«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ και η ΕΛΛΑΔΑ εξελίσσονται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!!!!

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος σε ποιο από τα δυο στάδια εξέλιξης βρισκόμαστε;;;;; Αλλά έχω μια υποψία ότι πάμε ΑΝΑΠΟΔΑ,  πίσω από τους Αρχαίους πρόγονούς μας!!!! Και δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέραμε αυτό το κατόρθωμα!

Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ένα θέατρο του κερατά και εμείς είμαστε οι μαριονέτες και μας χειρίζονται όπως θέλουν! Άλλοι γράφουμε το ένα σενάριο, άλλοι το άλλο και έχουμε κάτι να παίζουμε για να μην τους ενοχλούμε! Αγαπητοί πατριώτες ούτε κυβέρνηση θα πέσει,  ούτε τσακωμένοι είναι και αν ακόμα συμβαίνει κάτι;;; Εν συνεννόηση πάντα, έχουν κάνει τα κουμάντα τους και θα είναι ακόμα και μετά από εκλογές η ίδια προδοτική κυβέρνηση! Και εμείς θα το παίζουμε έκπληκτοι και πληγωμένοι, ενώ εμείς είμαστε που το συντηρούμε! Απλά ίσως να έχουν αλλάξει τα κόμματα και τα πρόσωπα! Για αυτό έκανε ο Καμένος μομφή του κώλου εκ του ασφαλούς και σε συνεννόηση να ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΟΥΝ πιθανή ενέργεια από τον Σύριζα! Για αυτό  η χρυσή αυγή έκανε μια άγαρμπη κολοτούμπα!!!! Γιατί αύριο θα είναι κυβέρνηση, με αυτούς που βρίζουν σήμερα,  Σαμαράς, Καμένος, Μηχαλολιάκος η πιθανότερη σύνθεση όποτε τους βολεύει να κάνουν εκλογές!!!!! Έτσι απλά μας αφήνουν να το παίζουμε δεν λέω τι;;;; Γιατί με λένε πρόστυχο οι σεμνότυφοι! Δεν βλέπουν ότι έχουμε γίνει τρανσέξουαλ όλη η χώρα από το πολύ σκύψιμο και γλείψιμο! Οι δικές μου φράσεις που είναι αληθινές τους ενοχλεί! Δείτε πως σε κάνουν αμέτοχο σε διαλύουν ψυχικά, σωματικά και μέχρι την δευτέρα θα έχουν μείνει τα μικρόφωνα και μερικά πανό σχισμένα να αγωνίζονται για την πεθαμένη από το 2011 ΕΡΤ!

Και να μην ξεχνάμε τι είπε ξεκάρφωτα λίγες ημέρες πριν ο Σαμαράς, μέχρι το τέλος του 2014 να απολυθούν από το δημόσιο 15 χιλιάδες υπάλληλοι. Σύμφωνα με το άρθρο 103§4, του ελληνικού Συντάγματος, η απόλυση δημοσίων υπαλλήλων είναι δυνατή όταν καταργούνται υπηρεσίες και τμήματα. Και αυτό έκανε έκλεισε την ΕΡΤ!

 

http://mantzaris.eu/wp-content/uploads/2013/06/viewer2.png

Και το φύλο συκής του Βενιζέλου!!!! Κάντε κλικ να το δείτε.

Αγαπητοί πατριώτες δεν υπάρχει άλλος δρόμος,  είτε μας αρέσει είτε όχι από τον ένοπλο λαϊκό αγώνα!

Και εδώ θα βρίσκομαι στο εξής!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>