο του Μωριά,

Βράδυ πρωϊ θα λειώνουμε μολύβι, για την τιμή και για τη λευτεριά !

ΚΑΛΗ ΛΕΥΕΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !

 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ

 Dimitrios Adamopoulos

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>