«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΛΥΚΟΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ


Στη ΔΗΜΑΡ και στους δύο υπουργούς της με προεξάρχοντα τον Α. Μανιτάκη, επιρρίπτει την ευθύνη για την «αναγκαστική επιλογή» του «λουκέτου» στη ΕΡΤ ο Α. Σαμαράς.

Ο Λύκος ουρλιάζει! Καλά τους κάνει!!! Θέλανε καρέκλες, εξουσία! Συνεργασία του λύκου με το πρόβατο ξέραμε ότι δεν γίνετε. Όμως απέδειξαν ότι και οι δυο είναι λύκοι και επικράτησε ο ποιο δυνατός!!!

“Και με τον Βενιζέλο διαφωνήσαμε στην υπόθεση της ΕΡΤ. Άλλωστε είχαμε κι άλλες επιμέρους διαφωνίες το τελευταίο διάστημα. Αλλά βρίσκουμε τον τρόπο να συνεννοηθούμε. Και στο θέμα της ΕΡΤ βρήκαμε επίσης τρόπο να συνεννοηθούμε.

Ο λύκος ουρλιάζει! αλίμονο που δεν θα τα βρίσκατε! Δικτατορία ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ έχουμε τι να φοβηθείτε αφού έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι και ένα λαό σε στάνη μαντρωμένο!!!

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Σαμαράς ασκεί κριτική στις επιδόσεις των υπουργών της ΔΗΜΑΡ. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι κατέληξε στο κλείσιμο της ΕΡΤ επειδή οι Αντώνης Μανιτάκης και Αντώνης Ρουπακιώτης δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν και να απομακρύνουν τους αναγκαίους υπαλλήλους από το Δημόσιο.

Ο λύκος ουρλιάζει!  Ακούστε αυτός είναι ακόμα πρωθυπουργός! Βλέπετε πως αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους, καλούς και κακούς στον ΚΑΙΑΔΑ!!!

Τρέχουν για τα πρόσωπα, δεν βιάζονται για την προγραμματική συμφωνία.

Πρώτα η νέα κυβέρνηση και μετά οι κατευθύνσεις πάνω στην οποία θα δουλέψει – Το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων – Ποιοι παίζουν για ποια υπουργεία – Ο ρόλος του Ευάγγελου Βενιζέλου στο νέο σχήμα, κλειδί για άλλες θέσεις!

Ο λύκος ουρλιάζει! Του κώλου τα εννιά-μήνα! Ναι πρώτα είχαμε του ΚΩΛΟΥ τα εννιάμερα, τώρα ΕΧΟΥΜΕ τα εννιά-μήνα! Τόσο θα κρατάνε οι εγκάθετοι Πρωθυπουργοί! Άλλοι διορίζουν τους υπουργούς! Όντος ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις η κυβερνητική συνεργασία επαναθεμελιώνεται και συμπληρώνει: «Η εθνική στρατηγική δεν αρκεί να επιβεβαιωθεί. Πρέπει να προσλάβει τη μορφή ενός ολοκληρωμένου στις λεπτομέρειές του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης, ικανού να πείσει και να παρακινήσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου».

Ο λυκος ουρλιαζει! Πρέπει να προσλάβει τη μορφή ενός ολοκληρωμένου ΣΧΕΔΙΟΥ ολοκληρωτικής καταστροφής! Και να ΙΚΑΝΟ να πείσει και να παρακινήσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου να φύγουν στα πέρατα της γης το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, δεν ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ να μα το πεις το ξέρουμε!».

Ο Σαμαράς αποθεώνει Βενιζέλο!

Ο λύκος ουρλιάζει! Αυτό του έλειπε να είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ πολιτικός και να είναι πρωθυπουργός! Που θα βρει τέτοιο δουλικό του κερατά. Ο σανά ΒΕΝΙΖΕΛΕ! Ο σανά!

ο Βενιζέλος… επιφυλάσσεται.

Ο λύκος ουρλιαζει! Είναι το παιδί ΣΕΜΝΟ και ΝΤΡΟΠΑΛΟ!!!!!  Θα του δώσει αρκετά ο Σαμαράς;;;;

Κουτσούμπας: Ασόβαρη η εξομοίωση του Χίτλερ με τον Στάλιν

Ο λυκος ουρλιαζει! Μπορείς να μας πεις την διαφορά;;;;;;

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να παίξει το ρόλο της σοσιαλδημοκρατίας, εκτιμά ο Γ.Γ. του ΚΚΕ.

