«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι;;; Μας νοιάζει η Κόνιτσα;;; Ελλάδα είναι η Κόνιτσα;;;;; Όρε τι στο διάολο είμαστε, ούτε μπασταρδεμένοι λαοί στην Αφρική δεν φέρονται έτσι!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

“Πόλεμο κηρύσσει” σύσσωμο το Δ.Σ. της Κόνιτσας για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του τάγματος.

-Προειδοποιεί με παραίτηση το Δημοτικό Συμβούλιο της Κόνιτσας σε περίπτωση κατάργησης του τάγματος.

-Ανεπιθύμητοι στην περιοχή όσοι συμφωνήσουν και υπογράψουν παρόμοιες αποφάσεις.

– Άμεση παράσταση διαμαρτυρίας σε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Βουλής, Κόμματα, Βουλευτές της Ηπείρου, Περιφερειάρχη και Γ.Γ. της αποκεντρωμένης.

Δείτε το ψήφισμα του Δ.Σ. έπειτα από την έκτακτη συνεδρίασή του:…

Σήμερα 16/06/2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, στο Δημαρχείο της Κόνιτσας συνήλθε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κόνιτσας, παρουσία του Μητροπολίτη Κου Ανδρέου, εκπροσώπων των φορέων της περιοχής και πλήθους πολιτών, με θέμα: «Η σχεδιαζόμενη Κατάργηση του 583 Τάγματος Πεζικού».

Μετά από συζήτηση και κατάθεση προτάσεων ομόφωνα αποφασίστηκε:

1. Να διατυπώσουμε με αποφασιστικότητα την …καθολική αντίθεσή μας στην κατάργηση του ιστορικού 583 Τ.Π., καθώς αυτό θα έχει άμεση και καθοριστική επίπτωση στην ασφάλεια της περιοχής και των πολιτών της, αλλά και θα επηρεάσει αρνητικά την τοπική οικονομία.

2.Να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση και κατάργηση δημοσίων οργανισμών, δομών και υπηρεσιών του Δήμου μας, οδηγώντας την περιοχή στην ερημοποίηση και τη φτωχοποίησής της.

3.Να χαρακτηρίσουμε ανεπιθύμητους στον τόπο μας όσους συμφωνούν και υπογράφουν ανάλογες αποφάσεις.

4.Να κινηθούμε με κάθε θεσμικό, νομικό και αγωνιστικό μέσο προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να προστατεύσουμε τα ζωτικά συμφέροντα του τόπου μας και των Δημοτών μας

Να προβούμε:

• Σε άμεση παράσταση διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στα Κόμματα, στους Βουλευτές της Ηπείρου, στον Περιφερειάρχη και στον Γ.Γ. αποκεντρωμένης Διοίκησης.

• Σε υποβολή αιτήματος για άμεση συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα: «Κατάργηση του 583 Τ.Π.»

• Τέλος, σαν έσχατο μέτρο αντίδρασης, παραίτηση ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Κόνιτσας και αποχή από όλες τις επερχόμενες Εκλογές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>