«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΟΚ! Ο χρυσός των Ελλήνων στα χέρια των Κινέζων

 Αυτά ποια πουλημένα ΜΜΕ θα τα πουν στον Ελληνικό λαό;;;

Οι Kινέζοι αγοράζουν των χρυσό που πουλά κοψοχρονιάς ο Έλληνας πολίτης, στα διάφορα … «ενεχυροδανειστήρια» που ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια στης Ελληνικές γειτονιές τις οικονομικής κρίσεις….

Η αποκάλυψη είναι σοβαρή και στηρίζεται σε επίσημα έγγραφα Ευρωπαϊκών Υπηρεσιών ανάμεσα τους και Ελληνικές, και βέβαια καταρρίπτουν το μύθο τις Γερμανίας, όσων αφορά στην κατάληξη του Ελληνικού Χρυσού.

Οι πληροφορίες του «Newsbomb» αναφέρουν πως η ΕΥΠ έπειτα από έρευνες και συλλογή πληροφοριών που πραγματοποίησε διαπίστωσε πως απλά η Γερμανία είναι ο διαμετακομιστικός σταθμός τους Ελληνικού χρυσού οποίος καταλήγει σχεδόν στο σύνολο του στα Κινεζικά κρατικά χρηματοκιβώτια.

Πρόκειται για μια επίσης καλοσχεδιασμένη επιχείρηση των Κινεζικών Μυστικών Υπηρεσιών το οποίο εάν συνεχιστεί με αυτή την ένταση τότε σε μικρο χρονικό διάστημα η Κίνα θα έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο απόθεμα χρυσού που θα τις επιτρέπει να κάνει καίριες κινήσεις στο Διεθνές οικονομικό “status”.

Η αποκάλυψη

Οι Ελληνικές Υπηρεσίες, ανάμεσα τους και η ΕΥΠ, τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκαν επισταμένα με την λειτουργία των διάφορων ενεχυροδανειστηρίων, τα οποία μεσούσης τις κρίσης, άρχισαν να ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια στης γειτονιές των μεγάλων αστικών κέντρων τις χώρας. Έπειτα από τις τρεις συλλήψεις Γερμανών υπηκόων τόσο το 2012 όσο και το 2013, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος οι οποίοι με αδιαφανείς διαδικασίες προσπάθησαν να βγάλουν από την Ελλάδα, μεγάλες ποσότητες Χρυσού αλλά και ασημιού, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως η χώρα υποδοχής είναι η Γερμανία.

Ωστόσο αυτός ο «μύθος» γρήγορα κατέρρευσε και μάλιστα στους σκοτεινούς διαδρόμους των Μυστικών Υπηρεσιών, όχι μόνο τις Γηραιάς Ηπείρου αλλά και τις Ασίας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, έπειτα από έγγραφο που έστειλαν Ελληνικές Υπηρεσίες σε αντίστοιχες Ευρωπαϊκές, βρέθηκαν μπροστά σε μια σοβαρή αποκάλυψη.

Οι Υπηρεσίες τις Γηραιάς Ηπείρου παρακολούθησαν την διαδρομή, όχι μόνο του Ελληνικού Χρυσού αλλά και των υπολοίπων κρατών τις Ε.Ε. με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε συγκεκριμένα, όσο και συγκλονιστικά συμπεράσματα.

Εταιρείες που εδρεύουν στην Γερμανία και τα «νήματα» τους κινούν από το παρασκήνιο Κινέζοι, αγοράζουν χρυσό σε καλές τιμές και τα εξάγουν στην Κίνα. «Πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο των Κινεζικών Μυστικών Υπηρεσιών. Είναι η ποιο αθόρυβη Υπηρεσία του κόσμου με τις πλέον σκοτεινές και μυστικές διαδικασίες», λέει χαρακτηριστικά στο «Newsbomb» άνθρωπος, οποίος γνωρίζει πολλή καλά το «κόσμο τις σιωπής», όπως λένε στην γλώσσα τους οι πράκτορες τις Μυστικές Υπηρεσίες.

Ο ίδιος άνθρωπος μας εξηγεί, πως οι Κινέζοι ακολούθησαν ένα παλιό σχέδιο που είχε βάλει σε εφαρμογή η Μυστική τους Υπηρεσία και αφορούσε στην εμπορική διείσδυση Κινέζων μεταναστών στης μικροοικονομίες των Ευρωπαϊκών Κρατών.

Τα μικρά κινεζικά κατάστημα που είχαν κατακλύσει της Ελληνικές γειτονιές με φθηνά ρούχα και μικροαντικείμενα κατά την διάρκεια τις δεκαετίας του 1990, δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά ένα καλοστημένο σχέδιο των Κινεζικών Μυστικών Υπηρεσιών με την επωνυμία «Τίγρης».

Βέβαια όλα αυτά τα μαγαζάκια, αποτελούν πια μακρινό παρελθόν πλην όμως ο τελικός σκοπός του σχεδίου «τίγρης» επετεύχθη και δεν ήταν άλλο από το άνοιγμα των εμπορικών συναλλαγών με τις χώρες του Δυτικού κόσμου.

Οι Κινέζοι μαγαζάτορες τις δεκαετίας του 1990, είναι πια εμπορικοί αντιπρόσωποι μεγάλων Κινεζικών Εταιρειών που εξάγουν κατά εκατοντάδες πια τα προϊόντα τους στης Δυτικές αγορές. Ακριβώς το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και με το χρυσό, τόσο των Ελληνικό, όσο και των Ευρωπαϊκό. Εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση στο Νότο τις Ευρώπης με αποτέλεσμα να αγοράζουν πλάκες χρυσού σε συμφέρουσες για τους ίδιους τιμές.

Έτσι, σταδιακά στο μέλλον θα φθάσει η Κίνα να είναι η πρώτη χώρα σε απόθεμα χρυσού και κατά συνέπεια να είναι σε θέση να χειραγωγεί την παγκόσμια οικονομία, η οποία στηρίζεται σε δυο βασικούς πυλώνες: «απόθεμα χρυσού και απόθεμα πετρελαίου.»

Yours truly

George Konstantinidis

Thinking Outside the Box

: GEORGE KONSTANTINIDIS

To: Dionysios Spiliotopoulos

Subject: Fwd: gold

filetair@yahoo.gr anto.vagelis@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>