Ο λυκος ουρλιαζει! δεν κοιτάς το ΣΠΙΤΙ σου που έχει αδειάσει!

Στο πρωθυπουργικό γραφείο ο  Σαμαράς: ΑΛΛΑΖΕΙ ταπετσαρία!

Ο Βενιζέλος είναι εταίρος πλήρους ευθύνης!

Ο λύκος ουρλιάζει! τώρα πως ο ανεύθυνος είναι πλήρης ευθύνης, μόνο οι ανεύθυνοι τα λένε!!!

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι η αρχή του τέλους!

Φυσικά αφού ετοιμάζουν το έδαφος για να παραλάβης εσύ!!!

Βενιζέλος: Ξέρουμε τους κινδύνους της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ

Προβάδισμα για τη ΝΔ – Κάμψη για ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ!

Ρε απατεώνες με ποιους αμαγείρευτε τα γκάλοπ;;; Σε χύτρα τα βάζετε;;;

Στην τελική ευθεία για τη νέα κυβέρνηση

Σολδάτος: Προφανώς στηρίζω κυβέρνηση Σαμαρά

Βενιζέλος: Αντώνη τα έμαθες για το Φώτη;

Μαργαρίτης: Ναι σε συνεργασία ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ

Έκρηξη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Νέο Κόσμο

Δεν αποκλείει πρόταση μομφής ο Στρατούλης

Δείτε τις ειδήσεις με χρονολογική σειρά »

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα εξαντλήσει την τετραετία

Λυκουρέντζος: Χρειαζόμαστε πολιτική σταθερότητα ως το 2021; Αυτος στον κοσμο του! Δεν μας λεει με ποιον λαο; Θα εννοει με τους αλοδαπους που θα εχουν μεινει!

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι η αρχή του τέλους

Κλίμα αισιοδοξίας τόσο, για την διαχείριση των πολιτικών εξελίξεων των τελευταίων ημερών

Μπουτάρης: Είμαι εδώ για μια νέα Κεντροαριστερά

 Παραπάνω τα σκατά κάνουν πολιτικές δηλώσεις!!!!!!!!!!!!

Την άποψη ότι έχει έρθει η ώρα για τη δημιουργία ενός νέου σχήματος στο χώρο της Κεντροαριστεράς, το οποίο θα υποστηρίξει αλλά δεν έχει φιλοδοξίες να ηγηθεί, εκφράζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξή του

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης καταθέτουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Το έριξε το «καρφί» της η Ντόρα (Μπακογιάννη) στον άσπονδο φίλο της Αντώνη (Σαμαρά): «Πρέπει να κοιτάξουμε το κέντρο», είπε σήμερα το πρωί στο Mega.

 Οι προδότες σε ημερήσια  διάταξη!!!!! Στηχυθείτε ρε να πάρετε σειρά γίνατε πολλοί!!!!

«Ένας μόνος σύμμαχος σας απέμεινε. Η Χρυσή Αυγή. Μόνο αυτό το φασιστικό μόρφωμα συμφωνεί με τα αίσχη σας»: Μ’ αυτό τον τρόπο «έδειξε» χθες το βράδυ την ενδεχόμενη συνεργασία ΝΔ – Χρυσής Αυγής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας.

 Είπε ο γάιδαρος το πετεινό κεφάλα!!!

Όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, στην Κουμουνδούρου (και όχι μόνο), μετά και τα όσα είπε το alter ego του πρωθυπουργού Τάκης Μπαλτάκος, θεωρούν ότι το ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν αποκλείει αυτό το σενάριο αλλά το αφήνει να «διαρρέει» για να… τρομάξει τους δύο εταίρους του.

Όχι για τις απόψεις του Τάκη (Μπαλτάκου) για συνεργασία με ΝΔ-Χρυσής Αυγής δεν είπε τίποτε.

Τα σενάρια της επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία διέψευσε για ακόμη μία φορά από τις Σέρρες, που περιόδευσε, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος αφού τόνισε ότι «δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από καμία πλευρά», πρόσθεσε πως πρόκειται για φήμες καθως και ότι πρόκειται για φήμες που καλλιεργούν κάποιοι, μεταξύ αυτών δημοσιογράφοι!

Ε άστο διάολο, κοίτα ποιος μιλάει για φήμες, ο μπουνιάς στο κατεστημένο!!!!

Ο ΛΥΚΟΣ

Μοιραστείτε το!

Ο σχολιασμός έχει κλείσει.