«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιός ξεσηκώνει το στρατό για την ΕΡΤ;

Συγχαρητήρια στα παλικάρια, αν και αργήσατε, ποτέ δεν είναι αργά!

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ  είναι μαζί σας και οι περισσότεροι αναγνώστες φωνάζουμε φανερά ναι στην επέμβαση του γνήσιου πατριωτικού στρατού!!!

Το λέει και το σύνταγμα όταν η πατρίδα κινδυνεύει λαμβάνει την ευθύνη ο στρατός!

  Εμπρός με τον λαό να ξηλώσουμε τους προδότες και να τους δικάσουμε, δεν θέλουμε εκτελέσεις, θέλουμε δικαιοσύνη και καταναγκαστικά έργα με κατάσχεση της περιουσίας τους, και παράδοσή της στους ανέργους με άνοιγμα εργοστασίων και εργασία στους ανέργους, η τιμωρία των προδοτών δεν θα είναι ένας γρήγορος θάνατος αλλά σε όλες τις ανθυγιεινές εργασίες,  να πληρώσουν το τίμημα της προδοσίας εδώ στην γη!

  Δεν θέλουμε εμφύλιο, αν χρειαστεί για να ξεβρομίσουμε και να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια πατρίδα καθαρή, θα τον κάνουμε και αυτόν , όχι σαν την άλλη φορά , τώρα θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι και όχι οι αθώοι!

Και αυτοί που αναρωτιούνται ποιος ξεσηκώνει τον στρατό δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτήν την συγκεκριμένη στιγμή και συγκυρία που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ποιός ξεσηκώνει το στρατό για την ΕΡΤ;

Το δίκτυο ελευθέρων φαντάρων «Σπάρτακος» τίθεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ και εξέδωσε κείμενο υπογραφών από 51 μονάδες των ενόπλων δυνάμεων.

Kαταδικάζoυμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την προκλητική κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, που ανακοίνωσε με τον πιο κυνικό τρόπο ο εκπρόσωπος της τρικομματικής κυβέρνησης. 2800 εργαζόμενοι γίνονται θυσία στα σχέδια της κυβέρνησης και των Μνημονίων Ε.Ε-ΔΝΤ-τραπεζών. Ταυτόχρονα, η διάλυση κι απαξίωση της ΕΡΤ αποτελεί ένα μεγάλο δώρο στους καναλάρχες της ιδιωτικής ασυδοσίας. Η διάλυση της δημόσιας τηλεόρασης φέρνει άμεσα χιλιάδες απολύσεις, ακόμα πιο έντονο έλεγχο της πληροφόρησης και των ειδήσεων από τα πρόθυμα δημοσιογραφικά εξαπτέρυγα του κεφαλαίου. Φέρνει επίσης ολοκληρωτική απαξίωση του πολιτιστικού έργου της ΕΡΤ.

Στον σύγχρονο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό η δουλοποίηση μας πάει χέρι χέρι με την κρατική τρομοκρατία, τον απόλυτο έλεγχο, την λογοκρισία και τη χειραγώγηση, την εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίηση κάθε κοινωνικού αγαθού.

Όχι δεν ξεχνάμε την ΕΡΤ της προώθησης της κυβερνητικής πολιτικής και της συκοφάντησης των αγώνων. Κάποιοι από εμάς ήμασταν εκεί όταν το φοιτητικό κίνημα διεκδίκησε βήμα στη δημόσια τηλεόραση και λογοκρίθηκε.

Χωρίς αυταπάτες όμως αναγνωρίζουμε ότι οι νόμοι της αγοράς δεν βρίσκουν στην ΕΡΤ την πλήρη εφαρμογή τους. Για αυτό και στην ΕΡΤ υπήρχαν και άλλες οπτικές στις πολεμικές ανταποκρίσεις και τα αντιπολεμικά κινήματα. Δόθηκε βήμα στην επιτροπή αλληλεγγύης στρατευμένων για να αναδείξει το ζήτημα του απεμπλουτισμένου ουρανίου και των αυτοκτονιών των συναδέλφων φαντάρων που ανέδειξε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κ.α. Να μην ξεχάσουμε επίσης την ΕΡΑΣΠΟΡ και των σύνολο των εκπομπών που μας κρατούσε παρέα στη σκοπιά, αυτές τις ατέλειωτες ώρες με τα ακουστικά κάτω από το κράνος, στην τελευταία μονάδα της παραμεθορίου.

