«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άνοιξε τα Κρατικά μην μηδενίζεις τον Έλληνα,

Επωφελήθηκαν όλοι τις ψήφους μέσα από τις Κρατικές προσλήψεις και τώρα Απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΑΝΕ, γιατί άλλαξε το εκλογικό σκηνικό. Όταν βάζουμε τάξη δεν «φτύνουμαι από εκεί που φάγαμε». Με Άξονα Αυτό..

Κύριοι τις κυβέρνησης βάλτε Τάξη στον Δημόσιο τομέα μην χρησιμοποιήται τους Ανθρώπους ως «πατσαβούρια» είναι θέμα χρόνου να το κάνουν και αυτοί, σέβομαι για να με Σέβονται. Ελάτε στην θέση τους ξαφνικά του καπνίζει του «Αφεντικού» και Ενω είναι Υγιής επιχείρηση και Εσείς είστε ένταξη στις υπηρεσίες σας  σας Απολύει.

Την ΕΡΤ ούτε την έβλεπα ΜΟΝΟ για διασταύρωση κάποιου σημαντικού θέματος(όπως Διδύμους πύργους, Αποτελέσματα Εκλογών, μουσική) την ΕΡΤ την θέλω για ισοζύγιο της ενημέρωσης-ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ-ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΣ ΕΣΥ ΠΟΝΑΩ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ,  και παρακολουθώ τον Οργανισμό γιατί είναι στην δικαιοδοσία μου, όταν είναι.

Το Μαύρο της οθόνης είναι Άκομψο ηθικά (γιατί είμαι Έλληνας και είναι σαν να βάζεται μαύρο σε εμένα, τον απλό πολίτη και είναι θέμα χρόνου να βάλουν και σε εσάς)

Άρα θέλω να δουλεύουν όλα τα κανάλια-τα πληρώνω και ας «φέρνουν» Κέρδη στο μελλον, οι προσλήψεις παγώνουν για το Δημόσιο τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για πέντε ας πούμε χρονια, κάντε ποιο κερδοφόρα την ΕΡΤ . Δώστε στην ΕΡΤ παγκόσμια μορφή ξεπεράστε τα σύνορα με υποτίτλους Αγγλικούς κάντε το Άχρηστο Χρήσιμο με Τάξη απλά παρακολουθήστε και συντονίστε τα υγιεί να έρθουν σε λειτουργία.

Όχι ότι πονάει το κόβω και το πετάω Αλλά το βάζω και λειτουργεί υπέρ

του Δημοσίου Καλού!

http://www.greecelands.com/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Άνοιξε τα Κρατικά μην μηδενίζεις τον Έλληνα,

  • Κωνσταντίνε μου με τιμάει ότι σου άρεσε , Ευχαριστώ
    Καλές ημέρες εύχομαι για Όλους!

    • Μαρία παρότι την ΕΡΤ οι κομματικοί, πολιτικοί, αλήτες γενίτσαροι την χρησιμοποιούσαν για ίδιο όφελος, οι εργαζόμενοι φέρουν μεγάλη ευθύνη που δεν έκαναν αυτό που κανουν αυτές τις ημέρες! Άμα πας στην Αφρική, και δεις ένα άγριο ζώο που πάει να σου επιτεθεί και πεις τη λέξη ΕΡΤ θα σε γλύφει! Το όνομα ΕΡΤ σημαίνει έθνος πλέον, πέρα από εργαζόμενους και πολιτικές σκοπιμότητες.Έχει το καλύτερο και πολυτιμότερο αρχείο στον κόσμο! Δεν ξέρω για πόσο ακόμα;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>