«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σαμαρά προδότη «NERIT να λες την γκόμενά σου!

Ο Κουβέλης απορρίπτει την πρόταση Σαμαρά, αλλά δεν θέλει και εκλογές

Πρόστυχα πουλημένα πολιτικά Δουλικά, έχετε φτιάξει πολλά ζόμπι σαν εμένα!!!!!!!

Τη φωτογραφία τη δανείστηκα  από http://topstory.gr/

Εμείς θέλουμε την ιστορία μας, τη ΕΡΤ την ξέρουν σε όλη τη γη πια είναι, τι σημαίνει και σε ποιο έθνος ανήκει!

Δεν με ενδιαφέρουν ο εργαζόμενοι στην συγκεκριμένη πολιτική εταιρεία!

Με ενδιαφέρει το όνομα ΕΡΤ και αυτό που κουβαλά το όνομά της στα πέρατα της γης που την γνωρίζουν!

Άρα δεν σε ενδιαφέρει απατεώνα προδότη Σαμαρά η οικονομική δήθεν σπατάλη του φορολογούμενου που παραμυθιάζεις τους χειροκροτητές σου!

Αλήθεια πόσο παίρνουν για τα χειροκροτήματα την ημέρα;

 Για τι έχω άνεργα παιδιά που τα τιμωρείτε εσείς, αλήθεια  με ποιο δικαίωμα;;;

Λοιπόν προδότη Σαμαρά δεν σε ενδιαφέρουν καν όλες αυτές οι μαλακίες που ρητορικά πετάς στους ηλίθιους κλακαδόρους σου, αλλά κατά διαταγή των νταβατζήδων σου, της τρόικας δηλαδή που το παίζει αμέτοχη, και των ντόπιων τρωκτικών ΜΜΕ θέλετε την ιστορία να την διαμελίσετε, να την διαβάλλεται, να την κατακρεουργήσετε!

Σαμαρά εσύ δεν είσαι μαζί με τους συνεργάτες σου Κουβέλη, Βενιζέλο απλοί προδότες, κάνατε αλματώδη πρόοδο και ξεπεράσατε τον προδότη Παπανδρέου με ταχύτητα φωτός!!!!

Εσείς δεν είσαστε απλοί προδότες στιλ Εφιάλτη,  δώσε χρυσάφι από εκεί είναι η πόρτα!

 Όχι εσείς επιβλέπετε το θεάρεστο έργο σας. το συντονίζετε μην και στραβώσει, εσείς θα είσαστε μοναδικοί στην ιστορία μαζί με τους οπαδούς σας στα μαντριά σας, εσείς έχετε τριπλό τομάρι να μην σας αγγίζει τίποτα, ούτε πόνος ούτε θλίψη ούτε πατριωτισμός!

 Για εσάς η λέξη βδελύγματα σας πέφτει φτηνή, το γενίτσαροι φτωχό, εσείς θα γραφτείτε στην ιστορία ως τα τρία σιχάματα, με τα τρία ονόματα, βδελύγματα, προδότες, εφιάλτες!!!

Πουλάτε τα όλα προδότες, σας έχουν υποσχεθεί ότι θα σας γλιτώσουν από το τσουνάμι που αιωρείται επάνω από το κεφάλι σας οι μισθοφόροι που προσλάβατε; Λάθος‼‼‼

 Υπάρχουν πλέον δική σας κατασκευή άνθρωποι ανθρωποφάγοι, ζόμπι.  που θα σας κατασπαράξουν ζωντανούς, και ένας από αυτούς είμαι και εγώ, που ήμουν νομοταγής πολίτης, εργατικός, ζούσα με τα ολίγα αυτά που με κόπο δικαιώμουν και ρύθμισα την ζωή μου να μην είμαι βάρος σε κανέναν!

Όλα αυτά μου τα πήρατε, μου τα κλέψατε,  τιμωρείτε εμένα και την γυναίκα μου με τα φάρμακά μας, την διατροφή μας, και μας αναγκάζετε να βλέπουμε τα παιδιά μας  άνεργα, θλιμμένα, κατεστραμμένα, ναι μου δώσατε επίσημη άδεια δολοφόνου, του δικού σας δολοφόνου!

Να κοιτάτε από τα παράθυρα τις γωνίες, εκεί που τρώτε τις σάρκες μου, εκεί που πάτε βόλτα με το δικό μου αίμα να πληρώνετε!

 Κάπου θα σας περιμένω τελείωσε ο χρόνος σας!!!!! Όπως βλέπετε σας έχω γραμμένους στα ………….  και σας γράφω επώνυμα και σας περιμένω!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>