«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επείγουσα ανταπόκριση από την χώρα των λωτοφάγων, ανθρωποφάγων που κάποτε λέγονταν Έλληνες;!

Καλημέρα πατριώτες Μεσσήνιοι, αλλά όχι Έλληνες‼!

Θέλω να σας μας δώσω συγχαρητήρια για την επιλογή του Δήμαρχου Μεσσήνης‼!

Και γαμώ τους δημάρχους έχει η Μεσσήνη! Αγωνίζεται ο άνθρωπος για τους δημότες του νύχτα και μέρα, δεν τρώει, δεν κοιμάται!! Μόλις είδα τους χιλιάδες‼‼‼‼‼‼‼ Δημότες μαζί με τον δήμαρχό τους να αγωνίζονται να μην κλείσει το ΙΚΑ, είπα μπράβο υπάρχουν επιτέλους Έλληνες πολίτες‼!

Ξέρεται τι αγώνα έκανε για να κλείσει η Εφορεία; Ξέρεται τη αγώνα έκανε για να κλείσει το ΙΚΑ;;; Τι να σας πω άμα αραδιάσω τους αγώνες του, θα πρέπει να γεμίσω σελίδες, ίσως αργότερα να το κάνω‼!

Και γαμώ τους δημάρχους Μεσσήνης διαλέξατε, μπέεεεεεεεεεε‼!

Να σκεφτείτε ότι τον μεγαλύτερο αγώνα τον έκανε αφού ταχτοποίησε όλους τους κοινωνικούς οργανισμούς που είναι για τους δημότες του, σου λέει τώρα με τι θα ασχολούμαι και φρόντισε και για αυτό, έγινε και παρκαδόρος! Γέμισε τη Μεσσήνη με ταμπέλες! Αλλά τώρα σε δύσκολους καιρούς που βρήκε τόσα λεφτά; Δεν υπήρχαν μεγαλύτερες ανάγκες για τους δημότες του;;; Σκέφτηκε να μην λένε οι δημότες του ότι μειονεκτούν έναντι άλλων δήμων και τους αναβάθμισε!

Ναιιιιιιιιιιι‼! Τώρα μπορεί να μην έχουμε ΙΚΑ, εφορεία, αλλά έχουμε πάρκιν!

Λοιπόν να σας πω πρόβατα‼! Ο δήμαρχος σας μαζί με τους υπόλοιπους προδότες της βουλής ομοίους του‼! Σας άνοιξε το μαντρί να πάτε να δροσιστείτε, να κάνετε τα μπάνια σας, όσο αυτοί θα σκάβουν τον λάκκο σας!

Όταν θα γυρίσετε στο μαντρί θα βρείτε αλυσίδες για τα πόδια κα τα χέρια για τον καθένα σας, για να μην γρατζουνιέστε‼!

Μεσαία τάξη της ρεμούλας, νομίζετε ότι κάνατε το κουμάντο σας σε βάρος των συνανθρώπων σας, λάθος, τραγικό λάθος, είχατε πολλές ευκαιρίες να βγείτε από τα μαντριά αλλά εσείς έχετε μάθει στην δουλεία‼! Και όταν σας επιτεθούν οι οργισμένοι, απελπισμένοι, τίμιοι και νομοταγείς πολίτες που εξαντλήσατε τον πολιτισμός τους και την ανθρωπιά τους και τους κάνατε ζόμπι, δεν θα προλάβετε να σκεφτείτε τα προδοτικά και συμφεροντολογικά σας εγκλήματα!

Ζήτω ο δήμαρχος Μεσσήνης!

Μεγάλε σου βγάζω το καπέλο και σε όλα τα κομματικά κοπρόσκυλα‼!

Ξέρετε με τι ζώα έχετε να κάνετε, καλά τους κάνετε, άμα διαμαρτυρηθούν φώναξέ με να τους πλακώνουμε στο στειλιάρι μαζί!

Και να σου ξανά δώσω συγχαρητήρια που φρόντισες για να μην πεινάσεις άμα σου πάρουν το δημαρχείο, θα έχεις το πάρκην‼‼!

Ζήτω ο δήμαρχος Μεσσήνης‼

Ανταπόκριση από τον ανταποκριτή, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>