«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η κυβέρνηση της ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ και της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

ΕΟΠΥΥ: οι δύο όψεις του κουρέματος

Πλείστα όσα μέτρα λαμβάνονται από την ελληνική κυβέρνηση, σε συνεννόηση ή καθ’ υπόδειξιν της αντιπροσωπείας της τρόικας, τα οποία υπακούουν απλώς και μόνον σε λογιστικά κριτήρια, χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τη λεγόμενη «λανθάνουσα λειτουργικότητα» τέτοιων μέτρων και τα μη σκοπούμενα αποτελέσματα τα οποία ενδέχεται να προκύψουν από αυτά και να ανατρέψουν κάθε σχεδιασμό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων μέτρων αποτελεί η απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και της αντιπροσωπείας της τρόικας για «κούρεμα» κατά 350 εκατ. ευρώ περίπου στις οφειλές του πολύπαθου Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) προς τις ιδιωτικές κλινικές και τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα όλης της χώρας.

Δύο πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα εις βάρος του Δημοσίου και των ασφαλισμένων ενδέχεται να προκαλέσει η εφαρμογή του clawback, δηλαδή του «κουρέματος» των οφειλών του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) προς τις ιδιωτικές κλινικές και τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

Το πρώτο πολύ σοβαρό ενδεχόμενο είναι οι ιδιωτικές κλινικές και τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα-πάροχοι του ΕΟΠΥΥ να αποφασίσουν να προχωρήσουν μαζικά σε εικονικά τιμολόγια και άλλες πράξεις οικονομικής διαφθοράς εις βάρος του Δημοσίου, προκειμένου να «αντισταθμίσουν» έτσι τις απώλειές τους από το «κούρεμα» ύψους 350 εκατ. ευρώ περίπου για όλο το 2013.

Το δεύτερο πολύ σοβαρό ενδεχόμενο είναι οι ιδιωτικές κλινικές και τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα-πάροχοι του ΕΟΠΥΥ να «υποχρεωθούν» τώρα να κλείσουν τις πόρτες τους στους ασφαλισμένους του Οργανισμού και να αρνηθούν εφεξής τεχνηέντως την παροχή υπηρεσιών προς αυτούς, προκειμένου να περιορίσουν τις απώλειές τους από το «κούρεμα» των οφειλών του ΕΟΠΥΥ.

«Θα αναπτύξουμε ελεγκτικούς μηχανισμούς τέτοιους που να αποτρέπουν ή/και να τιμωρούν αυστηρά τέτοια φαινόμενα» δήλωσε την Τρίτη 2 Ιουλίου ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά πολύ φοβόμαστε ότι δεν έχει σκεφθεί καθόλου καλά το θέμα…

Κατά τα λοιπά, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο προγραμματίσθηκε τελικά να καταθέσει στην αντιπροσωπεία της τρόικας το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για τη μείωση των υποδομών του ΕΣΥ όλης της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των οριστικών λουκέτων σε σειρά μικρών νοσοκομείων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

http://www.protagon.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>