«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φτάνει πια η κοροϊδία.

Είτε το θέλουμε, είτε όχι υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα θεσμικής λειτουργίας, πρόβλημα δημοκρατίας…Θέλουμε πλήρεις θεσμικές εγγυήσεις ανεξαρτησίας της ΕΡΤ. Έχουμε κάνει κι εμείς πολλά λάθη στο παρελθόν κατά την διάρκεια των κυβερνητικών μας θητειών….Άρα είναι σαφής η θέση μας, είμαστε υπέρ της άμεσης ριζικής αναδιάρθρωσης στην ΕΡΤ και σε όλο το δημόσιο τομέα, αλλά με την ΕΡΤ εν λειτουργία. Το κλείσιμο, το μαύρισμα της οθόνης, με τις επιπτώσεις που σας περιέγραψα, είναι κάτι που μας βρίσκει απολύτως αντίθετους, ταυτιζόμαστε με το φρόνημα της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού, του Ελληνισμού.

-Ομιλία Ευάγγελου Βενιζέλου, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ,  Αθήνα, 13 Ιουνίου 2013

http://evenizelos.gr/el/speechesintervention/speeches2013/4079-ert

Δεν μας τα λέει για μια ακόμη φορά ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ  και ο λόγος είναι ότι ήξερε από την αρχή τι είχε ψηφίσει. Βεβαίως όλοι μα όλοι ισχυρίζονται ότι δεν είχαν διαβάσει, δεν πρόφτασαν  να τον δουν όλο τον νόμο. Αλλά τότε ποιος σηκώνει στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως αυτά που διαβάζετε δίπλα; Ο Ράϊχεμπαχ, ο Φούχτελ, ο φούφουτος,ποιος λοιπόν;

Είναι κάτι που σας βρίσκει απολύτως αντίθετους;  Σοβαρά κ. Βενιζέλο;

Βλέπε συνημμένο Φ.Ε.Κ. 22 Αυγούστου 2011

Σελίδα 3952, Άρθρο 66.

Επίσης, βλέπε υπογράφοντες στη σελίδα 3955.

Ποιοι λοιπόν κοροϊδεύουν ποιους και γιατί ;Το μεγάλο ζητούμενο είναι η συμπεριφορά του Ελληνικού λαού που η συνειδητή υποβάθμιση εκ μέρους των ηγεσιών πολιτικών κομμάτων σε συνεργασία με άβουλους και μοιραίους βουλευτές . Αλλά δεν τρελάθηκα για την τύχη των δημοσιογράφων ,που ας μη ξεχνάμε το γνωστό σύνθημα «αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» ,αλλά για ένα ελάχιστο αποδεκτό όριο εργασιών για εθνικούς λόγους.

Οι ανεγκέφαλοι σύμβουλοι(;) που εισηγήθηκαν το μαύρο στις οθόνες δεν στέκονται σε καμιά επιχείρηση ιδιωτικής επιχείρησης. Πρώτα φτιάχνουμε ένα οργανισμό που διαδέχεται το «αμαρτωλό» οργανόγραμμα και δεν αφανίζουμε ότι έχει κτιστεί με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.Η ανικανότητα όλων δεν έχει όρια.

Η πορεία του τόπου θα είναι δύσκολη και ακανθώδης. Όλα θα κριθούν από τις δικές μας αποφάσεις και συμπεριφορές.

G.M.

14-6-2013

Το φύλο της κυβερνήσεως μας το έστειλε ο Γιώργος Γιαλτουρίδης και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>