«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ρε… εμείς οι Έλληνες είμαστε πολιτισμένοι‼‼

Ακούς και λένε κάτι ανεύθυνα γεροντάκια που το παίζουν πατριώτες και παλικάρια… ότι το 1920 δεν κατεβάσανε το παντελόνι, το ίδιο το 40 το ίδιο το 45 το ίδιο το 50 το 60!

Μας λένε παλέψαμε για να την βρείτε αυτήν την υπερήφανη χώρα εσείς ελεύθερη!  Και να την παραδώσετε στον εχθρό αμαχητί!

Και τους λέμε ότι εμείς είμαστε πολιτισμένοι και ειρηνόφιλοι γενιά‼!

«Ναι μωρέ παιδάκι μου αλλά αυτοκτόνησαν περίπου 8.000 άνθρωποι!»

«Τέτοια μυαλά τέτοια κάνουν‼!»

«Ναι μωρέ παιδάκι μου αλλά έκλεισαν οικογενειακές επιχειρήσεις, που πολλές ήταν  πολλές δεκαετίες κερδοφόρες και έτρωγε και ο κοσμάκης ψωμί!»

«Καλά να πάθουν να πρόσεχαν, έδιναν στους εργάτες παχυλούς μισθούς μπόνους, δωράκια δεν θα το έκλειναν;»

«Καλά μωρέ παιδάκι μου όμως παιδιά πεινάνε, πέφτουν από ασιτία!»

«Να πρόσεχαν οι γονείς τους, έμενα τα παιδιά μου δεν πεινάνε!»

«Καλά μωρέ παιδάκι μου τα γερόντια όμως δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πεθαίνουν χωρίς φάρμακα και αυτά που ζητάνε τα έχουν πληρωμένα‼!»

«Και τι θέλουν δηλαδή, να γίνουν μαθουσάλες; Κάποτε θα πέθαιναν, ας γίνει τώρα να απαλλαγούμε και από τα ασφαλιστικά ταμεία!»

«Ναι μωρέ παιδάκι μου αλλά τώρα είμαστε δούλοι και έχουμε κατοχή!»

«Και λοιπόν, πότε ήμασταν ελεύθεροι; Οχ άσε με ήσυχο εγώ σε ενοχλώ;;;»

«Μα παιδάκι μου οι λαοί δεν βλέπεις που επαναστατούν γύρο μας;;;»

«Ναι το βλέπω, αυτό σου λέω τόση ώρα εγώ είμαι πολιτισμένος και όχι αμόρφωτος!»

«Παιδάκι μου τι δουλειά κάνεις;;;;»

«Κανά δυο ωρίτσες παίζω στο χρηματιστήριο‼‼»

«Καλά τι μετοχές παίζεις παιδάκι μου αφού όλες πάνε κατά διαόλου;»

«Από αυτές κερδίζω, όταν η Ελλάδα χάνει εγώ κερδίζω‼‼!»

Παιδάκι μου σε λίγο δεν θα κερδίζεις έρχεται ο Σεπτέμβρης και θα πεθάνεις όπως θα πεθάνει η Ελλάδα και οι μετοχές που κερδίζεις‼‼

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>