Αυτές οι ρωγμές στο σύστημα της λογοκρισίας μπορούν να αυξηθούν .Για αυτό και στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στην ΕΡΤ, που αποφάσισαν να αντισταθούν στο κυβερνητικό ψαλίδι βγάζοντας στον αέρα πρόγραμμα, χωρίς την έγκριση και τον έλεγχο των καλοπληρωμένων κυβερνητικών εγκάθετων.

Στηρίζουμε όσο μπορούμε μέσα και έξω από τα στρατόπεδα κάθε απόφαση αντίστασης και αγώνα που θα λάβουν οι γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία να στηρίξουν τις μαζικές συγκεντρώσεις αλληλεγγύης

Για μια μαζική ασπίδα αλληλεγγύης, που θα ακυρώσει τα κυβερνητικά σχέδια. Για να ανατραπούν οι “σχιζοφρενείς δολοφόνοι με το πριόνι” των μνημονίων, για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας, για μια ενημέρωση που δεν θα κρύβει την αλήθεια και τους αγώνες του λαού μας, για μια πραγματικά δημόσια ΕΡΤ υπό εργατικό έλεγχο.

– όχι στο λουκέτο στην ΕΡΤ

-Να ανατραπεί η αντεργατική κυβερνητική πολιτική, η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡΑ και τα Μνημόνια

KEIMENO YΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ 51 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ
107 ΜΜΠΠΕΠ ΚΟΥΦΟΒΟΥΝΟ
575 ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
25η ΕΠΙΛΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΞΑΝΘΗ
50 ΕΜΑ
289 ΤΠ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
80 ΕΑΡΜΕΘ ΚΩ
80 ΤΥΠΕΘ ΚΩ
282 Μ/Κ ΤΕ ΚΩ
649 ΤΕΚ ΣΑΜΟΥ
ΠΟΘΑ ΣΑΜΟΥ
596 ΤΠ
616 ΜΚΤΠ
617 ΜΚΤΠ
618Μ/Κ ΤΠ ΠΛΑΤΗ
502 Μ/Κ ΤΠ ΚΑΒΥΛΗ
105 Α/Κ ΜΜΠ ΚΑΒΥΛΗ
3ος ΛΔΒ ΚΑΒΥΛΗ
3ο ΤΥΠ ΚΑΒΥΛΗ
15Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
547 ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΠ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
124 ΠΒΕ
24η ΤΘΤ ΛΙΤΟΧΩΡΟ
117 Α/Κ ΜΠ ΡΙΖΙΑ
Α/ΑΠ ΡΟΔΟΥ (ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΡΟΔΟΥ)
Σ.Ε.ΤΗΛ.
558 ΜΚΤΠ ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙ
12 ΤΥΠ
745 ΒΜΧ
79 ΤΜΧΕΘ
5Ο2 ΜΚΤΠ
503ΤΠ
ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗ
ΚΑΑΥ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
ΚΑΑΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
Κ.Ε.Πεζικού ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙ
ΚΑΑΥ ΜΑΚΡΥΣ
ΚΕΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΚΑΑΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ
117 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ
Κ.Ε.ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΑΜΙΑ
98 ΑΔΤΕ
Κ.Ε.ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΘΗΒΑ
71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ
88 ΤΜΧ ΛΗΜΝΟΣ
265 ΜΚΤΠΕ ΛΕΣΒΟΣ
526 Μ/ΚΤΠ
534 ΤΟ
ΔΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΧΑΙΔΑΡΙ
ΕΠ.ΟΠ. ΚΑΙ ΕΜΘ από ΜΥΤΙΛΗΝΗ και ΣΑΜΟ

http://topstory.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>